alex52 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εχω πρόβλημα με το tablet mls iqtab spark το έχω κάνει root όλα καλά μέχρι εχθες που προσπαθησα να περάσω το Chainfire 3D όταν έκανα install driver.με αποτέλεσμα να κολλήσει το tablet στην έναρξη ,Μπήκα στην recovery έκανα wipe αλλά δεν άλλαξε τίποτα γιατί αυτό το ταβλετ έχει δύο αποθηκευτικά μέρη ένα εσωτερικού και usb χώρου όπου δεν επηρεάζεται με το wipe υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιαξω
alex52 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχει καμια λυση? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2015 από alex52
alex52 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Επειδη μια φιλη μου εχει το ιδιο ακριβως tablet με το δικο μου ,λεω να το παρω και να τραβηξω ενα backup απο εκεινο ,Το θεμα ειναι πως να το περασω μιας και το συγκεκριμενο tablet οπως εχω ξανα πει εχει ενα θεμα με τον αποθηκευτικο χωρο .
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε εαν θες να περασεις σε στικακι το Backup που ειπες, και βαλε να κανει Boot απο στικακι. (αφου πρωτα εχεις ξανα-κανει wipe) Εάν έχεις προβλημα και δε μπορεις να το "τρεξεις" , δοκιμασε μετα να φλασάρεις ROM (δηλαδη προσωρινο λειτουργικο σαν το android μέχρι να περασεις κανονικα το backup)
alex52 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 φιλε μου βοηθησε με σε παρακαλω δεν γνωριζω καλα απο android να το περασω το backup σε στικακι αλλα πως να το κανω να boot απο εκει μιας και εχει μια πολυ απλη recovery και επισης οσο και να εψαξα δεν βρηκα καμια rom για το συγκεκριμενο tablet.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Απο ROM δεν σκαμπαζω και εγω, μιας και ειναι αρκετα εξειδηκευμενα πραγματα. Για να το κανεις boot απο στικακι ομως ειναι απλο. Την ωρα που θα ειναι σβηστό το τάμπλετ, πατα κρατημενο το κουμπι Power και το κουμπι αυξησης του ηχου (προς τα πανω που παει) Θα σε βγαλει σε ενα μενου, ειναι το λεγομενο Safe Mode του ταμπλετ σου. απο εκει θα λεει καπου επιλογες για Boot. Θα επιλεξεις το στικάκι σου (θα γραφει: Flash USB, USB STICK,Kingston 8gb(εφόσον έχεις αυτο) κλπ) θα το αναγνωρισεις μετα κλεισε το ταμπλετ σου απο το κουμπακι Power (αν δεν σβηνει, κρατα το κρατημενο - το power - μεχρι να σβησει) και οταν αναψει το ταμπλετ λογικα ή θα κανει εγκατασταση τα backup αρχεια, ή θα δουλευει κανονικα. Οτιδηποτε χρειαστεις εδώ ειμαι
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Απο ROM δεν σκαμπαζω και εγω, μιας και ειναι αρκετα εξειδηκευμενα πραγματα. Για να το κανεις boot απο στικακι ομως ειναι απλο. Την ωρα που θα ειναι σβηστό το τάμπλετ, πατα κρατημενο το κουμπι Power και το κουμπι αυξησης του ηχου (προς τα πανω που παει) Θα σε βγαλει σε ενα μενου, ειναι το λεγομενο Safe Mode του ταμπλετ σου. απο εκει θα λεει καπου επιλογες για Boot. Θα επιλεξεις το στικάκι σου (θα γραφει: Flash USB, USB STICK,Kingston 8gb(εφόσον έχεις αυτο) κλπ) θα το αναγνωρισεις μετα κλεισε το ταμπλετ σου απο το κουμπακι Power (αν δεν σβηνει, κρατα το κρατημενο - το power - μεχρι να σβησει) και οταν αναψει το ταμπλετ λογικα ή θα κανει εγκατασταση τα backup αρχεια, ή θα δουλευει κανονικα. Οτιδηποτε χρειαστεις εδώ ειμαι Δεν εχω θεμα μαζι σου ουτε και μου αρεσει να ειμαι καυστικος, αλλα γνωριζεις οτι λες ασυναρτησιες νομιζω..... Ημιμαθεια χειροτερα αμαθειας..... 1
alex52 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Επειδη δεν εχω βρει καμια ακρη με το εν λογο tablet ,μιλησα με την Mls και μου ειπαν να τους το στειλω και πως θα επιβαρυνθω με την επισκευη ,επισης τους ζητησα να μου δωσουν το firmware της συσκευης και μου ειπανε πως αυτο το αναλαμβανει το services. Ok δεν διαφωνω εκανα βλακεια και το κολλησα αλλα ρε παιδια τη τακτικη ειναι αυτη δεν σου δινουμε το firmware στειλτω σε εμας να σου παρουμε 30e ,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω καθολου .
NEFTIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Να μην πάρουνε μεροκαμματο τα παιδιά? Παντού έτσι είναι μωρέ. Κι εγώ δε βρίσκω εργοστασιακο firmware. Ούτε θα βρω. Αλλά την επομένη φορά που θα πάρω συσκευή, θα κοιτάξω πρώτα να κατεβάσω firmware και μετά αποφασίζω τη συσκευη. Και το μυστικό είναι οτι δε χρειάζεται να κανεις root για να παιχτει ζημιά. Και με ενα απλό update, μπορεί να πάρεις τα 3 τους. Μιλάμε για τομάρια πολυτελείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα