Προς το περιεχόμενο

[mirrorless camera] Nikon j4 & 10-30 vr 258.99 Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H φωτογραφική εδώ

Στο skroutz από 314 η επόμενη τιμή.

Εξαιρετική κατά τη γνώμη μου (έχω τη j3 και είμαι αρκετα

ευχαριστημένος αυτή είναι ακόμα καλύτερη)

Δημοσ.

Η προσφορά στο public είναι μέχρι 11/10. Εν τω μεταξύ έχουν κάνει price match και φωτογραφικά καταστήματα. Ελπίζω να παραμείνει εκεί η τιμή και μετά, γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει για αγορά.

Δημοσ.

παντως η τιμη αν και δελεαστικη, μην την υπολογίζετε σκέτη. Δεν νομιζω να αντέξετε με τον 10-30 και το ανύπαρκτο zoom εστω και για απλή χρήση, πράγμα που σημαίνει more fragka in the near future.

Just saying...

Δημοσ.

?

τι εννοεις?

Έχει μοτερακι για το δαχτυλίδι του ζουμ , δεν είναι μηχανικό.
Δημοσ.

δλδ,δεν ειναι τοσο αμεση η αντιδραση οσο του μηχανικου,αλλα και δεν εχει στοπ,δεξια αριστερα,ωστα να ξερεις στα πόσα εστιακης εισαι περιπου,χωρις να κοιτας οθονη.

Δημοσ.

δλδ,δεν ειναι τοσο αμεση η αντιδραση οσο του μηχανικου,αλλα και δεν εχει στοπ,δεξια αριστερα,ωστα να ξερεις στα πόσα εστιακης εισαι περιπου,χωρις να κοιτας οθονη.

είναι σαν φακός compact, με κουμπί ζουμάρει ή/και εστιάζει και όχι μηχανικά. Από την άλλη αυτό τον κάνει μικρότερο (σε μήκος και άρα όγκο) από το αν ήταν μηχανικός. Αν θέλεις να διατηρίσεις το μέγεθος είναι ένας συμβιβασμός (αν και πλέον υπάρχουν μηχανικοί με "μάζεμα"). Επίσης στο βιντεο ζουμάρει πιο ομαλά και μάλλον βολεύει για αυτή τη χρήση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...