Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρηγγειλα ενα και λεει μεσα στις παραγγελιες οτι εχει παραληφθει το προιον. Γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο? Γιατι σε ενα αλλο προιον που παρηγγειλα εχθες παλι παραλαβη απο το καταστημα λεει εχει αποσταλει

Δημοσ.

Οποιος ψαχνει φθηνη κονσολα το εχει αγορασει ηδη,εν αναμονη και των Halo 5 και Tomb Raider που βγαινουν σε λιγο καιρο,αλλα και του πολυ καλου Forza Motorsport που εχει βγει ηδη.

Δημοσ.

Τα παιχνίδια Ryse και Halo είναι ψηφιακα ή κανονικά;

Δημοσ.

Το καταστημα ουτως ή αλλως την απλη εκδοση του Ryse δεν την εχει διαθεσιμη καθολου,αρα μαλλον μιλαμε για Digital παιχνιδια δυστηχως.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα σήμερα κατά τις 13:00, μέσω του site. Παράδοση στον χώρο μου, με αντικαταβολή. 

Για να επιβεβαιώσω την διαθεσιμότητα του προιόντος, πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και σε κάποιο κατάστημα της περιοχής μου και με ενημέρωσαν ότι υπήρχε σε τουλάχιστον δύο.

Πριν από 5 λεπτά με ειδοποίησαν τηλεφωνικώς, ότι δεν υπάρχει πλεόν το προιόν και η παραγγελία ακυρώνεται.

Ξενερωμένος από ένα τόσο φθηνό και κουτοπόνηρο διαφημιστικό κόλπάκι...

Δημοσ.

Εχω κλεισει ενα xbox one στην Μαγουλα (καταστημα Megastore Ερυθραιας) και δεν θα το παραλαβω (ειναι το απλο,χωρις το kinect). Οποιος το θελει αλλα σιγουρα θα παει αυριο του δινω τα στοιχεια (αν ειναι παραπανω απο ενας θα τα δωσω στον πρωτο, για να μην εχουμε παρεξηγησεις)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λέει:

"Κατάσταση Παραγγελίας: Υπό εκτέλεση"

Η παραγγελία μου προχωράει κανονικά;

Δημοσ.

Το παρήγγειλα σήμερα κατά τις 13:00, μέσω του site. Παράδοση στον χώρο μου, με αντικαταβολή. 

Για να επιβεβαιώσω την διαθεσιμότητα του προιόντος, πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και σε κάποιο κατάστημα της περιοχής μου και με ενημέρωσαν ότι υπήρχε σε τουλάχιστον δύο.

Πριν από 5 λεπτά με ειδοποίησαν τηλεφωνικώς, ότι δεν υπάρχει πλεόν το προιόν και η παραγγελία ακυρώνεται.

Ξενερωμένος από ένα τόσο φθηνό και κουτοπόνηρο διαφημιστικό κόλπάκι...

Απλώς γενικά να δώσω μία συμβουλή όσο αφορά αγορές καλών προσφορών από Κοτσώβολο. Να μην δηλώνετε πληρωμή με αντικαταβολή αλλά εάν είναι δυνατόν να πληρώνετε με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) είναι πολύπλοκο και χρονοβόρο να σας πιστώσουν τα χρήματα πίσω και δεν ακυρώνουν τις παραγγελίες. Το έχω κάνει 2 φορές που είχα βρει πολύ καλές προσφορές σε πράγματα που ήθελα και κατέβηκαν από το site τους οι προσφορές σε λίγες ώρες.

Δημοσ.

ο Κώτσος έχει απο τις χειρότερες εξυπηρετήσεις κι είναι συνιθισμένος σε κάτι τέτοια. Εγώ παράγγειλα το Laptop (το ειχε ετοιμοπαράδοτο) κι παίρνω τηλέφωνο μετά απο 2-3 μέρες να ρωτήσω σε τι κατάσταση βρίσκεται η παραγγελία κι μου λένε ότι δεν το έχουν κι περιμένουν να το φέρουν απο toshiba σε 10-15 μέρες (τρέχα γύρευε).

Δημοσ.

Ο κωτσοβολος μπορει να ειναι για κλαμματα σε καποια πραγματα οπως επικοινωνια,αλλα ειναι απο τα λιγα καταστηματα στην Ελλαδα που τον τελευταιο καιρο μπαινει στον κοπο να πεταξει και καμια προσφορα,ειτε για Xbox,ειτε για Ps4,ειτε για Wii U.

• Like 2
Δημοσ.

@th_nikos 

Έχεις δίκιο για τις κάρτες και πάντα έτσι κάνω τις συναλλαγές μου, απλά την δεδομένη χρονική στιγμή διαθέτω μια maestro όπου δεν την δεχόταν το σύστημα. :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...