Προς το περιεχόμενο

Hellas Overclocking Team (H.O.T.) - The Thread -

ΤASOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητα μελη της ομαδας, αποχωρο απο την ομαδα πλεον...γιατι απ οτι βλεπω δεν υπαρχει team work και δεν ασχολουμαστε και σοβαρα με το overclocking.

O καθενας ειναι για την παρτη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγαπητα μελη της ομαδας, αποχωρο απο την ομαδα πλεον...γιατι απ οτι βλεπω δεν υπαρχει team work και δεν ασχολουμαστε και σοβαρα με το overclocking.

O καθενας ειναι για την παρτη του.

Να θυμάσαι ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα hobby.

Ο καθένας διαθέτει ένα κομμάτι από τον ελεύθερο του χρόνο , όποτε αυτός μπορεί ή έχει τη διάθεση τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δέν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα , ούτε δεσμεύσεις.

Κάποιος μπορεί να δίνει πάλη , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ... το overclocking θα σκεφτεί ?

Τέσπα

Θα μπορούσα να σου γράψω κατεβατά ολόκληρα , αλλά δέν έχει σημασία.

Είσαι κύριος του εαυτού σου και από τη στιγμή που αποφασίζεις ότι αυτή η εθελοντική σου συμμετοχή στην ομάδα , ΔΕΝ σε γεμίζει πλέον , φυσικά και είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό που θέλεις.

Κανείς δέν πρόκειται να σου πεί το παραμικρό , ειδικά αφού η κίνηση σου δέν περιέχει δόλο (όπως σε κάποιες άλλες πρόσφατες περιπτώσεις του παρελθόντος).

Καλή συνέχεια σου εύχομαι , ότι και άν αποφασίσεις.

• Like 2

Δολο μαλλον λες, καποιοι οτι εφτιαξαν αλλες ομαδες, και ηταν μαθητες του ΗP5

Η ομαδα εχει μια στασιμοτητα.

6700Κ και mobo των 300+ ευρω + 600 gpu δεν το λες και βιοπαλη, δεν μιλαω για εμενα αλλα για το παραδειγμα που λες.

Αν δεν ειχα διατροφες και τα συναφη...θα ειχα Hardware πανω απο 2500 ευρω ετσει για να κανω την καυλα μου, και η λεξη LN2 θα ηταν μονο αυτη, και στην φαση χαλασε....αλλο.

Σου εχω πει και παλιοτερα οτι δεν παιζω games, και οτι κανω overclock απο την εποχη με τα jumpers.

Και για τα στατιστικα 14Sept μεχρι και σημερα εσυ-εγω-ο Ultra και ο Varachio.

Τωρα σηκωνει συζητηση αυτο αλλα δεν τρεχει τιποτα.

Αλλωστε οπως ειπε και ο Τασος δεν ειναι κανενας με το μαχαιρι στο λαιμο!!!

Οποιος πιστευει οτι καπου αλλου θα ειναι καλυτερα δεν νομιζω να εχει κανα συμβολαιο απο πισω, εκτος και αν καποιοι πιστευαν οτι θα εβγαιναν εξωτερικο και θα ειχαν hardware να λιωνουν απο τις εταιρειες δωρεαν  :-)

Οποτε το τι εκανε ο καθενας μας απο τις 14/9 μεχρι και σημερα.... δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογος που θα επρεπε να λογοδοτηση κανεις σε κανεναν.

"Να θυμάσαι ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα hobby.

Ο καθένας διαθέτει ένα κομμάτι από τον ελεύθερο του χρόνο , όποτε αυτός μπορεί ή έχει τη διάθεση τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δέν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα , ούτε δεσμεύσεις."

Bold γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι θελει να πει ο Τασος

PS Δεν θα σχολιαζα καν αλλα οταν νοιωθω να θιγομαι δεν το αφηνω ετσι απλα  :-) .

Καλη συνεχεια!

• Like 3

Το νέο μου , playmobil :-D

http://hwbot.org/hardware/processor/core_i3_6098p/

... δυσκολευομαι αρκετα με το ποδι. δεν μπορει να μεινει πανω απο 5 λεπτα κατω.

