Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 καλά αυτή η revolut είναι γτπ... πήγα να συνδέσω τη νεά κάρτα της n26 με την Revolut και στην προσπάθεια να την κάνω verify, μου κλείδωσε τον λογαριασμό της Revolut (που τον εχω και λειτουργεί κανονικά πάνω από έναν χρόνο και είμαι verified) και τώρα μου ζητάνε να τους αποδείξω ότι ο λογαριασμός revolut ειναι δικός μου και ότι η κάρτα n26 είναι δικιά μου... καλή πρωτοχρονία σε όλους... Σε ορισμένες κάρτες το κάνει αυτό. Και εγώ με την n26 όταν την πρόσθεσα κλείδωσε ο λογαριασμός και σε στυλ paypal έπρεπε μέσα στην εφαρμογή να βάλω τον 4ψηφιο κωδικό για να ξεμπλοκάρει. Είχε γίνει μια τυπική χρέωση 1 ευρώ στην n26 που μετά επιστράφηκε. To ίδιο έγινε και σε leupay.
karetsos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν συνδεεται η Ν26 με τη Revolut ! Μαλλον το "προσπαθησες" αρκετα, και το θεωρησαν προσπαθεια παραβιασης του λογαριασμου και για αυτο και σε μπλοκαραν! τι εννοείς ότη η N26 δεν συνδέεται με την Revolut; γιατί λεφτά έστειλα από την Ν26 στη revolut άνετα, verify δεν μπόρεσα να κάνω ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να γράφω τον τριψήφιο κωδικό... Σε ορισμένες κάρτες το κάνει αυτό. Και εγώ με την n26 όταν την πρόσθεσα κλείδωσε ο λογαριασμός και σε στυλ paypal έπρεπε μέσα στην εφαρμογή να βάλω τον 4ψηφιο κωδικό για να ξεμπλοκάρει. Είχε γίνει μια τυπική χρέωση 1 ευρώ στην n26 που μετά επιστράφηκε. μα έβαζα τον τετραψήφιο κωδικό και μου ζητούσε επιπλέον να βγάλει και φωτογραφία της κάρτας και εκεί κόλλησε και κλέιδωσε...
molot12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 @ Karetsos Eννοείς οτι έστειλες απο την Ν26 στην Revolut χρήματα ως έμβασμα, ή οτι ''σύνδεσες'' την κάρτα της Ν26 με την Revolut έτσι ώστε να φορτίζεις άμεσα την Revolut μέσα απο την εφαρμογή της, με την επιλογή Top Up by Card ; Εγω αν και ανήκω στους λίγους που συνδέσαν την άλλη κάρτα εξωτερικού της Leupay για άμεση φόρτιση της Revolut, με την Ν26 δεν τα κατάφερα. Μου έβγαζε το μύνημα η εφαρμογή της Revolut οτι δεν δεχόταν την κάρτα (προφανώς γιατι την βλέπει ως χρεωστική).
theopan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 τι εννοείς ότη η N26 δεν συνδέεται με την Revolut; γιατί λεφτά έστειλα από την Ν26 στη revolut άνετα, verify δεν μπόρεσα να κάνω ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να γράφω τον τριψήφιο κωδικό... μα έβαζα τον τετραψήφιο κωδικό και μου ζητούσε επιπλέον να βγάλει και φωτογραφία της κάρτας και εκεί κόλλησε και κλέιδωσε... Αυτό που σου λέει ακριβώς. Δεν συνδέεται καν στους περισσότερους από εμάς! Την βλέπει σαν prepaid κάρτα τη Ν26 η Revolut και σύνδεση prepaid καρτών για αποστολή χρημάτων δεν επιτρέπεται! Τώρα γιατί εσένα σε άφησε να προχωρήσεις και ένα βήμα παραπάνω (μέχρι το verify της κάρτας) πριν σε κλειδώσει είναι άγνωστο. Κανονικά δεν έπρεπε να σε είχε αφήσει ούτε καν να τη συνδέσεις.
karetsos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως εδώ και πολλούς μήνες με την προηγούμενη κάρτα της number 26 δεν είχα κανένα πρόβλημα... σύνδεση και verification κανονικά και συχνές μεταφορές... πλέον από τον Μάρτιο δεν έστελνα έμβασμα στην revolut, αλλά στην number26 και μετά από αυτήν φόρτωνα την revolut
molot12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως εδώ και πολλούς μήνες με την προηγούμενη κάρτα της number 26 δεν είχα κανένα πρόβλημα... σύνδεση και verification κανονικά και συχνές μεταφορές... πλέον από τον Μάρτιο δεν έστελνα έμβασμα στην revolut, αλλά στην number26 και μετά από αυτήν φόρτωνα την revolut Προφανώς έχει σχέση με τις αλλαγές στην Ν26 (πριν είχε backup την wirecard και ίσως οι κάρτες εκδίδοταν απο αυτή) ...who knows?
