Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε αυτή την ειδικότητα μιας και έχω σκοπό να ασχοληθώ με την γη. Σκεφτόμουν να πάω για security και ήμουν έτοιμος να κάνω τα χαρτιά μου τον Αύγουστο αλλα όλοι (ρώτησα πολλούς) όσοι δουλεύουν security μου είπαν τα χειρότερα , οπότε μιας και θα πληρώσω κανα 500ρι για να βγάλω άδεια καλύτερα να μην πετάξω τα λεφτά μου , αν ήταν δωρεάν θα πήγαινα. 
Δυστυχώς αφού δούλευα πρωί αλλα και ήμουν και απλήρωτος , έχασα τις διορίες , οπότε θα κοιτάξω για το επόμενο εξάμηνο. Αξίζει να πάω σε ΙΕΚ ή να ψαχτώ για επαγγελματική σχολή ? 
γενικά τι παίζει με αυτό το επάγγελμα ? αξίζει να ασχοληθεί κάποιος? (αυτό προς γεωπόνους του forum).

thx 

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε αυτή την ειδικότητα μιας και έχω σκοπό να ασχοληθώ με την γη. Σκεφτόμουν να πάω για security και ήμουν έτοιμος να κάνω τα χαρτιά μου τον Αύγουστο αλλα όλοι (ρώτησα πολλούς) όσοι δουλεύουν security μου είπαν τα χειρότερα , οπότε μιας και θα πληρώσω κανα 500ρι για να βγάλω άδεια καλύτερα να μην πετάξω τα λεφτά μου , αν ήταν δωρεάν θα πήγαινα. 

Δυστυχώς αφού δούλευα πρωί αλλα και ήμουν και απλήρωτος , έχασα τις διορίες , οπότε θα κοιτάξω για το επόμενο εξάμηνο. Αξίζει να πάω σε ΙΕΚ ή να ψαχτώ για επαγγελματική σχολή ? 

γενικά τι παίζει με αυτό το επάγγελμα ? αξίζει να ασχοληθεί κάποιος? (αυτό προς γεωπόνους του forum).

thx 

Έχω κάποιους φίλους νέους γεωπόνους που ανοίξανε πρόσφατα μαγαζιά. Τα βγάζουν πέρα αλλά είναι δύσκολα. Πιο παλιά δούλευαν με κάποιες σχετικές συμβάσεις που νομίζω έχουν κοπεί τώρα. Εσύ τι θέλεις να κάνεις; Να ανοίξεις μαγαζί ή να βρεις κάπου δουλειά;

Γη έχεις; Αν έχεις κοίτα μήπως το χρόνο και το χρήμα που θα ξοδέψεις τα ρίξεις εκεί να κάνεις καμιά καλλιέργεια!

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε έχω γη γιαυτό έλεγα αφού θα ασχοληθώ που θα ασχοληθώ να το κάνω με αρκετές γνώσεις κ ίσως επαγγελματικά , δεν σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί κ να πουλάω φιντάνια 

• Like 2
Δημοσ.

ναι ρε έχω γη γιαυτό έλεγα αφού θα ασχοληθώ που θα ασχοληθώ να το κάνω με αρκετές γνώσεις κ ίσως επαγγελματικά , δεν σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί κ να πουλάω φιντάνια 

Βρες έναν καλό γεωπόνο να σε βοηθήσει και να ασχοληθείς θα έλεγα...έτσι κι αλλιώς και να γίνεις ο ίδιος γεωπόνος πάλι πρέπει να αγοράζεις λιπάσματα, φάρμακα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

thx 

Γεωπόνος σημαίνει πολλά πράγματα, επικεντρώσου τι ακριβώς θες και σου αρέσει από τον τομέα αυτό. Θες απλά να ανοίξεις μαγαζί; Γνωρίζω παλιούς συμμαθητές και μερικά άτομα που έχουν σπουδάσει στην γεωπονική, υπάρχουν διάφορες ειδικότητες, δύσκολη σχολή με 5 έτη σπουδών και οι περισσότεροι στην ανεργία μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 2-3 φιλους που περασαν σε αυτη τη σχολη το 2011 και τωρα που ειναι στα τελειωματα λενε να ξαναδωσουν πανελλαδικες :P

Αν ειναι να το ξεκινησεις και να μη σ'αρεσει αστο καλυτερα.Αν παλι εχεις γνωστους κλπ και μπορουν να σε βοηθησουν σε αυτο το τομεα κυνηγα το.Μετα νομιζω επεκτεινεται και σε 2 κλαδους? Κατι με τεχνολογια τροφιμων και 1 ακομα? Η κανω λαθος

Δημοσ.

Δεν πας μπράβος-ντουλάπας? Θα κάνεις και γνωριμίες για σωματοφύλακας-σωφερ σε κανέναν επιχειρηματία. Εχει πολύ χρήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Vapir εσύ δεν ήσουν που ΜΕ ΜΟΥΣΙ φαινόσουν σαν νεογέννητο;

Προτείνω να γίνεις ζιγκολό ή παπάς

Δημοσ.

πόση έκταση έχεις , αν έχεις μικρή μην περιμένεις εισόδημα για να ζήσεις 

επίσης θέλει πολύ μεγάλο κεφάλαιο για ξεκίνημα και πολλά άλλα 

Δημοσ.

ΟΧΙ με biomedical engineering πάντως αξίζει 

thread για γεωπονική. Ο OP λέει ότι ήθελε να μπει security αλλά το μετάνιωσε. Λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με την γη, επειδή κάτι έχει. Στο τέλος του προτείνουν biomedical engineering. 

Makes sense. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...