AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 κοβε ρευμα. με 1.428 μπορει να παιξεις στα 4.6 εξαρταται και απο το κομμματι. κανε οπως λεει ο multi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ας μας πει και ψύκτρα πρώτα γιατί αν έχει καμιά φθηνή θα τον τηγανίσει τον 8350 στα 4.3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πολύ μα πάρα πολύ ρεύμα για τα 4.3. Για τα 4.3 δοκίμασε με offset 1.3v και θα είσαι οκ, λέω με offset μιας και κρατάς και ανοιχτά τα energy features, να ρίχνει δηλαδή ο προξέσορας σε idle ρολόγια και ρεύμα. Ποια ψύκτρα έχεις ; Η ψυκτρα ειναι η rajintek themis. Οταν λες με offset εννοεις με ''+'' και ''-'' ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Με + εννοείται, να προσθέσεις θες όχι να αφαιρέσεις. Εξαρχής γύρνα τα όλα default, κλείσε το turbo core. Έπειτα δες το στοκ ρεύμα, λογικά θα είναι 1.284. Προσθέτεις +0.0250v και πάει 1.3v και εννοείται πας το multiplier 21.5 για τα 4.3 ghz. Τρέχεις prime95 blend για μία ώρα, οι θερμοκρασίες να μην ξεπερνάνε τους 65 βαθμούς οι πυρήνες και θα είσαι κομπλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Με + εννοείται, να προσθέσεις θες όχι να αφαιρέσεις. Εξαρχής γύρνα τα όλα default, κλείσε το turbo core. Έπειτα δες το στοκ ρεύμα, λογικά θα είναι 1.284. Προσθέτεις +0.0250v και πάει 1.3v και εννοείται πας το multiplier 21.5 για τα 4.3 ghz. Τρέχεις prime95 blend για μία ώρα, οι θερμοκρασίες να μην ξεπερνάνε τους 65 βαθμούς οι πυρήνες και θα είσαι κομπλέ. OK,ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω οταν θα εχω χρονο και θα ενημερωσω. Τωρα απλα ηθελα να ξεκινησω μια πρωτη ''γνωριμια'' με το overclocking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν στο 20λεπτο έχεις ξεπεράσει τους 65 βαθμούς στους πυρήνες το σταματάς και δοκιμάζεις στα 4.2 με το ίδιο ρεύμα και αν είσαι σταθερός μετά από μία ώρα prime κατέβασε το ρεύμα στο 1.296, δοκίμασε να προσθέσεις +0,0125 στο στοκ ρεύμα. Αν και νομίζω πως τα 4.2 θα τα έχεις με στοκ ρεύμα, αν το στοκ είναι το 1.284. Πες μου το στοκ ρεύμα σε πμ να συνεχίσουμε την κουβέντα εκεί για να μην βγούμε άλλο off. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 OK,ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω οταν θα εχω χρονο και θα ενημερωσω. Τωρα απλα ηθελα να ξεκινησω μια πρωτη ''γνωριμια'' με το overclocking. Όπως μπορεις να δεις κι απ αυτό το thread η υλοποίηση είναι εύκολη. Κλείνεις κάποια πράματα απ το bios και παίζεις με τάσεις με ασφάλεια. Το δύσκολο είναι το πρακτικό κομμάτι εννοόντας οι θερμοκρασίες και το setup που χεις στο κουτί σου. Από κει και πέρα ο επεξεργαστής σου σε συνδυασμό με την μητρική σου μπορούν να πάνε πολύ ψηλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν στο 20λεπτο έχεις ξεπεράσει τους 65 βαθμούς στους πυρήνες το σταματάς και δοκιμάζεις στα 4.2 με το ίδιο ρεύμα και αν είσαι σταθερός μετά από μία ώρα prime κατέβασε το ρεύμα στο 1.296, δοκίμασε να προσθέσεις +0,0125 στο στοκ ρεύμα. Αν και νομίζω πως τα 4.2 θα τα έχεις με στοκ ρεύμα, αν το στοκ είναι το 1.284. Πες μου το στοκ ρεύμα σε πμ να συνεχίσουμε την κουβέντα εκεί για να μην βγούμε άλλο off. OK Mult1C0r3Cpu, τωρα δεν εχω χρονο, γυρω στα Χριστουγεννα που θα ειμαι πιο χαλαρος θα αρχισω τις δοκιμες επειδη τοτε υπολογιζω να χτυπησω και νεα gpu. Θα σουσ τειλω pm τοτε. Χιλια ευχαριστω! Όπως μπορεις να δεις κι απ αυτό το thread η υλοποίηση είναι εύκολη. Κλείνεις κάποια πράματα απ το bios και παίζεις με τάσεις με ασφάλεια. Το δύσκολο είναι το πρακτικό κομμάτι εννοόντας οι θερμοκρασίες και το setup που χεις στο κουτί σου. Από κει και πέρα ο επεξεργαστής σου σε συνδυασμό με την μητρική σου μπορούν να πάνε πολύ ψηλά. Πολυ ψηλα με υδροψυξη αν και με 4.4 η 4.5 με την Themis θα ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα ισως δοκιμασω και υδροψυξη, μονο να χωραει στο κουτι μου. Και παλι ευχαριστω παιδες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ψηλα με υδροψυξη αν και με 4.4 η 4.5 με την Themis θα ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα ισως δοκιμασω και υδροψυξη, μονο να χωραει στο κουτι μου. Και παλι ευχαριστω παιδες! Η υδρόψυξη έχει αυτό το καλό... Χωράει παντού! Ειδικά αν πάρεις με μονό ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πλέον και ο ts ευτυχής κάτοχος Sabertooth.Ελπίζω να την ευχαριστηθείς όσο και γω φίλε μου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πλέον και ο ts ευτυχής κάτοχος Sabertooth.Ελπίζω να την ευχαριστηθείς όσο και γω φίλε μου Εδεσε το γλυκο απο οτι καταλαβα. Εχει γινει best seller η sabertooth παντως!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχαχα εννοείται.Τώρα θα δει φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πράγματι... Να και το εργαλείο σε super ανάλυση φωτογραφίας Έκανα ακριβώς το ίδιο Overclock και στην Saber, εντάξει τι να λέμε τώρα. Η τάση μου θύμισε την βελόνα της βενζίνης του αυτοκινήτου που είναι κολλημένη στο R, έτσι και το vcore ήταν σταθερά κολλημένο στα 1.39V 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για πες και τα αποτελεσματα του οβερκλοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για πες και τα αποτελεσματα του οβερκλοκ Από που να σου πω; Την σταθερότητα την διαπίστωσα και μόνος μου. Σε νούμερα, από 37Gflops στο IBT, εκτοξεύθηκε στα 41Gflops με τις ίδιες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα