Προς το περιεχόμενο

Sony Experia E1!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

από προχθές αντιμετωπίζω ένα σοβαρό (κατά την γνώμη μου) πρόβλημα στο smartphone μου που όπως λέει και στον τίτλο είναι το Sony Experia E1!

Το πρόβλημα είναι ότι πάω προχθές να ανοίξω το κινητό μου, ανοίγει κανονικά (οκ, καλά ως εδώ) και όταν φθάνω να βάλω τον κωδικό PIN που έχω αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη αλλάζοντας ταυτόχρονα "μέρος" δηλαδή με πάει μία στη αρχική σελίδα (χωρίς να εμφανίζει το φόντο που έχω μόνο για φόντο έχει ένα μάυρο) μία εκέι που βάζω το PIN και αυτό επαναλαμβάνεται μέχρις ότου εκνευρίζομαι και παταώ απενεργοποιήση και κλείνει!

Μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει;;

Υ.Γ Ξέχασα να σας πω ότι μου εμφανίζει και ένα μήνυμα που δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέει κάτι για android system...

Δημοσ.

Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Πιστεύω ότι είναι λίγο σημάδι ότι το κινητό δεν αντέχει άλλο..

Δημοσ.

Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Πιστεύω ότι είναι λίγο σημάδι ότι το κινητό δεν αντέχει άλλο..

Δεν αντέχει άλλο;;

Ούτε έναν χρόνο δεν το έχω πάρει (για να ακριβολογούμαι,το πήρα πέρυσι τον Δεκέμβριο)...

Δημοσ.

Πολύ κακή η επιλογή συσκευής με 512 RAM και Snap 200 εν έτη 2014. Και τώρα να το έπαιρνες με τέτοια specs δεν κάνει για τίποτα. Όπως είπε και ο φίλος ένα factory reset μπας και στρώσει

Δημοσ.

Μηπως κολλησες κανα ιο...κατεβασες τιποτα απο αγνωστη πηγη τελευταια;

Να κόλλησα ιό, το αποκλειώ γιατί δεν κατέβασα κάτι τους τελευταίους μήνες...

Δημοσ.

Και επίσης ιός με την έννοια του υπολογιστή δεν υπάρχει. Μπορεί κάποια εφαρμογή (clean master ) να πετάει διαφημίσεις και να κολλάει το σύμπαν. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Και όχι Clean Master και αλλά χαζα, σε Android κινητά

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν βγαλεις ακρη με το reset(επαναφορα δηλαδη)που λενε και παραπανω παιρνεις την αποδειξη και την συσκευη και πας για service.

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσης ιός με την έννοια του υπολογιστή δεν υπάρχει. Μπορεί κάποια εφαρμογή (clean master ) να πετάει διαφημίσεις και να κολλάει το σύμπαν. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Και όχι Clean Master και αλλά χαζα, σε Android κινητά

Σημασία έχει πώς είναι γραμμένος ο ιός....?

Πρόσφατα γνωστός μου εγκατέστησε εφαρμογή -κατά λάθος,όπως και στον υπολογιστή- που πέρασε τον εαυτό της στα αρχεία συστήματος και έλεγχε όλες τις λειτουργίες του κινητού. Το πρόβλημα ξεπεράσηκε με φλασάρισμα ξανά του λειτουργικού. Φυσικά factory reset κτλ δεν έκαναν τίποτα γιατί είχε περάστεί στα ενδότερα του κινητού.

Άρα, ναι, ήταν ιός και μάλιστα πολύ όμοιος με υπολογιστή.

Δημοσ.

Σημασία έχει πώς είναι γραμμένος ο ιός....?

Πρόσφατα γνωστός μου εγκατέστησε εφαρμογή -κατά λάθος,όπως και στον υπολογιστή- που πέρασε τον εαυτό της στα αρχεία συστήματος και έλεγχε όλες τις λειτουργίες του κινητού. Το πρόβλημα ξεπεράσηκε με φλασάρισμα ξανά του λειτουργικού. Φυσικά factory reset κτλ δεν έκαναν τίποτα γιατί είχε περάστεί στα ενδότερα του κινητού.

Άρα, ναι, ήταν ιός και μάλιστα πολύ όμοιος με υπολογιστή.

Κατέστρεψε αρχεία του λειτουργικού. Με μια έννοια δικό έχεις, λέγεται ιός και μόλυνε την ROM. Απλά στο κινητό του φιλου μας μάλλον το κινητό τα έχει παιξει
Δημοσ.

Αυτο πυ θελω να πω ειναι οτι αξιζει να δοκιμασει μια επιδιορθωση μεσω pc companion,αντι να τα ξανασκασει μεσα σε λιγους μηνες για κινητο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...