nerodpoker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1300 euro ii) Tη χρήση του υπολογιστή: hardcore gaming, δεν σκοπεύω να κάνω mining με αυτό το σύστημα iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: υπάρχει περιπτώσει για κάνα stream μελλοντικά iv)Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?:όχι ,έχω την samsung syncmaster2223nw 24'.εκτος από την Asus Rog Swift PG278Q καμια άλλη favorite αλλα 750euro είναι το much v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) το σταθερό θέλω να αγοράσω εξολοκλήρου από το eshop. μένω κέντρο οποτε δεν έχω πρόβλημα με μέσο μεταφοράς. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? λογικά θα συμπληρώσω να το φέρουν συναρμολογημένο δεν θέλω να κάνω καμια γκάφα ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? - δεν γνωρίζω άμα η motherboard θα υποστηρίζει την νέα cpu τις amd zen based τότε γιατί όχι) για crossfire άμα το budget επαρκή να φιάξει κάτι ικανοποητικό χωρίς πετσοκόμματα. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> επειδή στην θεωρία διαβάζω πολλά. θα ήθελα και εγώ να δοκίμαζα το overclocking σε καθημερινοί βάση δίχως φόβο να πάθει το pc υπερθέμανση. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Aμα με παίρνει να κάνω overclocking cpu και gpu και να διατηρώ πάλι μια σταθερή θερμοκρασία γιατί όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά ώστε να είμαι ειδικός σε overclocking αλλα μου αρέσει να διαβάζω για overclocking αλλα άμα δεν μπεις στο χορό πως θα μάθεις να χορεύεις. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:όχι Παιδιά ευχαριστώ προκαταβολικά που μπήκατε στο κόπο να το διαβάσετε.Θέλω να αγοράσω μονο amd μηχάνημα όχι intel και ας βγήκε skylake κτλ δεν πειράζει
agopthedog Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φανατικός AMDakias είμαι άλλα άν διεθετα 1300 euro θα έπερνα intel μόνο για τις ddr4 και τους M2 ssd 6
adtakhs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για αρχή αγόρασε έναν FX 8320, μια GIGABYTE 970A-UD3P και 8GB DDR3 RAM . ------------------------------------------------------------------------------------------------ Από εκεί και πέρα βάλε AMD R9 390 ή R9 390X για κάρτα γραφικών. Βάλε ένα καλό κουτί, καλό τροφοδοτικό , ποιοτική ψύκτρα για overclock, καλό ssd δίσκο, μεγάλο σκληρό για αποθήκη κ.λ.π. Κρατάς όλα τα υπόλοιπα χρήματα που θα περισσεψουν και τα χρησιμοποιείς στα τέλη του 2016 όπου θα βγουν οι AMD ZEN κάνοντας αλλαγή στην πλατφόρμα CPU-MOBO-RAM . Αφού θες οποσδήποτε AMD , παίρνεις αυτά για τώρα και πας για αναβάθμιση σε zen όταν έρθουν . 9
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μην πεταξεις τα λεφτα σου ετσι...η παρε ddr4 socket 1151 η τοτε αναμονη για αυτο που λεει ο adtakhs...το να δωσεις τωρα 300 ευρο για cpu mobo ram και μετα απο ενα χρονο να παιρνεις καινουρια δεν νμζ οτι αξιζει οσα λεφτα και να διαθετεις! Καλυτερα να ταεκανες οθονη η παιχνιδια η κατι αλλο... 3
8elwADSL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η παίρνεις τώρα skylake ή περιμένεις ένα χρόνο για zen. 3
Scatman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ή περιμένεις ένα χρόνο για zen. +1 Προτείνω να περιμένεις λίγο για τη σειρά Zen που λογικά θα χαλάσει κόσμο. Μέσα στο 16 θα κυκλοφορήσουν, δεν είναι μακριά. Βέβαια και τώρα να χτίσεις ένα τέρας με fx9590, υδρόψυξη, καρτάρα κτλ(θα μείνουν και ρέστα) , θα κρατήσει γερά και για τα επόμενα χρόνια αλλάαα η παραπάνω προοπτική είναι φανερά πιο ελκυστική.
8elwADSL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Με 9590 θα ζεσταθεί κιόλας το βαρύ χειμώνα που έρχεται,2 σε 1! 5
alldaynews Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Περίμενε Ζen αυτούς περιμένουμε όσοι έχουμε Amd 1
nerodpoker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις από ότι μου φαίνεται άμα είναι πρέπει να έχω παραπάνω υπομονή και να περιμένω για zen. έχουν πει στο περίπου αν θα έχει πχ μεγάλη διαφορα σε σχέση με τους fx της προηγουμενης αρχιτεκτονικής 8320ktl?
