Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από refund του PayPal στην Revolut, πόσες μέρες μήπως ξέρεις?

Στη δεύτερη μέρα πάνω (ακόμη και αργά-βράδυ) επιστρέφονται στη κάρτα κατά την εμπειρία μου, σε μία μόνο μέρα δεν μου έχει τύχει ποτέ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω refunds μόνο από paypal. Ο χρόνος που έκαναν να μπουν τα χρήματα στην κάρτα ήταν από μερικές ώρες μέχρι 4-5 μέρες (με μεσολάβηση Σ/Κ ανάμεσα).

Μια φορά μόνο που άργησαν 10 ημέρες επικοινώνησα με το support και τους έστειλα και screenshot μέσω της εφαρμογής της συναλλαγής του paypal που έγραφε για την επιστροφή των χρημάτων και την αιτιολογία που θα μου εμφανιζόταν στην κάρτα.

Τους ζήτησα αν μπορούν να το ελέγξουν και μέσα σε 10 λεπτά το κοίταξαν και μου πίστωσαν τα χρήματα πίσω.

Οπότε αν έχεις και εσύ μεγάλη καθυστέρηση δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support και να τους στείλεις και ένα screenshot που να φαίνεται η εντολή επιστροφής στην κάρτα.

Μίλησες στο support του paypal ή της Revolut;

Στο support της Revolut αναφέρεται ο Maitre.

Και για να τους αποδείξει τα γραφόεμενά του, τους έστειλε και screenshot από τη συναλλαγή του refund που φαινόταν αναλυτικά στο PayPal.

• Like 1

Με την Revolut (το paypal τα είχε στείλει τα χρήματα)

Εκανα ότι είπες και μου επιστράφηκαν κάτι χρήματα (2.78 Ευρώ)  σε 10 λεπτά (απο 20 Μαίου τα περίμενα)!

Ευχαριστώ πολύ για τον πολύ χρήσιμο οδηγό! . Έκανα τα πάντα με συνοπτικες διαδικασίες και εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. Τώρα που ήρθε η στιγμή να ψωνίσω απο το ebay εδω επιλέγω τη πρώτη επιλογή ε, να κάνει δηλαδή τη μετατροπή του συναλαγματος η revolut στη προκειμένη περίπτωση  και οχι τη δευτερή που είναι η τράπεζα του πωλητη. Σωστά τα λεω παιδες??

Untitled.jpg

Όχι φίλε μου, το αντίθετο. Πάντα επιλέγεις το δεύτερο, να κάνει τη μετατροπή η κάρτα σου και όχι το πρώτο που κάνει την ασύμφορη δικιά του μετατροπή το PayPal.

Όχι φίλε μου, το αντίθετο. Πάντα επιλέγεις το δεύτερο, να κάνει τη μετατροπή η κάρτα σου και όχι το πρώτο που κάνει την ασύμφορη δικιά του μετατροπή το PayPal.

se ευχαριστώ πολυ δε το ηξερα! Το ιδιο ισχύε και για τη prepaid ή της χρεωστικής πειραιώς ή αλλων ελληνικών τραπεζων?? δεν έχει νοημα βέβαια τώρα αλλά ρωταω για να το αλλαξω απο default επιλογή στο paypal .

Για όλες τις κάρτες ισχύει αυτό και να ορίσεις ως default επιλογή το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".

Κι επειδή τώρα τελευταία το PayPal κάνει διάφορα παράξενα, διάβασε τα 3 posts στη σειρά που έχουν γραφτεί από εδώ και κάτω για να ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε συναλλαγή σου, ώστε να μην την πατήσεις με τσάμπα προμήθειες στο μέλλον.

Δεν ισχύει για όλες τις ελληνικές κάρτες.... θέλει λίγο ψάξιμο πότε συμφέρει....

Για παράδειγμα η eurobank στις χρεωστικές έχει Φιξ χρέωση για μετατροπή συναλλάγματος τα 2.5 ευρώ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αν αγοράσεις κάτι με 1 ευρώ δε σε συμφερει να την κάνει τη μετατροπή η τραπεζα

• Like 2

Για όλες τις κάρτες ισχύει αυτό και να ορίσεις ως default επιλογή το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".

Κι επειδή τώρα τελευταία το PayPal κάνει διάφορα παράξενα, διάβασε τα 3 posts στη σειρά που έχουν γραφτεί από εδώ και κάτω για να ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε συναλλαγή σου, ώστε να μην την πατήσεις με τσάμπα προμήθειες στο μέλλον.

τα διαβασα τα αλλαξα κιολας,ευχαριστω

Αλλο τώρα, παω να κανω αγορα στο ιμπαι ,επιλέγ ωτη revolut και λεει

"We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-7803 because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay."

παω στο παιπαλ στη καρτα μηπως είναι επειδή δενέχω κανει confirm τη καρτα και λεει 

Untitled-1.jpg

Δεν ισχύει για όλες τις ελληνικές κάρτες.... θέλει λίγο ψάξιμο πότε συμφέρει....

Για παράδειγμα η eurobank στις χρεωστικές έχει Φιξ χρέωση για μετατροπή συναλλάγματος τα 2.5 ευρώ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αν αγοράσεις κάτι με 1 ευρώ δε σε συμφερει να την κάνει τη μετατροπή η τραπεζα

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την ήξερα, γιατί είναι η μοναδική τράπεζα από τις συστημικές που δεν έχω λογαριασμό.

Και τόσα χρόνια που έχω κάνει εκατοντάδες αγορές με τις κάρτες όλων των υπόλοιπων τραπεζών, είχα φυσιολογικές ποσοστιαίες προμήθειες για την ισοτιμία συναλλάγματος έναντι της απαράδεκτης που έχει το PayPal, οπότε ούτε που σκέφτηκα καν ότι υπάρχει έστω και μία συστημική τράπεζα που έχει φιξαρισμένη χρέωση.

Να και κάτι νέο που μάθαμε σήμερα ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...