Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wNMwTEF.jpg

Τα γνωστά ακουστικά της Xiaomi σε δελεαστικότατη τιμή από BG.

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html

Αρχική τιμή 11,93€ και με κουπόνι xmas06 πάνε στα 11,21€.

Update 11/11/2015 23:15 - Αρχική τιμή 12,27€ και με κουπόνι 35E9A1 πάνε στα 9,20€.

Ενδεικτικές τιμές από άλλα μαγαζιά:

Allbuy - 13,82€

Geekbuying - 14,03€

Tinydeal - 14,56€

Vickmall - 17,24€

Υπάρχουν και στο Gearbest στα 10,62€ αλλά το 80% των δεμάτων που μου έχουν στείλει δεν τα έχω παραλάβει ποτέ οπότε, προσωπικά, δεν το προτείνω σαν εναλλακτική.

Ενδεικτικές τιμές από Ελλάδα:

http://www.skroutz.gr/s/7037126/Xiaomi-Piston-%CE%99%CE%99I.html

Το θετικό με το banggood είναι ότι περνάνε και οι Ελληνικές κάρτες.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ προσωπικά ότι έχω παραγγείλει από gearbest ήρθε κανονικά..είχα πάρει και τα πΊστον και τα χαλασα και ψαχνομαι να τα ξαναπαρω

Αν γινοταν να συνδιαστει το κουπονι με ποντους θα ηταν καλη φαση.Με 103 ποντους που εχω παει στα 10.95 ενω με το κουπονι 11.21.Το θεμα ειναι οτι το περνεις με το κουπονι στα 11.21 και τους ποντους τους κρατας για αλλη αγορα.

Εγώ προσωπικά ότι έχω παραγγείλει από gearbest ήρθε κανονικά..είχα πάρει και τα πΊστον και τα χαλασα και ψαχνομαι να τα ξαναπαρω

Τους τελευταιους 2 μηνες κανει καποια νερα ολοι το εχουν παρει με τις πετρες.

Επεσε η παραγγελια τελικα στα 11.21 και κρατησα τους ποντους για αλλες αγορες.4 παραγγελιες περιμενω απο banggood χωρις tracking number ελπιζω να φτασουν ολες.

ρε παιδια κατι ασχετο θελω να παραγγειλω τα ακουστικα και ενα powerbank και μου τα κανει 2 παραγγελιες ξεχωριστες, για να γλιτωσει τελεωνειο το κανουν αυτο;

ρε παιδια κατι ασχετο θελω να παραγγειλω τα ακουστικα και ενα powerbank και μου τα κανει 2 παραγγελιες ξεχωριστες, για να γλιτωσει τελεωνειο το κανουν αυτο;

Μήπως είναι από ξεχωριστές αποθήκες, ή το 1 απ' τα 2 είναι pre-sale;

• Like 1

Οχι τα στελνουν ξεχωριστα συνηθως. Νορμαλ ειναι αυτο.

Οταν ειχα ρωτησει κι εγω παλιοτερα σε καποιο μαγαζι που δεν θυμαμαι γιατι σπανε τις παραγγελιες μου δωσανε 2 λογους. 

1. τελωνειο

2. αν χαθει η αποστολη, να χαθει το 1 αντικειμενο (ποσο πιθανο ειναι να χαθουν και οι 2/3/4 αποστολες που περιμενει κανεις?)

Οχι τα στελνουν ξεχωριστα συνηθως. Νορμαλ ειναι αυτο.

Οταν ειχα ρωτησει κι εγω παλιοτερα σε καποιο μαγαζι που δεν θυμαμαι γιατι σπανε τις παραγγελιες μου δωσανε 2 λογους. 

1. τελωνειο

2. αν χαθει η αποστολη, να χαθει το 1 αντικειμενο (ποσο πιθανο ειναι να χαθουν και οι 2/3/4 αποστολες που περιμενει κανεις?)

Πολύ αμφιβάλλω για τη δικαιολογία που σου δώσανε. Έχω παραλάβει κάμποσες παραγγελίες με πολλά τμχ/κωδικούς, χωρίς να τις σπάσουν.

• Like 1

αμφιβαλλεις/δεν αμφιβαλλεις δεν εχει σημασια. Εγω λογικο το βρισκω. Δεν χανονται και λιγες αποστολες.

Αλλο να χαθει ενα πακετο με 1 αντικειμενο μεσα, κι αλλο με 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...