Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει σαν αγορα? καμια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα υπαρχει? Κινεζικα δεν θελω. 
Υπαρχει καποιο κουσουρι που εχει η συσκευη? Θα κανω μεταβαση απευθειας σε custom rom οποτε δε θα ασχολιθω με τη rom της lg καθολου

Δημοσ.

Εκπληκτική οθόνη και κάμερα, με όχι τόσο καλή αυτονομία, σαν αγορά σίγουρα αξίζει εξαρτάται όμως για τι χρήση το θες

Casual χρηση. Εχω tablet για gaming. Ομιλια 1-2 ωρες max.Wifi 3g κλπ μπορει και μερα παρα μερα

Δημοσ.

Αν μπορείς το G4 ... Πάντως είναι μια πολύ καλή λύση. Αλλά πάρε το 32gb με τρία gb ram

400 για κιν δεν δινω. Το 32 gb κοιταω μονο

Δημοσ.

400 για κιν δεν δινω. Το 32 gb κοιταω μονο

400ευρω για κινητο δεν δινεις αλλα δινεις 320+για το G3 με ολα τα αρνητικα που εχουν ακουστει δινεις? :)

Προσωπικα θα σου ελεγα να εκανες την μικρη χρηματικη υπερβαση χρηματων για το G4 καθως το κινητο και τα αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω για το ολο πακετο που παιρνεις σε Cpu+ram+μπαταρια κλπ και θα σου κρατησει περισσοτερο καιρο και σε αναβαθμισεις απο οτι το G3.

Με τις Custom Rom που αναφερεις παραπανω btw και απο προηγουμενα θεματα που ρωταγανε παιδια αν παρουσιαστει προβλημα ομως χανεις την εγγυηση.

Ασε που πολλοι φοβουνται οτι το Android 6 που θα παρει μην κανει ακομα χειροτερη την ολη εμπειρια χρησης του κινητου. Γιαυτο θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις.

Δημοσ.

400ευρω για κινητο δεν δινεις αλλα δινεις 320+για το G3 με ολα τα αρνητικα που εχουν ακουστει δινεις? :)

Προσωπικα θα σου ελεγα να εκανες την μικρη χρηματικη υπερβαση χρηματων για το G4 καθως το κινητο και τα αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω για το ολο πακετο που παιρνεις σε Cpu+ram+μπαταρια κλπ και θα σου κρατησει περισσοτερο καιρο και σε αναβαθμισεις απο οτι το G3.

Με τις Custom Rom που αναφερεις παραπανω btw και απο προηγουμενα θεματα που ρωταγανε παιδια αν παρουσιαστει προβλημα ομως χανεις την εγγυηση.

Ασε που πολλοι φοβουνται οτι το Android 6 που θα παρει μην κανει ακομα χειροτερη την ολη εμπειρια χρησης του κινητου. Γιαυτο θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις.

Τα αρνητικα ποια ειναι? Αυτα που λενε οσοι εχουν το g2? Γιατι μεχρι τωρα παραπονο απο καποιον που το εχει δεν ακουσα-διαβασα.

Δημοσ.

Φίλος μου το έχει και το τηλέφωνο θερμένεται σαν τρελό, δε τολμάς να κάνεις κάτι και καίει και φυσικά κάπου εκεί αρχίζουν τα κολλήματα. Πριν είχε το g2 αλλά του το κλέψανε και όλη την ώρα λέει πόσο καλύτερο ήταν το g2. Σοβαρό πρόβλημα είναι και η μπαταρία του υπάρχουν μέρες που δε του βγάζει μέρα.

Δημοσ.

Lg g4 όπως σου είπανε πιο πάνω το έχω στην κατοχή μου μια εβδομάδα  χρήση internet browsing μουσική και ομιλία τουλάχιστον 1 ώρα την ήμερα η μπαταρία με βγάζει μια μέρα άνετα αξίζει να κάνεις την υπέρβαση. 

• Confused 1
Δημοσ.

Τοτε θα περιμενω εαν ειναι μπας και παιχτει καμια προσφορα. Στα 320 κανω πολυ μεγαλη υπερβαση για να φτασω..

Δημοσ.