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Βρε παιδιά τι εννοείτε τι δεν συνδέεται; Δοκιμάστε ξανά μήπως λόγο νέας τράπεζας δεν την είχαν στα συστήματά τους. Μόλις τώρα πέρασα ακόμα μια της Ν26. 1
molot12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Βρε παιδιά τι εννοείτε τι δεν συνδέεται; Δοκιμάστε ξανά μήπως λόγο νέας τράπεζας δεν την είχαν στα συστήματά τους. Μόλις τώρα πέρασα ακόμα μια της Ν26. Aσε φίλτατε νέες δοκιμές απο το νεο έτος (να μηδενίσει το κοντερ της Revolut πρωτα ) Πλησίασα επικίνδυνα το όριο των 1000 ευρώ το χρόνο...αντε δύο και σήμερα
theopan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως εδώ και πολλούς μήνες με την προηγούμενη κάρτα της number 26 δεν είχα κανένα πρόβλημα... σύνδεση και verification κανονικά και συχνές μεταφορές... πλέον από τον Μάρτιο δεν έστελνα έμβασμα στην revolut, αλλά στην number26 και μετά από αυτήν φόρτωνα την revolut Εγώ είχα με την προηγούμενη. Δεν με άφηνε καν να τη συνδέσω. Τη νέα δεν θα προσπαθήσω καν. Aσε φίλτατε νέες δοκιμές απο το νεο έτος (να μηδενίσει το κοντερ της Revolut πρωτα ) Πλησίασα επικίνδυνα το όριο των 1000 ευρώ το χρόνο...αντε δύο και σήμερα Το όριο δεν μηδενίζει κάθε ημερολογιακό έτος. Μηδενίζει -υποτίθεται- σε κάθε επέτειο της εγγραφής σου. Και λέω "υποτίθεται" γιατί τελικά εμένα συνεχίζει να μου λέει το ίδιο ποσό που έχω φορτίσει ("από 1000€") ενώ την κάρτα την έχω βγάλει Οκτώβρη του 2015 (και άρα έχει αλλάξει από τότε και ημερολογιακό έτος και έχω "γιορτάσει"¨επέτειο από την εγγραφή μου).
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το όριο των 1.000 ευρώ ισχύει μόνο για τους νέους. Οι περισσότεροι από εδώ είχαν ήδη λογαριασμό πριν από εμένα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης αναφέρει ότι τα όρια ανεβαίνουν αυτόματα με την πάροδο του χρόνου και σε συνδυασμό με την λογική χρήση της υπηρεσίας. Σε εμένα έχουν πάει 30.000 ευρώ τον χρόνο και σε περίπτωση που το ξεπεράσουν πρέπει να στείλεις αποδεικτικά. Σίγουρα και στους άλλους τόσο θα είναι.
grinder_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το όριο των 1.000 ευρώ ισχύει μόνο για τους νέους. Οι περισσότεροι από εδώ είχαν ήδη λογαριασμό πριν από εμένα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης αναφέρει ότι τα όρια ανεβαίνουν αυτόματα με την πάροδο του χρόνου και σε συνδυασμό με την λογική χρήση της υπηρεσίας. Σε εμένα έχουν πάει 30.000 ευρώ τον χρόνο και σε περίπτωση που το ξεπεράσουν πρέπει να στείλεις αποδεικτικά. Σίγουρα και στους άλλους τόσο θα είναι. Αν δεν έχεις κάνει verify ID το όριο των 1000€ ισχύει για τους παλιούς. Για τους νέους νομίζω ζητάει αναγκαστικά verify όταν πας να κάνεις top up.
molot12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις κάνει verify ID το όριο των 1000€ ισχύει για τους παλιούς. Για τους νέους νομίζω ζητάει αναγκαστικά verify όταν πας να κάνεις top up. Αρα το verify δεν το γλιτωνουμε
vrwmiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.μια ερώτηση, έχω Χ ευρώ στην revolut, εκείνο το γύρω γύρω στην αρχική οθόνη δείχνει την αντιστοιχία σε αλλά νομίσματα του ποσού που έχω ή είναι αλλαγή για να πληρώσω σε ότι νόμισμα θέλω;πχ θέλω να πάρω κάτι από άμαζον, το γυρνώ σε λίρες και πληρώνω κανονικά χωρίς μετατροπή κτλπ.εν ολίγοις έχω κέρδος; Επίσης συνεχίζουν να δίνουν δωρεάν μετατροπή ή άλλαξε κάτι;
petreus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Είναι ξεχωριστά τι έχεις σε κάθε νόμισμα. Δεν είναι μετατροπη.
spH3RiCal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, Πηγα να κανω μια συναλλαγη σημερα και δε περασε, παιζει τιποτα τωρα με τις γιορτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις