Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στην δικιά μου περίπτωση η αίτηση για προπληρωμηνη limited κόλλησε στην καρτα ΑΒ την οποία δε δέχεται το συστημα της Πειραιώς δεν την αναγνωρίζει δηλαδή  ενώ είναι μια καρτα που χρησιμοποιειται κανονικά και ειναι απολύτως ενεργή και με κανένα πρόβλημα όπως μου ειπαν  στην επικοινωνια που ειχα με την ΑΒ.  Οποτε τώρα δε ξερω τι να κανω...     

Και κατι αλλο που ηθελα να σας ρωτήσω .  Απο την τραπεζα εκτος απο το πεντάευρω που ζητησαν στο ταμειο μετά μου ζητουσαν και ακομη ενα πενταευρω για την πρωτη φορτιση της καρτας γιατι αλλιως λεγανε δε δεχοταν το συστημα την υποβολή της αίτησης για την κάρτα. Ισχύει οντως κατι τετοιο για το 2ο πεντάευρω ? 

3 ευρω ελαχιστη 1η φορτιση χωρις προμηθεια

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σε μια καρτα Βασιλόπουλου έχω βγάλει 4 prepaid.

Δικαιούμαι κανονικά 4000 πόντους?

φίλος που του είπα για τις κάρτες και το έψαξε παραπάνω πήγε στην τράπεζα με την γυναίκα του και βγάλανε από δύο κάρτες ο καθένας.

Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει τις 3 και παίρνουν πόντους κανονικά, σε όλες.

Γιατί γίνεται; Λογικά Πέμπτη ή Παρασκευή θα περάσω να πάρω την κάρτα..

εγώ έκανα την αίτηση την Δευτέρα και για τις δύο κάρτες.

Μια χαρά γίνεται.

Και κατι αλλο που ηθελα να σας ρωτήσω .  Απο την τραπεζα εκτος απο το πεντάευρω που ζητησαν στο ταμειο μετά μου ζητουσαν και ακομη ενα πενταευρω για την πρωτη φορτιση της καρτας γιατι αλλιως λεγανε δε δεχοταν το συστημα την υποβολή της αίτησης για την κάρτα. Ισχύει οντως κατι τετοιο για το 2ο πεντάευρω ? 

όταν έκανα αίτηση , μου ζητήσανε μόνο 5€ σαν έξοδα έκδοσης για κάθε κάρτα που έβγαλα.

Ο δικός σου υπερέβαλλε μάλλον.

Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί κάποιος να διευκρινίσει στην περίπτωση που πάμε να βγάλουμε 2η κάρτα χρησιμοποιούμε την ίδια κάρτα(αριθμό) του AB η να βγάλουμε άλλη για να πάρουμε τους πόντους? Δηλαδή μια κάρτα του ΑΒ μπορούμε να την συνδέσουμε με 2 προπληρωμένες και να πάρουμε και από τις 2 απο 1000πόντους?

ΥΓ: Στο e-banking όταν πας να κάνεις την πρώτη φόρτιση σου λέει ότι σου κρατάει προμήθεια αλλά όταν ολοκληρώσεις την συναλλαγή το 1ευρώ δεν το κρατάει σαν έξοδα φόρτισης αλλά το πιστώνει στην κάρτα (παράδειγμα: αν θες να βάλεις 10ευρώ βάζεις 9ευρώ + 1εξοδα φόρτισης=10ευρώ στην κάρτα)

Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί κάποιος να διευκρινίσει στην περίπτωση που πάμε να βγάλουμε 2η κάρτα χρησιμοποιούμε την ίδια κάρτα(αριθμό) του AB η να βγάλουμε άλλη για να πάρουμε τους πόντους? Δηλαδή μια κάρτα του ΑΒ μπορούμε να την συνδέσουμε με 2 προπληρωμένες και να πάρουμε και από τις 2 απο 1000πόντους?

ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πάνω από μία κάρτα της Πειραιώς την ίδια κάρτα ΑΒ.

Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί περίπτωση με 4.

Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο αριθμός.

Δημοσ.

η πρώτη φόρτιση είναι δωρεάν

ΥΓ: Στο e-banking όταν πας να κάνεις την πρώτη φόρτιση σου λέει ότι σου κρατάει προμήθεια αλλά όταν ολοκληρώσεις την συναλλαγή το 1ευρώ δεν το κρατάει σαν έξοδα φόρτισης αλλά το πιστώνει στην κάρτα (παράδειγμα: αν θες να βάλεις 10ευρώ βάζεις 9ευρώ + 1εξοδα φόρτισης=10ευρώ στην κάρτα)

πριν λίγο πήγα να κάνω φόρτιση μεσω web και ενω είναι η πρώτη φορά που θα την φορτίσω μου ζήτησε 1 ευρω έξοδα φόρτισης.