Έχω το g3 32gb γύρω στους 2 μηνες. Απίστευτη συσκευή πολύ γρήγορη κάμερα φοβερή οθόνη Επίσης αυτονομία 24-36 ώρες με ελάχιστο gaming πολύ browsing messenger viber skype. Το μόνο μου παράπονο είναι ο χρόνος που κάνει το refresh σε περίπτωση που χαθεί τελείως το σώμα του παρόχου σου. Είναι λίγο διαφορετικό από άλλες συσκευές που ειχα. Κατά τ'άλλα ο άνθρωπος είπε casual χρήση οπότε είναι πάρα πολύ καλή επιλογή παραπάνω ίσως κι από αυτά που χρειάζεται δεν θα είναι όλη μέρα να τρέχει benchmarks και να παίζει οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνουμε υπερκαταναλωτικοι χωρίς να τα χρειαζόμαστε τα παραπάνω άμα σου αρέσει φίλε μου χτύπα το δεν θα το μετανιωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Τοτε θα περιμενω εαν ειναι μπας και παιχτει καμια προσφορα. Στα 320 κανω πολυ μεγαλη υπερβαση για να φτασω..</p>

Φιλε αυτη την στιγμη το lg g3 ειναι vfm μην ακους τον καθενα εγω εχω το κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το κινητο ζεσταινεται οσο ολα τα κινητα τιποτα παραπανω πριν ειχα sony xperia Τ και μη σου πω οτι ζεσταινονταν πιο πολυ απο το lg g3, τωρα αν ο αλλος το εχει παρει καλοκαιρι και το χρησιμοποιησε πρωτη φορα ειναι φυσικο τους καλοκαιρινους μηνες να ζεσταινεται πιο πολυ και να ανεβαζει θερμοκρασιες τα κινητα δεν εχουν ανεμιστηρακι, επισης το θεμα με τα κοληματα δεν υπαρχει, το εχω 6 μηνες και παει νερο, τωρα αν ο αλλος το εχει φορτωσει τιγκα στις βαριες εφαρμογες λογικο ειναι ολα τα android καποια στιγμη οτι και να παρεις θα δεις εστω και λιγο λαγκ

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω σύντομα το LG G3,θα ήθελα να ξέρω,αν με CyanogenMod 12.1 το κινητό,είναι εξίσου γρήγορο με το LG G2 που έχω τώρα.

Δημοσ.

Εγω απο μια προχειρη συγκριση που εκανα ειδα οτι το g3 εχει ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα με το g4. (το g4 εχει λιγο πιο καινουριο επεξεργαστη). Αρα το φθηνοτερο ειναι και καλητερο. Γιατι  το g3 να κολλαει και το g4 να πεταει? Lg rom δεν θα αφησω πανω στο τηλεφωνο. Το πιο πιθανο ειναι να βαλω cm. Το nexus που εχει ιδιο hardware με το g3 δεν ζεσταινεται και δεν κολλαει?

Δημοσ.

1ον Αλλο κινεζικο αλλο κινεζια!
Μπορω να σου φερω 10 κινεζικα με μιση τιμη και να ειναι το ιδιο αξιοπιστα οπως το g3 και το ιδιο ποιοτηκα!
2ον 320 με τπτ δν αξιζει το g3 

Εκπληκτική οθόνη και κάμερα, με όχι τόσο καλή αυτονομία, σαν αγορά σίγουρα αξίζει εξαρτάται όμως για τι χρήση το θες

Εκπληκτικη οθονη?! Σοβαρα τωρα?!! Ξεβαμενα χρωμματα sharpening και χαλια φωτεινοτητα.. Καθολου καλη οθονη δν εχει και ειναι ο κυριως λογος που δν πηγε τοσο καλα το κινητο! Τραβαει πολυ μπαταρια κανει το κινητο να λαγκαρει κ στο μονο που θα την χρησιμοποιησεις στο 100% της ειναι στα youtube video γιατι ολα τα αλλα θα τα κανει downscale!

3o ζεστενεται αρκετα (ειδικα αμα το εχεις 100% για πολυ ωρα) κανοντας τα πιο απλα πραγματα! Browsing φωτογραφιες κλτρ!
4ο Μπαταρια οχι χαλια αλλα ουτε καλη μετρια θα ελεγα αλλα τουλαχισστον ειναι αφαιρουμενη!
5ο καλη καμερα δν λεω αλλα το βραδυ ειναι πολυ πολυ μετρια!

Τελος παντων δν αξιζει με 20-30 παραπανω περνεις g4 μεταχειρισμενο που αξιζει πολυ παραπανω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...