Προς το περιεχόμενο

Vodafone vs Cosmote

Dinos_12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τίποτα από τα δύο.

Παίρνεις iphone και μιλάς με facetime και messages από ό,τι δίκτυο βρίσκεις. Ή, κάνεις συμβόλαιο με αυτή που έχει το φθηνότερο ιντερνέτι.

Φυσικά και δεν σε νοιάζουν οι υπόλοιποι που δεν έχουν Apple. Ας πάρουν και θα τους μιλήσεις.

Δε θελω iPhone έχω Android. Επίσης το θέμα ειναι τα mb και όχι η ομιλία τόσο. Αφού έχουν σχεδόν τα ίδια, το internet θα καθορίσει την επιλογή

Άσε που από τις 100 επαφές που έχω οι 5 έχουν iPhone και δεν σκιζόμαστε και στην ομιλία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως το lte είναι 4g έτσι και τα h+/h είναι 3g. Ή σειρά είναι LTE>H+>H>E>G

To 3G ειναι ανωτερο απο τα Η νομιζω..

Το Ε (EDGE) είναι βελτίωση του G (GPRS). Και τα δύο είναι 2G (δεύτερη γενιά δικτύων)

Τα H (HSPA) και H+ (HSPA+) είναι βελτιώσεις του 3G. Όταν βλέπεις 3G έχεις σύνδεση UMTS που πιο παλιά τα κινητά αυτό το συμβόλιζαν με U. Όλα τους είναι 3G (τρίτη γενιά δικτύων).

Το LTE (μαζί με το WiMax που δεν νομίζω να υπάρχει στη Ελλάδα) είναι 4G (τέταρτη γενιά δικτύων). Βέβαια το LTE είναι μια τεχνολογία που είναι σε εξέλιξη. Οπότε σε πιο νέα κινητά μπορεί να δεις 4G+ που είναι πάλι LTE απλά πιο γρήγορο. Στο περίπου (αν και αυτό αλλάζει από κινητό σε κινητό) το 4G σημαίνει LTE category 4, με θεωρητικό μέγιστο 150 Mbps και το 4G+ σημαίνει LTE category 6 με θεωρητικό μέγιστο 300Mbps.

Το σε πια γενιά δικτύων ανήκει μια τεχνολογία έχει να κάνει και με το marketing των εταιρειών κινητής και όχι με τη τεχνολογία αυτή καθεαυτή. Σε κάποιες περιπτώσεις το HSPA+ πλασάρεται σαν 4G και το LTE σαν "TRUE 4G".

Οπότε με βάση αυτά που βλέπεις στο κινητό σου πάει 4G+ > 4G > H+ > H > 3G ή U > E > G

• Like 1

Στα δυτικα προαστια νομιζω εχουν ξηλωσει κατι κεραιες και ειναι λιγο σαν να επικοινωνεις απο σπηλια. Θυμαμαι ειδικα Χαϊδαρι κοντα στο μετρο. 

Στη συγκριση τωρα, εγω προτιμω Vodafone. Με 4€ εχω 1000 λεπτα προς ολους και 200ΜΒ. Αρχικα ομως. Γιατι στη συνεχεια σου δινει και 600ΜΒ ακομα και 600' προς CU που πλεον εχει αρκετος φοιτητοκοσμος. Οποτε 1000 προς ολους, 600 προς CU και 800ΜΒ. Συν μπονους ανανεωσης απο 10€ και πανω.

Στην Cosmote νομιζω πρεπει να κανεις μια ανανεωση ανα μηνα, κατι που στη Voda δεν ισχυει

Δε θελω iPhone έχω Android. Επίσης το θέμα ειναι τα mb και όχι η ομιλία τόσο. Αφού έχουν σχεδόν τα ίδια, το internet θα καθορίσει την επιλογή

Άσε που από τις 100 επαφές που έχω οι 5 έχουν iPhone και δεν σκιζόμαστε και στην ομιλία

Κακώς. Πάρτε όλοι iPhone. 

Συμφερει περισσοτερο η βοντα λογω δωρεαν λεπτων καθε μηνα προς βοντα χωρις ανανεωση, αλλα ολοι εχουν κοσμοτε, οποτε καταληγει ασυμφορη...

0d41808f60af8871fa122b3b0f37ab1b.gif

• Like 3

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Χωρίς παρεξήγηση μείνε στα φόρουμ του προγραμματισμού καλύτερα

Χωρίς παρεξήγηση, εάν θέλεις βοήθεια για να καταλάβεις ποια εταιρία είναι ΟΚ για εσένα... μάλλον δεν είσαι για κινητό. 

Χωρίς παρεξήγηση, εάν θέλεις βοήθεια για να καταλάβεις ποια εταιρία είναι ΟΚ για εσένα... μάλλον δεν είσαι για κινητό.

Η βοήθεια αφορά καθαρά το λειτουργικό κομμάτι της υπόθεσης, σήμα, ταχύτητα internet κλπ.

Ένα περίεργο πράγμα, όταν είμαι σπίτι στο Χαϊδάρι, και γενικά από αγία μαρίνα και πάνω, ο συνομιλητής μου με ακούει με το ζόρι, μόνο αν βάλω ανοιχτή ακρόαση μπορεί να με ακούσει καλύτερα, λογικά είναι θέμα σήματος, αλλά αφού έχει τέρμα, γιατί;

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Don't get it

Εχω cosmote και βαζω καθε μηνα 10 ευρω και επιλεγω πακετο με 7 ευρω 1200' και 1200 μνμτα προς ολους και επισης αν εισαι φοιτητης σου δινει καθε μηνα(αν βαλεις μοναδες) 600' προς whats up και 600mb.
Και εναν κωδικο reloaded που σου δινει με καθε ανανεωση για να επιλεξεις 1 απο τα 3 μικρα πακετακια (μηνυματων,λεπτων,mb ειναι random τι θα σου βγαλει).

Aυτα.

Η βόνταφον κάνει κάτι ωραίες προσφορές που και που. Αυτό.

Η κοσμοτέ έχει λίγο καλύτερο ίντερνετ νομίζω.

Η wind, άστα να πάνε...

Είτε wind είτε voda έίτε κοσμοτέ τα ίδια σκ*τα είναι όλα εδώ στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...