Scatman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για δες εδω : http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/amd/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-amd-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-zen-r9221
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πάντως είτε πάρεις τώρα κάτι είτε περιμένεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε και μια άλλη οθόνη. 1
nerodpoker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πάντως είτε πάρεις τώρα κάτι είτε περιμένεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε και μια άλλη οθόνη. ναι δυστυχώς έχεις καμια στο νου σου?.? +1 Προτείνω να περιμένεις λίγο για τη σειρά Zen που λογικά θα χαλάσει κόσμο. Μέσα στο 16 θα κυκλοφορήσουν, δεν είναι μακριά. Βέβαια και τώρα να χτίσεις ένα τέρας με fx9590, υδρόψυξη, καρτάρα κτλ(θα μείνουν και ρέστα) , θα κρατήσει γερά και για τα επόμενα χρόνια αλλάαα η παραπάνω προοπτική είναι φανερά πιο ελκυστική. κοίταζα τον fx-9590 αλλα αυτός πρέπει να κανεις παπάδες στο tower για να το έχεις δεν είμαι και guru στο desktop maintaince άμα γίνει καμια στραβή την κάτσαμε.έψαχνα μια ψήκτρα στο google όλοι λέγανε corsair hydro 801 αλλα το eshop ξέμεινε από αυτές και δεν γνωρίζω ποτε θα φέρουν ούτε και αυτοί λογικά.
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ναι δυστυχώς έχεις καμια στο νου σου?.? Έχω,αλλά πρώτα πρέπει να δεις που θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων με τι θα τη συνδυάσεις και πόσα θα μπορέσεις να δώσεις.Αντίστοιχη με την Asus που έγραψες αλλά καλύτερη για τα λεφτά της είναι η Asus MG279Q και η BenQ XL2730Z (σε τιμές Eu).
nerodpoker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Έχω,αλλά πρώτα πρέπει να δεις που θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων με τι θα τη συνδυάσεις και πόσα θα μπορέσεις να δώσεις.Αντίστοιχη με την Asus που έγραψες αλλά καλύτερη για τα λεφτά της είναι η Asus MG279Q και η BenQ XL2730Z (σε τιμές Eu). ένα σύστημα με fx 9590 αξίζει η καλύτερα με fx 8320? το καθένα έχει πλην και κατά αλλα ο 9590 με έχει τρομάξει η καταναλώσει και το liquid στήσιμο . thanks για το monitor μπορεί να το πάρο σαν feature upgrade στον fx.
adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ένα σύστημα με fx 9590 αξίζει η καλύτερα με fx 8320? το καθένα έχει πλην και κατά αλλα ο 9590 με έχει τρομάξει η καταναλώσει και το liquid στήσιμο . thanks για το monitor μπορεί να το πάρο σαν feature upgrade στον fx. Οι 8320E/8320/8350/8370E/8370/9370/9590 είναι όλοι τους το ίδιο ξεκλείδωτο chipάκι. Η μόνη διαφορά τους είναι οι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ default συχνότητα λειτουργίας τους και πως οι σειρά FX 9XXX από default λόγω χρονισμών / τάσης έχει και υψηλότερο TDP που φτάνει τα 220watt οποτε για να τρέξει θέλει πιστοποιημένη 220watt TDP μητρική. Η έξυπνη λογική για εσένα είναι να πάρεις σήμερα, FX 8320 GIGABYTE 970A-UD3P KINSTON 8GB DDR3 ---------------------------------------- με κόστος κάπου 280€ Τα πουλάς 230-240€ όταν έρθουν οι ZEN και αγοράζεις τότε με τα 230-240 + αυτά που θα κρατήσεις από τώρα έναν 8C/16T ZEN + AM4 μητρική + DDR4 μνήμες . Με αυτό τον τρόπο και καλο σύστημα θα έχεις για σήμερα το οποίο θα μπορείς να το τρέχεις στα 4,4-4,6Ghz με την παραπάνω μητρική και δεν θα χάσεις πολλά χρήματα σε ενδεχόμενη αναβάθμιση. Φτιάξε όσο πιο πλήρες το σύστημα τώρα, με τους SSD σου τα Full ATX κουτιά σου, τις ψύκτρες σου , τις αποθήκες σου και τα τροφοδοτικά και οθόνες σου , βάλε και τα παραπάνω που είναι VFM και αργότερα συμπληρώνεις. Αν θες σύνθεση να σου δώσω μία με πληρότητα και ποιότητα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα