Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος προλάβει, ισχύει μέχρι να καλυφθεί το 100% σε 2 ώρες περίπου

Επόμενη τιμή η προσφορά του eshop στα 95€ και στο skroutz ξεκινά από 105.38€

http://www.amazon.de/gp/product/B00P736UEU?ref_=gb1h_tit_c-4_4927_e5f574e7&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Επεξ/σία από music-bill
  • Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρεις τι γίνεται @kwgwkou, φαίνεται μικρή διαφορά από του eshop αλλά αν προσθέσεις την διαφορά από skroutz τότε είναι πραγματική προσφορά και όχι μικρή διαφορά.

Από eshop έχεις κέρδος 10€ και από amazon 17€

Δημοσ.

Δηλαδή για 7-10 ευρώ να τον αγόραζε κάποιος από Amazon...αυτή τη λογική συμπαθάτε με αλλά ποτέ δεν την κατάλαβα.
Sent from Lumia 930

• Like 3
Δημοσ.

Τον χτύπησα κ εγω... θα αντικαταστησει τον sandisk του 50ευρου που πηρα με την προηγουμενη προσφορα... αν και περιμενα λιγο καλυτερη τιμη απο τον Γερμανο.

Δημοσ.

Πόσο εξυπηρετικό είναι το eshop με ας πούμε κάρτα Πειραιώς  για να βοηθήσει να αγνοησεις τα 10 ευρό + μεταφορικά ;

Δημοσ.

Ξέρεις τι γίνεται @kwgwkou, φαίνεται μικρή διαφορά από του eshop αλλά αν προσθέσεις την διαφορά από skroutz τότε είναι πραγματική προσφορά και όχι μικρή διαφορά.

Από eshop έχεις κέρδος 10€ και από amazon 17€

Ό,τι κερδίσει κανείς καλό είναι.  B) 

Πάμε στοίχημα ότι θα έρθει στα χέρια μας & νωρίτερα απ' του e-shop;  :lol:

Δηλαδή για 7-10 ευρώ να τον αγόραζε κάποιος από Amazon...αυτή τη λογική συμπαθάτε με αλλά ποτέ δεν την κατάλαβα.

Δεν πειράζει. Απ' αυτό που έγραψα επάνω (& -απ' ό,τι ακούω- το καλύτερο after sales του amazon απ' το οποίο ελάχιστες φορές ψώνισα αλλά ήταν πάντα άψογοι) ίσως κάτι καταλάβεις.  :P

Πόσο εξυπηρετικό είναι το eshop με ας πούμε κάρτα Πειραιώς  για να βοηθήσει να αγνοησεις τα 10 ευρό + μεταφορικά ;

Για τις περιοχές που δεν καλύπτονται από eshop points, το e-shop πράγματι επιβαρύνει με μεταφορικά.

Για τις άλλες δεν έχει μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90 € (όπως αυτή).

Δημοσ.

Σωστα Εγγύηση:  5 χρόνια λεει , δεν είναι από κανένα απαράδεκτο πλαίσιο ηράκλειου  :wacko: αν ειχανε και 3 ατοκες δοσεις μια χαρα ειναι και απο το point.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω ότι για τοσο μικρη διαφορα στα 10 Ε δεν αξιζει ουτε ο κοπος στο keyboard για να το παρεις από Γαλλια.

Και δεν ξερω τι λελογισμενα η όχι παραπονα μπορει να εχουν καποιοι από το e-shop (η εν γενει από τα ελληνικα γνωστα eshops), αλλα εμενα κανα δυο φορες που θελησα να τους επιστρεψω κατι που ειχα παρει, και μαλιστα το ειχα ξεχασμενο στο συρταρι κανα 6μηνο, επειδη απλα μου φανηκε πιο αδυναμο από ότι ανεμενα , και όχι γιατι ηταν προβληματικη συσκευη η χαλασμενο, μου το αλαξαν επιτοπου αμεσα. Χωρις την παραμικρη ενεργεια δυστροπίας.

Και για να προλαβω την σκεψη καποιων δεν εχω ιδιατερο ογκο συναλλαγών μαζι τους εκτος του ότι ειμαι παλιος πελατης.

Φυσικα το ιδιο εξυπακουεται ότι θα προτιμουσα και καποιο άλλο από την πλειονοτητα των δικων μας eshop που θα το ειχαν σε αντιστοιχη διαφορα τιμης.

Και εκτος αυτου δεν ειμαι αντιθετος στην αγορα πραγματων από ξενα sites ….. αλλλα να γινεται όταν υπαρχει ουσια. Και εγω εχω παρει από το αγγλικο amazon αρκετα πραγματα και τουλαχιστον 2 φορες μεγαλο εξωτερικο σκληρο στο παρελθον αλλα θυμαμαι η διαφορα στην τιμη ηταν καπου στο 40% από ότι το καλυτερο εδώ.

Συνεπως αν καποια στιγμη μεσα στην εγγύηση τα παιξει ο ντενεκες αυτος δεν θελω για 10 ευρω να φωναζω τον Francois Hollande τωρα που είναι και φιλος μας, να ερθει να το παρει με το προσωπικο του αεροπλανο για αντικατασταση  γιατι αλλιως θα παρει καιρο η βαλιτσα και η διαδικασια του στειλε πισω – ξαναστειλε άλλο μεσα από το after sales του amazon. Παροτι και εγω οντως καποια φορα παλαιοτερα από το αγλικο amazon κατι που χρειαστηκα σε προβλημα που ειχα με ειχαν εξυπηρετησει αλλα δεν αποφευγεις την διαδικασια, γραψε, ξαναγραψε, απαντησε και κυριως περιμενε.

Φυσικα αυτό αποτελει και μονο την δικη μου γνωμη επι του θεματος και όχι προτροπη για κατι.

Προφανως μαλλον ειμαι από αυτους που δεν επιθιμουν την ταλαιπωρια  ,,,,,, η μαλλον μπορω να δεχθω την ταλαιπωρια αν αυτή εχει αισθητη  συσχέτιση με το ενιοτε κοστος , το κερδος δηλαδη που θα εχεις στο αντιστοιχο κοστος. ………… Αλλοι βεβαια πιθανον όχι.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

mastertech, να εισαι σιγουρος οτι η ταλαιπωρια απο το αμαζον ειναι πολυ λιγοτερη απο την ταλαιπωρια απο το ισοπ. Τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια απο το αμαζον οσο αγοραζα απο εκει (προ 6-2013) ηταν ο,τι καλυτερο ενω απο το ισοπ μαλλον κακη τις μολις 2 φορες που χρειαστηκε. Και απο νευρα και απο χρονο. Μην το συζητας λοιπον...

Επειδη λοιπον θελουμε λιγοτερη ταλαιπωρια θα προτιμουσαμε το αμαζον. Ειναι απο τους βασικους λογους που καποιος το προτιμα. 

Η προσφορα εχει ληξει βεβαια, αλλα να πουμε οτι ηταν απο το Γερμανικο και οχι απο το Γαλλικο που ανεφερες.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...