Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσό που διαθέτουμε :800/850 MAX

Χρήση υπολογιστή :  Gaming ( οτι κυκλοφορει να παιζεται τουλαχιστον σε High settings  ) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι , εχω μια Phillips 220cw ( 1680x1050 )

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Aπο διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Σκληρο εχω εναν 500αρη απο προηγουμενο συστημα , οποτε σε αυτο θα μπει SSD και μια aftermarket ψυκτρα 

Το μεγαλο διλημμα atm ειναι Intel 4460 με h97 η 8320 me UD3P

Απ'οσα εχω διαβασει , κλινω προς τον i5 αφου η διαφορα δεν ειναι τραγικη και με τα λεφτα που διαθετω χωραει

Also , γνωμες για Bitfenix Shinobi

Δημοσ.

Πρωτο μου μελημα ειναι τι ειναι καλυτερο για το PC

Αν ο oced 8320 ειναι καλυτερος απο τον Intel δεν θα ειχα θεμα να κανω OC , νομιζω πως δεν ειναι κατι δυσκολο

Αλλα γενικα θα προτιμουσα να μην μπω στην διαδικασια

Δημοσ.

Ξεφευγει μιας και πρεπει να μπει και ψυκτρα με τα συγκεριμενα λεφτα

Το case ειναι ακριβο και no name (?) , τα 650 του τροφοδοτικου ειναι απαραιτητα?

Δημοσ.

Ξεφευγει μιας και πρεπει να μπει και ψυκτρα με τα συγκεριμενα λεφτα

Το case ειναι ακριβο και no name (?) , τα 650 του τροφοδοτικου ειναι απαραιτητα?

To case δεν ειναι no name. Οσο για την ψυκτρα, σου απαντησα παραπανω, η αλλιως ακολουθα την προταση του Sheogorath :)

http://www.skroutz.gr/s/5072522/Raijintek-Arcadia.html?keyphrase=Arcadia

Απο στιγμη σε στιγμη προβλεπω απαντηση απο Millennium για αγορα οθονης (δικαιολογημενα) :D

Δημοσ.

550 PSU δεν ειναι αρκετο?
Επισης καμια πιο φθηνη ψυκτρα στα 20-25?
Δυνατη η evo αλλα την εχω συνδυασει στο μυαλο μου για oc.
Κυριως για θορυβο και μετα για καλυτερες θερμοκρασιες θα μπει.

Δημοσ.

σε τετοια αναλυση οθονης βγαινει κ πιο φτηνα παντως.

οπως κ να χει σωστη η συνθεση του φιλου ετσι ωστε στην πορεια να βαλεις καμια καλυτερη οθονη γιατι δεν κανει τουτη...

Δημοσ.

To case δεν ειναι no name. Οσο για την ψυκτρα, σου απαντησα παραπανω, η αλλιως ακολουθα την προταση του Sheogorath :)

Απο στιγμη σε στιγμη προβλεπω απαντηση απο Millennium για αγορα οθονης (δικαιολογημενα) :D

Aγορα οθονης δεν παιζει atm οποτε πορευομαστε με την τωρινη

Δημοσ.

Arcadia για σύστημα των 800-850€; Στα 850€ βγαίνει 8320 με 290 και με καλά υπόλοιπα parts πάντως.Βγαίνει καλό σύστημα ειδικά αν ασχοληθεί με oc κάποιος.

Για την οθόνη ας κάνει οτι θέλει.Σάμπως εγώ θα ταλαιπωρήσω τα ματιά μου και σε άνισο σύστημα; Γενικά εννοώ,όχι μόνο για τον TS.

• Like 1
Δημοσ.

Χρηματα θα γλυτωσει καταρχας αν αντι για τον i5 4690 βαλει ενα i5 4440 ή 4460. Ουτως ή αλλως ουσιαστικες διαφορες που να δικαιολογουν την χρηματικη διαφορα δεν εχουν μεταξυ τους οι επεξεργαστες.

Επειτα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μπει σε τετοιο Budget κουτι των 90ευρω οπως το παραπανω Phanteks

Αλλα και για Ssd ή σε 120ρι παει στα 55περιπου ευρω(ΟΧΙ Kingston V300,μακρυα και αγαπημενα απο αυτον)ή σε 250ρι στα 100περιπου ευρω.

Για ψυκτρα και με μια των 25ευρω μια χαρα κανεις την δουλεια σου σε κλειδωμενο επεξεργαστη.

Οσο για επεξεργαστη,απο την στιγμη που ο ts δεν θελει να μπλεξει με Oc(παρολο που οντως με τον 8320 γλυτωνει καποια χρηματα)ας παει καλυτερα σε i5 4460.

Στην καρτα λιγο χαλαει το πραγμα καθως δεν απεχει πολυ η R9 290 ή Gtx 970 στα χρηματα αυτα.

Παντως και εγω θα συμφωνησω με τον φιλο Millennium οτι η οθονη(η αναλυση της κυριως αλλα και το παλιο πλεον Panel,γιατι για ιντσες ισως να βολευουν τον ts λογω διαστασεων)δεν ειναι οτι το καλυτερο. Ας ηταν εστω Full HD να λεγαμε παει στο καλο,αλλα μιλαμε για αναλυση χειροτερη απο αυτη των κονσολων :(

Τελος οσον αφορα το Shinobi κουτακι που αναφερθηκε παραπανω δεν ειναι κακο κουτι αν και θα το ηθελα να το ειχανε στο 50ρικο σαν το Agos :P

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα γυρω στα 50-60 ευρω εχει πολλες επιλογες για κουτια, αν τωρα παει σε κατι καλυτερο χωρις να ξεφευγει απο το  budget οπως το Phanteks που προτεινα παραπανω, ακομα καλυτερα γι αυτον (dust filters, cable managment, μεγαλος χωρος, και παραθυρο :) ).

Συμφωνω και εγω για οθονη οτι πρεπει να αλλαχθει με την πρωτη ευκαιρια! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...