Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Check-In-Class-App

Κατεβάστε την εφαρμογή , κάντε check in οταν ειστε στη σχολή και εχετε μεγαλες πιθανοτητες (μην πω σχεδον σιγουρο αφου σε ενα υποκαταστημα εξαντληθηκαν) να κερδισετε ενα power bank απ τη Πειραιως... το κερδισα εγω κ πολλα αλλα ατομα απ τη σχολη μου...

{αν  ξερει κανεις ποσα mah ειναι το power bank ...  σιγουρα πολλοι θα κερδισαμε χαχα]

clFrcTC.png

• Like 2
Δημοσ.

Συμμετεχουν μονο τα εκπαιδευτικα ιδρυματα που εχω στο screenshot ... Χριστοφορε δοκιμασε το , δεν χανεις κ τιποτα περαν της αναμονης στη τραπεζα :P
(χρειαζεται ακαδημαικη ταυτοτητα )

Δημοσ.

Αν αναλογιστει κανεις ποσα ΔΙΣ δινουμε οι φορολογουμενοι στις ιδιωτικες τραπεζες για να μην κλεισουν δεν θα επρεπε να ειναι κατι το φοβερο αυτο (βεβαια θα μπορουσαν να μην το κανουν καν οπως αλλες).

Δημοσ.

Καλά πρέπει να είσαι στην σχολή για να το δεχτεί?

ναι , να κανεις check ιν στο χωρο της σχολής

Αυτό το app κάποια μάνα το σκέφτηκε

Χαχαχα  σωστος !

Για τζαμπε δε με χαλασε παντως :P

Δημοσ.

Έβγαλε και μένα ότι κέρδισα αλλά στα σχόλια της εφαρμογής είδα ότι σε άλλους που τους έβγαλε το ίδιο μήνυμα όταν πήγαν στην τράπεζα δεν τους βρήκαν στην λίστα. Έχει παραλάβει κάνεις από εδώ? Εγώ θα πάω αύριο στην τράπεζα να δω.

Δημοσ.

Έβγαλε και μένα ότι κέρδισα αλλά στα σχόλια της εφαρμογής είδα ότι σε άλλους που τους έβγαλε το ίδιο μήνυμα όταν πήγαν στην τράπεζα δεν τους βρήκαν στην λίστα. Έχει παραλάβει κάνεις από εδώ? Εγώ θα πάω αύριο στην τράπεζα να δω.

Σε μερικα καταστηματα πιθανον να τελειωσαν τα αποθεματα, αφου σπευσαν ολοι να τα καβατζωσουν :P

Δημοσ.

Θυμάμαι πέρυσι από αυτό είχα κερδίσει ένα powerbank και μετά από κανά μήνα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κέρδισα και μία κάρτα 20€ για ανανέωση χρόνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...