Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Insomniacs.
Φέτος 3η λυκείου ΕΠΑ.Λ, έχω αποφασίσει 100% ότι πάω για ΑΕΝ πλοιάρχων, θέλω να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι γενικό μέσο όρο απολυτηρίου θέλει για να εισαχθώ (Έχουν κάνει απαραίτητο το Lower και άνω πτυχίο Αγγλικών), ρωτάω καθηγητές μου λένε διαφορετικά νούμερα και ιστορίες πάω στην διεύθυνση παίρνουμε τηλέφωνα στην σχολή δεν το σηκώνουν, σήμερα παίρνω τηλέφωνο πάλι στην σχολή και μου λένε δεν γνωρίζουμε (Ελλαδιστάν...κανείς δεν ξέρει τίποτα, καθένας για την πάρτι του..)
Όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει θα μου ήταν πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ! :)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως το δηλώνεις σαν σχολή και μπαίνεις μέσω πανελληνίων εδώ και μερικά χρόνια, δεν μπαίνεις με βαθμό απολυτηρίου πλέον.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως το δηλώνεις σαν σχολή και μπαίνεις μέσω πανελληνίων εδώ και μερικά χρόνια, δεν μπαίνεις με βαθμό απολυτηρίου πλέον.

Όχι το ότι μπαίνεις και από μέσο όρο στην σχολή ισχύει ακόμα.

Δημοσ.

Στο 2015 ζούμε,έχεις ίντερνετ και δεν μπορείς με μια απλή αναζήτηση στο google να βρεις τα αποτελέσματα? Σίγουρα θα τα βρεις και στην ιστοσελίδα του Λιμενικού.

http://hcg.gr/announce

Το έχω googlαρει 10000 φορές, είτε βρίσκω πολύ παλιά άρθρα είτε δεν βρίσκω αυτό που ψάχνω..θα κοιτάξω και στο λιμενικό

Δημοσ.

Το έχω googlαρει 10000 φορές, είτε βρίσκω πολύ παλιά άρθρα είτε δεν βρίσκω αυτό που ψάχνω..θα κοιτάξω και στο λιμενικό

Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μην το βρεις,πραγματικά θα είναι άθλος.

Δημοσ.

Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μην το βρεις,πραγματικά θα είναι άθλος.

Αν μπορείς και σου φαίνεται τόσο εύκολο κάνε τον κόπο να το στείλεις να δω που στο καλό είναι..

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν είναι πιθανόν να μπει κάποιος σε σχολή Πλοιάρχων στο εξωτερικό;

Στην Βουλγαρία γίνεται. Για άλλη χώρα; πχ. Αγγλία;

Δημοσ.

Αν μπορείς και σου φαίνεται τόσο εύκολο κάνε τον κόπο να το στείλεις να δω που στο καλό είναι..

Αν μπήκες στην διεύθυνση που σου έδωσα (  http://hcg.gr/announce ) και δεν βρήκες τις παρακάτω ανακοινώσεις Εισαγόμενοι επιλαχόντες σπουδαστές στις ΑΕΝ και Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2015-2016 και Εισαγόμενοι επιλαχόντες σπουδαστές στις ΑΕΝ τότε πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς έκανες τόσο καιρό με το google.

Δημοσ.

Με βοήθησε το κείμενο με τον τρόπο υπολογισμού των μορίων (δεν το ήξερα) αλλά δεν αναφέρει τι βαθμό θέλει..

Αν μπήκες στην διεύθυνση που σου έδωσα (  http://hcg.gr/announce ) και δεν βρήκες τις παρακάτω ανακοινώσεις Εισαγόμενοι επιλαχόντες σπουδαστές στις ΑΕΝ και Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2015-2016 και Εισαγόμενοι επιλαχόντες σπουδαστές στις ΑΕΝ τότε πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς έκανες τόσο καιρό με το google.

Τα είδα τα άρθρα με τους επιλαχόντες κ.α μερικά δεν με αφορούν και από άλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη..

Τρελέ μου, με έναν γρήγορο υπολογισμό θέλεις σιγουρα ένα 15,ένα 16 για να είσαι χαλαρός.

Άμα είναι 15-16 εντάξει το έχουμε εύκολα πιστεύω, πως το συμπέρανες το 15-16; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...