να υποθέσω ότι αυτό πιστώνεται στο διαθέσιμο υπόλοιπο όπως λέει ο batig0al ?

Δημοσ.

Και στην δικιά μου περίπτωση η αίτηση για προπληρωμηνη limited κόλλησε στην καρτα ΑΒ την οποία δε δέχεται το συστημα της Πειραιώς δεν την αναγνωρίζει δηλαδή  ενώ είναι μια καρτα που χρησιμοποιειται κανονικά και ειναι απολύτως ενεργή και με κανένα πρόβλημα όπως μου ειπαν  στην επικοινωνια που ειχα με την ΑΒ.  Οποτε τώρα δε ξερω τι να κανω...     

Σε μένα δεν ζήτησαν 2ο 5ευρω.

Δεν ξέρω μήπως το ζητήσουν κατά την παραλαβή της κάρτας.

Δημοσ.

πριν λίγο πήγα να κάνω φόρτιση μεσω web και ενω είναι η πρώτη φορά που θα την φορτίσω μου ζήτησε 1 ευρω έξοδα φόρτισης.

να υποθέσω ότι αυτό πιστώνεται στο διαθέσιμο υπόλοιπο όπως λέει ο batig0al ?

Ναι έτσι είναι ακριβώς. Αν προχωρήσεις τη συναλλαγή θα δεις οτι τελικά είναι δωρεαν η πρώτη φόρτιση

Σε μένα δεν ζήτησαν 2ο 5ευρω.

Δεν ξέρω μήπως το ζητήσουν κατά την παραλαβή της κάρτας.

Ούτε σε μένα ζητήθηκε 2ο 5ευρω . Ούτε κατα την αίτηση, ούτε κατα την παραλαβή

Δημοσ.

Δύο απορίες:

• Οι χρεωστικές κάρτες κάνουν να βγουν ακριβώς 5 ημέρες? Αυτό να περιμένω τηλέφωνο δηλαδή?
  • Το χαρτί που εκτύπωσα μέχρι να μου σταλεί η πλαστική κάρτα του ΑΒ το άφησα στην τράπεζα. Δεν βρίσκω στο site πως να το εκτυπώσω ξανά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Δημοσ.

1 ΕΡΩΤΗΣΗ

Μπορει καποιος να βγαλει πανω απο 2 προπληρωμενες καρτες στο ονομα του ? 

Mεχρι στιγμης 5 προπληρωμενες και 1 χρεωστικη στο ιδιο ονομα και

στην ιδια αβ plus.

4000 ποντοι μπηκαν στην καρτα  και αναμονη για αλλες 2000 :confused:

Δημοσ.

1 ΕΡΩΤΗΣΗ

Μπορει καποιος να βγαλει πανω απο 2 προπληρωμενες καρτες στο ονομα του ? 

Υποθέτω πως εννοείς από την τράπεζα.

Δεν νομίζω να γίνεται αφού θα έχεις ήδη. Το λέω με επιφύλαξη βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

στην ιδια αβ plus.

Το να συνδέσεις τις τραπεζικές κάρτες σε 1,2 ή 3 κάρτες ΑΒ δεν είναι πρόβλημα γιατί οι ΑΒ βγαίνουν online την ίδια στιγμή και θα μπορούσες να βγάλεις και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ακόμη κι αν δεν γινόταν αυτό που έκανες.

Ο φίλος απο πάνω νομίζω πως ρωτάει για τις κάρτες απ την τράπεζα.

Δημοσ.

στην ιδια αβ plus.

εννοεις οτι εβγαλες 5 προπληρωμενες καρτες Πειραιως ΑΒ στο ονομα σου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να βγαλω τις 2 prepaid και η κοπελα μου αλλες 2.....

εγω δεν ειμαι πελατης σην πειραιως ενω εκεινη ειναι....

μπορειτε να μου πειτε τι δικαιολογητικα να εχουμε ο καθενας για να τα μαζεψω?

ευχαριστω!

Επεξ/σία από akis_supernatural
Δημοσ.

Έβγαλα 2 χρεωστικές ΑΒ Πειραιώς σε δύο διαφορετικά ονόματα και τις σύνδεσα με μία κάρτα του Βασιλόπουλου.

Στην πρώτη αγορά με κάθε κάρτα θα πιστωθούν 2.000 πόντοι στην κάρτα του Βασιλόπουλου. Το έχω καταλάβει καλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...