Καλημέρα

@AETOLOFITIS

Ευχομαι να έχεις καλυτερέψει με το πόδι καταρχήν.

Μιάς και αυτό το διάστημα , ασχολήθηκα με τον μικρό i3.

Ηθελα να σε ρωτήσω άν έχεις κρατήσει ακόμη τον i3 6320 ?

και άν ναί ... άν τον έχεις δοκιμάσει με ξεκλείδωτο bios.

Από περιέργεια να δώ άν η επιπλέον cache κάνει διαφορά στα bench (... και σε ποιά ?)

Για να θυμούνται οι παλιοί ... και να μαθαίνουν οι νέοι

:-D

http://hwbot.org/newsflash/4042_throwback_thursday_hipro5s_golden_glory_tiborrrs_fastest_amd_3dmark01_and_lab501s_moa_2011_title_run

hipro5 ... Hellenic Domination !!!

q1kW7tW.png

• Like 5

Νομίζω δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι έτσι δεν είναι??.Το oc είναι χόμπυ θα μπορούσε να είναι και χομπιτ αλλα δεν.Μακάρι να είχαμε τα φράγκα άρα και τον χρόνο να κάνουμε όλη μέρα oc αλλα δεν.Και κάποια παιδιά έχουν και καλό εξοπλισμό και τα τσιτώνουν όσο πάνε αλλα και μείς με τον μικρομεσαίο εξοπλισμό μας κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα.Αλλα όταν έχεις πιάσει ταβάνι τι άλλο να κάνεις.

Αν πιάσω το τζόκερ απόψε τότε αλλάζουν τα πράγματα.Σου εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις!!

• Like 2

Για να θυμούνται οι παλιοί ... και να μαθαίνουν οι νέοι

:-D

http://hwbot.org/newsflash/4042_throwback_thursday_hipro5s_golden_glory_tiborrrs_fastest_amd_3dmark01_and_lab501s_moa_2011_title_run

hipro5 ... Hellenic Domination !!!

q1kW7tW.png

Legent για Ελληνικα δεδομενα.....

Και το ζουμι....αν καταλαβα καλα, καρτα απο την τσεπη του???

post-283355-0-32751800-1477589072_thumb.jpg

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

@Tasos φιλαρακι θελω μια βοηθεια, εχω 2 κιτ TridentX και θελω να τα βαλω μαζι αλλα απο τα serial μαλλον χλωμο το βλεπω....

151215001126571

154325003880122 

για δωσε και εσυ τα φωτα σου!!!!

Είναι σχετικά φρέσκα για Samsung Chips , οπότε είναι δεδομένο ότι δέν φοράνε τα καλά τσιπάκια.

Επίσης βάση κωδικών , φοράνε τσιπάκια με διαφορετικά εργοστασιακά specs.

Δέν μου γράφεις για τί μέγεθος κιτάκια μιλάμε ?

specs ?

xmp ? (ταιριάζει ?)

Αρχικά , αυτό που σε ενδιαφέρει , είναι , να είναι double sided , όλα τα modules.

Ναι το κατάλαβα ότι φοράνε Samsung και τα δύο αλλά από ότι φαίνεται πάλι άλλαξαν IC.

Στο SPD και τα δύο τα δείχνει με 1600 ratings, τώρα το βασικό να τα βάλω πάνω σε X79 ή θα βρω τον μπελά μου;

Αν δεν.... θα τα δώσω όλα μπας και βρω κάνα σετάκι RipjawsZ και τελειώσει το θέμα.

Ναι το κατάλαβα ότι φοράνε Samsung και τα δύο αλλά από ότι φαίνεται πάλι άλλαξαν IC.

Στο SPD και τα δύο τα δείχνει με 1600 ratings, τώρα το βασικό να τα βάλω πάνω σε X79 ή θα βρω τον μπελά μου;

Αν δεν.... θα τα δώσω όλα μπας και βρω κάνα σετάκι RipjawsZ και τελειώσει το θέμα.

Μπορείς να μου ποστάρεις την καρτέλα spd (cpu-z) από το κάθε κίτ ?

Το σύστημα είναι αυτό που βλέπω στην υπογραφή σου ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...