satafaka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω το Phanteks Luxe και θέλω να το ανοίξω για καθάρισμα. Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω την μπροστά πόρτα, με τίποτα όμως. Έχει 6 "clips" ή όπως αλλιώς λέγονται και το 1 από αυτά, όσο και να το πιέζω αντιστέκεται σθεναρά!!! Δίνω και μία φώτο για να καταλάβαιτε τι λέω. Υπάρχει κάποια τρακαλιά για να μπορέσω να το πιέσω? Στο συγκεκριμένο δεν υπάρχει πολύ χώρος για τα δάχτυλα γιατί είναι αρκετά στενά εκεί πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Έχω το pro, δεν ξέρω αν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές, πάντως ίσως να έβλεπες μερικές παρουσιάσεις και να έπαιρνες ιδέες πώς και τι; Σαν αυτό π.χ.(και το pro έτσι το ανοίγεις) . https://www.youtube.com/watch?v=T-Y1Cr_uJdo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Άμα δεις στο 10:20 στο βίντεο, αυτός το τραβάει με ΜΙΣΟΣ και απλά ξεκουμπώνει!!!!!! Αλήθεια έτσι γίνεται? WTF!?!??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το έκανε λιγάκι απότομα, αλλά ο συγκεκριμένος είναι πολύ έμπειρος. Μπορείς φυσικά να βάλεις προοδευτικά την δύναμή σου μέχρι να ανοίξει/ξεκουμπώσει, αν φοβάσει ότι με απότομο τράβηγμα θα σπάσει κάτι. Δες και άλλα βίντεο, υπάρχουν δεκάδες, κυριολεκτικά... θα δεις και άλλους πώς το κάνουν και θα πάρεις μια καλή ιδέα τι πρέπει να κάνεις και ο ίδιος. Ούτε εγώ είμαι πολύ έμπειρος, αλλά με τα βίντεο που είδα, συναρμολόγησα τα δύο τελευταία συστήματά μου(το είχα πάρει απόφαση να το επιχειρήσω κάποια στιγμή) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 θελει λιγο βια,βγαλε το κατω φιλτρο κ τραβα απο κατω ,το εχω βγαλει πολλες φορες κ δεν εσπασε κατι,απλα προσεχε γιατι εχει απο δεξια το καλωδιο για τα εξωτερικα led,μην το τραβηξεις τελειως προς τα εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ. Θα το προσπαθήσω έτσι. Με βία μίσος και τρομοκρατία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ. Θα το προσπαθήσω έτσι. Με βία μίσος και τρομοκρατία. Έπιασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όχι δυστυχώς δεν πρόλαβα, πλάκωσε δουλειά την Κυριακή. Θα επιστρέψω σύντομα με νεότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Sorry για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Τελικά το κουτί άνοιξε χωρίς καθόλου βία και μίσος. Απλά το τραβάς από την κάτω μεριά σιγά-σιγά και όχι απότομα και ξεκουμπώνει από παντού. Αρκετά εύκολο. Έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε. Έχω 5 fans στο κουτί, τα 3 λευκά του enthoo luxe και άλλα 2 δικά μου (βλέπε φώτο 1). Όλα τα fans είναι συνδεδεμένα στο hub του enthoo (βλέπε φώτο 2). Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο software fan controller για να ρυθμίζω ποια fans θα δουλεύουν, στροφές κτλπ. Από τα BIOS τα βλέπω λίγο περίεργα και μάλλον όχι σωστά, καθώς μου λέει ότι έχω μόνο 2 fans συνδεδεμένα και γενικά δείχνει ψίλο ότι να ναι. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο software να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 που έχεις συνδέσει το 4πινο του hub?? σε 4πινο μητρικής η του cpu fan?? κατέβασε το speedfan και τσέκαρε..η καποιο software της μητρικής σου που να έχει έλεγχο για fan.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ανεβάζω και φώτο να το δεις. Είναι σε 4πινο στην μητρική. Γράφει και από δίπλα στην mobo CHA_FAN3. Στο hub υπάρχει είσοδος/έξοδος που γράφει CPU_FAN και είναι ένα 4πινο συνδεδεμένο με αυτό το CHA_FAN3 της mobo. Νόμιζα πως και το fan της CPU ήταν συνδεδεμένο στο hub αλλά εκείνο είναι κατευθείαν στην μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το 4πινο που βρίσκεται δεξιά στο hub το συνδέεις στο CPU fan header και όχι στο CHA_fan και το fan της ψύκτρας το συνδέεις στην λευκή 3πινη υποδοχή που έχει το hub. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το 4πινο που βρίσκεται δεξιά στο hub το συνδέεις στο CPU fan header και όχι στο CHA_fan και το fan της ψύκτρας το συνδέεις στην λευκή 3πινη υποδοχή που έχει το hub. σε εμένα δούλεψε αυτή η μέθοδος, αλλα αν η ψύκτρα του έχει 4πινο βύσμα πως θα το σθνδέσει στο hub?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 σε εμένα δούλεψε αυτή η μέθοδος, αλλα αν η ψύκτρα του έχει 4πινο βύσμα πως θα το σθνδέσει στο hub?? Θα δουλέψει με τα 3 pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το 4πινο που βρίσκεται δεξιά στο hub το συνδέεις στο CPU fan header και όχι στο CHA_fan και το fan της ψύκτρας το συνδέεις στην λευκή 3πινη υποδοχή που έχει το hub. Το έκανα τελικά, σύνδεσα το 4πινο του fan της ψύκτρας στο 3πινο στο hub (δεν είχε 4πινο το hub) και όλο το hub το σύνδεσα στο CPU FAN της μητρικής. Όλα καλά, όλα τα fans δουλεύουν οκ. Όταν τα βάζω τα fans στο full γίνεται πόλεμος. Πιθανότατα τον μεγάλο χαμό τον κάνει το 200άρι μπροστά. Το αποσύνδεσα από το hub αλλά δεν έκανε boot καθόλου το PC, πετούσε cpu fan error ή κάτι αντίστοιχο οπότε δεν μπορούσα να το τσεκάρω real life. Τώρα έτρεξα το Fan Xpert 3 του Asus AI Suite και πάτησα Fan Tuning (κάνει 2 λεπτά δοκιμές μόνο του και τα ρυθμίζει μόνο του). Έπεσε αρκετά ο θόρυβος αλλά με ικανοποιεί ιδιαίτερα πως η cpu είναι περίπου στους 30-32 βαθμούς idle (θερμοκρασία δωματίου έχω καμιά 22-24). Δεν είναι και τέλειο αλλά νομίζω είναι ανεκτό. Βέβαια ακόμα δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίζω μέσω software το κάθε fan ξεχωριστά. Παράδειγμα να δώσω παραπάνω στροφές μόνο στα 2 πάνω, ή μόνο στο 1 κάτω, να κλείσω το μπροστά κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα