White_Cat Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί φίλοι, Έχω δει κι άλλα μηνύματα στο Insomnia με ανάλογο περιεχόμενο, γι' αυτό παίρνω το θάρρος να γράψω κι εγώ κάτι τέτοιο. Αλλιώς σε καμία περίπτωση δε θα άνοιγα τέτοια θέματα σ' ένα τεχνικό forum, όπως είναι το Insomnia. Ο οφθαλμίατρός μου, μου προτείνει να κάνω εγχείριση για αντιμετώπιση του νυσταγμού, που είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που έχω από τότε που γεννήθηκα. Αυτό που θα ήθελα από σας είναι αν κάποιος χρήστης του Insomnia έχει κάνει χειρουργείο για νυσταγμό ή στραβισμό να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί μας.Παρά το ότι ο γιατρός βεβαιώνει ότι η εγχείρηση είναι ρουτίνα και ότι είναι ασφαλής, πώς να το κάνουμε, επειδή είναι μάτι, έχω κι εγώ την αγωνία μου. Επειδή οι γιατροί καμιά φορά δεν τα λένε όλα, θα 'θελα κάποιος να μου πει πώς ένιωσε γενικά αμέσως μετά την εγχείριση, αν πήγε καλά η όλη υπόθεση, τι δυσκολίες αντιμετώπισε και πόσος χρόνος χρειάστηκε για την πλήρη αποκατάσταση της όρασης. Άραγε θα είναι πολύ δυνατός ο μετεγχειριτικός πόνος ; Πόση άδεια θα πρέπει να πάρω απ' τη δουλειά και τα σχετικά.Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι διαβάσατε αυτό το μήνυμα,Με μεγάλη αγωνία,Νιαααααααααααααρρρρρρρρρρ!Ο Άσπρος Γάτος
Roz19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν κ καθυστερημενα να μην φοβασαι τιποτα για την επεμβαση στα ματια εχω κανει για στραβισμο κ να ξερεις πως ολα ειναι ελεγχομενα, να μην αγχωνεσαι λοιπον εσυ απλα κοιμασαι κ μετα ξυπνας δεν νιωθεις τιποτα.
White_Cat Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αγαπητέ φίλε / φίλη Roz19 και προς όποιο άλλο μέλος μπορεί ν’ απαντήσει, Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω πάρα πολύ για την απάντησή σου στο μήνυμά μου περί στραβισμού & νυσταγμού. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ο εκ γενετής νυσταγμός, ο οποίος με τη σειρά του προκαλεί στραβισμό. Απ’ ο,τι μου είπανε, η εγχείρηση αντιμετώπισης του νυσταγμού που πρέπει να κάνω εγώ είναι πολύ παρόμοια με τη συνήθη εγχείρηση για το στραβισμό. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, κρέμομαι απ’ τα χείλη σου, μιας κι έχεις άμεση προσωπική εμπειρία στο θέμα. Πρώτ’ απ’ όλα θέλω να μου πεις πόσον καιρό έκατσες μέσα στο νοσοκομείο. Εμένα μου ‘πανε ότι βγαίνεις την ίδια μέρα και απλά θέλω μια επιβεβαίωση. Μ’ ενδιαφέρει επίσης πάρα πολύ πώς ένιωσες κατά τις πρώτες ώρες μετά την εγχείρηση. Ένιωθες πόνο στα μάτια, κοκκίνισμα, φαγούρα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα συμπτώματα ; Όταν βγήκες απ’ το νοσοκομείο, η μετάβαση μέχρι το σπίτι ήταν εύκολη ; Μπορούσες να περπατήσεις, μπορούσες να δεις καθόλου τα αντικείμενα και το χώρο μπροστά σου ; Είχες για κάποιο διάστημα επιδέσμους στα μάτια ; Αν ναι, πότε τους έβγαλες ; Τέλος, πόσος περίπου χρόνος χρειάστηκε ώστε να αποκατασταθεί η όραση σε τέτοιο βαθμό που να μπορείς και πάλι άνετα να γράψεις και να διαβάσεις ; Εγώ είμαι προγραμματιστής H/Y και όπως καταλαβαίνεις αυτή η ερώτηση είναι κρίσιμη, ώστε να καταλάβω πόση άδεια θα πρέπει να πάρω απ’ τη δουλειά. Ο στραβισμός έφυγε σχετικά αμέσως μετά την εγχείρηση, ή χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα επαναπροσαρμογής ; Σ’ ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία την απάντησή σου ή την απάντηση όποιου έχει σχετικές εμπειρίες. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα