Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια 1440p ειναι στα σχεδια παντως αλλα για το μελλον. Για 4k δεν το βλεπω με αυτο το συστημα, μαλλον για το επομενο μου συστημα θα παει ετσι και αλλιως.

babisflou7 το αρχικο συστημα με τον 4460 απο σκρουτζ παει 900 ευρω (χωρις τον απλο σκληρο) οποτε ειναι μια χαρα απο αποψη μπατζετ και μαλλον λεω να παω σε i5 τελικα, ενα ακομα θεματακι. Θα μπορουσα στα ιδια λεφτα πανω κατω να φτιαξω κατι σε skylake, για καλυτερη μελλοντικη αναβαθμισιμοτητα? Αν ναι θα ειχε τις ιδιες αποδοσεις?

Δημοσ.

Δηλαδή το μετάνιωσες; Δε νομίζω. Σε βάθος χρόνου είναι σωστότερη επιλογή γιατί σου δίνει περισσότερα πλεονεκτήματα,τη κρατάς και έχεις συνολικά καλύτερο σύστημα με αλλαγές στα υπόλοιπα,αρκεί να ξέρεις και τι κάνεις βέβαια όπως ισχύει για όλα.

Οχι ασφαλως και δεν το μετανιωσα, απλα θελω να πω οτι θες βαθια τσεπη γιατι περα απο το κοστος του monitor συμπαρασυρεται και η καρτα γραφικων και ουτω καθεξης. Toυλαχιστον αν μιλαμε για μεγαλύτερες αναλυσεις η / και μεγαλυτερο refresh rate.

Δημοσ.

babisflou7 το αρχικο συστημα με τον 4460 απο σκρουτζ παει 900 ευρω (χωρις τον απλο σκληρο) οποτε ειναι μια χαρα απο αποψη μπατζετ και μαλλον λεω να παω σε i5 τελικα, ενα ακομα θεματακι. Θα μπορουσα στα ιδια λεφτα πανω κατω να φτιαξω κατι σε skylake, για καλυτερη μελλοντικη αναβαθμισιμοτητα? Αν ναι θα ειχε τις ιδιες αποδοσεις?

Anyone? :D

Δημοσ.

Τι ακριβώς ρωτάς; Αν είναι να δώσεις χρήματα για skylake και να βάλεις χειρότερα parts,τι να το κάνεις.Διαφορά θα δεις,αλλά σε αυτή τη περίπτωση προς τα κάτω όσον αφορά τη ποιότητα.

Δημοσ.

Αυτο ρωταω βασικα, ποσα περισσοτερα πρεπει να δωσω για την ιδια αποδοση σε Skylake και ποσο χειροτερο θα ειναι το συστημα αν δωσω τα ιδια για Skylake. Και επισης αμα πιστευετε οτι αξιζει :D

Δημοσ.

ΟΚ τελικα βλεποντας οτι οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες στις μνημες και οι Skylake ειναι κανα 30αρι πιο ακριβοι αποφασισα να κινηθω προς τα εκει. Θα μπορουσατε να μου φτιαξετε ενα συστημα με Skylake και την 390 εκει γυρω στα 900-1000 απο σρκουτζομαγαζα (προς Αθηνα καλυτερα)? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δημοσ.

Μιας και σε ανησυχει το μελλοντικο κομματι, θα λεγα να αγοραζες μια καλυτερη μητρικη που να σηκωνει οβερκλοκ ωστε στο μελλον αν θες κιαλλο performance τσιμπας εναν ι7 ξεκλειδωτο και τον κλοκαρεις.Αλλα αφου εκανες ηδη τις παραγγελιες και ειναι on the way, καλοδουλευτα :-)

Δημοσ.

Ηρθαν ολα τα κομματια το συναρμολογησα και ...προβλημα. Το φλασακι που εκανα με το ISO των 10 κρασαρει και μου βγαζει MEMORY_MANAGEMENT error, το φλασακι με τα 7 δεν κρασαρει αλλα μου ζηταει κατι drivers για να προχωρησει, ωραια πραματα. Ετρεξα ενα memtest δεν εβγαλε errors, οι θερμοκρασιες κανονικες, μπαινει στο BIOS Κανονικα οποτε υποθετω δεν εκανα καμια πατατα στο στησιμο, καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...