Harris2001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παίδια είμαι ανάμεσα σε windows phone και android τι μου προτείνετε και γιατί.
technology_guy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να κρατηθώ και θα το πω... Με αυτή σου την ερώτηση τσιγκλάς πολύ κόσμο και το ξέρεις. Ξέρεις ότι θα δημιουργηθούν διαμάχες ανάμεσα σε android vs windows. Πάμε παρακάτω... Η επιλογή λογισμικού του τηλεφώνου σου είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι που στο τέλος δεν θα σου αρέσει. Συνεχίζω... Το γιατί που ρωτάς θα μπορούσες να το googlαρεις και να σου βγουν ένα σωρό αποτελέσματα που να είναι πιο κατατοπιστικά από τις δικές μας απόψεις που θα είναι υποκειμενικές όσο και να θέλουμε να μην είναι. Και κάτι ακόμα.... Αν το κυρίως θέμα είναι πιο λογισμικό "σου προτείνουμε και γιατί" έπρεπε να είναι στην κατηγορία software. Αυτά που σου είπα δεν τα είπα για να γίνω κακός αλλά για να ξεκαθαρίσεις εσύ κάπως το τι θες να ρωτήσεις εμάς σε αυτό το τόπικ. 2
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παίδια είμαι ανάμεσα σε windows phone και android τι μου προτείνετε και γιατί. Ουτε budget προτεινεις ουτε τι χρηση προοριζεται το κινητο ουτε τιποτα. Κατσε λοιπον να μυρισουμε τα νυχια μας για τα αυτονοητα για να δουμε σε τι κοιτας..... 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε σε Windows. Είναι μονόδρομος.
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε σε Windows. Είναι μονόδρομος. Ο άνθρωπος ρώτησε γιατί, αν είναι έτσι επειδή εμένα μου αρέσουν τα iPhone ας πάει σε iOS είναι μονόδρομος, θέλει στοιχεία για να ρωτάει. Τα Windows αυτή τη στιγμή είναι σταθερά και ασφαλές στις νέες συσκευές αλλά έχουν έλλειψη εφαρμογών, τα Android από την άλλη έχουν πολλές εφαρμογές αλλά θα πρέπει να διαθέσεις κάποια λεφτά για να πάρεις αξιόλογη συσκευή, επίσης έχουν μειονέκτημα στην ασφάλεια, καθώς δεν παίρνουν όλα ενημερώσεις. Αν το Budget σου είναι στα 100€ θα πάρεις Windows Lumia, αν είναι μέχρι 200 θα πάρεις κάτι σαν το Moto G 3 Generation που παίρνει ενημερώσεις και είναι καλό σε απόδοση, αν πας μετά σε ναυαρχίδες τότε υπάρχουν τα: LG G4, One Plus κλπ και αν θες κάτι ποιο Alternative τότε iPhone 6/6S επίσης σταθερά και ασφαλή όπως τα Windows, πολλές καλές εφαρμογές αλλά υψηλό κόστος.
Harris2001 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε lumia 950 xl και sony z5 premium
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Lumia 950 XL Και εγώ θα έδινα την ευκαιρία στο καινούργιο Lumia, Μην ξεχνάς οτι μπορεί να γίνει Desktop Enviroment αν δεν κάνω λάθος.
technology_guy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πως του προτείνετε κινητό έτσι στα ξεκάρφωτα χωρίς να δώσει στοιχεία για την χρήση που θέλει; Ίσως και να τρολλάρει... 1
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πως του προτείνεται κινητό έτσι στα ξεκάρφωτα χωρίς να δώσει στοιχεία για την χρήση που θέλει; Μας είπε σε τι είναι ανάμεσα και αυτά τα δύο είναι δύο εντελώς διαφορετικές πλατφόρμες.
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτά τα δυο το καλύτερο είναι το 950 XL. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτά τα δυο το καλύτερο είναι το 950 XL. Ε καλα με τετοια φωτογραφια profil και με το κινητο που εχεις στην κατοχη σου προφανως και θα ελεγες το Lumia Σε lumia 950 xl και sony z5 premium Αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενος και θα πρεπει να σου βγαζουμε 1-1 για το τι κοιτας σε κινητο κλπ τοτε καλυτερα ας κλεισει το θεμα. Σε αυτά τα δυο το καλύτερο είναι το 950 XL. Οχι το καλυτερο ειναι το Blackberry Passport. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα