doctor444 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχoυν κάποιοι (2 τουλάχιστον) που να ενδιαφέρονται να το αγοράσουν συνοιδιοκτησία, για να μοιράσουμε το κόστος?? (εγώ το λέω απο τώρα, οτι δεν με ενδιαφέρει το on-line, οπότε θα είμαι συνέχεια offline)!!
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εγω το εχω ηδη δηλωσει οτι θα με ενδιεφερε η προοπτικη. δεν παιζω ονλαιν + για τα 3 πατς θα τα βρουμε να μην ειμαστε ταυτοχρονα μεσα !
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 [email protected], όποιος κάνει την αγορά ! μεταφέρω λεφτά με e-banking, κατα προτίμηση !!! υγ - είναι απ'τα λιγα παιχνίδια που βλεπω η τιμη ν'ανεβαινει αντι να κατεβαινει !!! την τελευταια φορα που τσεκαρα ειχε 30€ και τωρα 36€ !!!
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παρομοίως, κατά προτίμηση σε Eurobank, Πειραιώς ή Εθνική (αν και δεν με πειράζει και το Paypal). Περισσότερες πληροφορίες με PM. Ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να "κλειδώσουμε" πρώτα πόσοι ενδιαφέρονται για το κλειδί ώστε να μοιραστεί το κόστος όσο περισσότερο γίνεται. Ο σκοπός δεν είναι να βγάλουμε λεφτά πχ. να το αγοράσουμε εμείς οι τρεις πληρώνοντας από 10-12 ευρώ έκαστος και μετά αν θέλουν να μπουν κι άλλοι στο... συνεταιρισμό να τους χρεώνουμε με το κεφάλι άλλα τόσα. Αλλά να πληρώσει ο καθένας το λιγότερο δυνατό. Ειδικά όταν οι τιμές αντί να πέσουν έχουν ανέβει. Ίσως να περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας (και μάλλον θα ήταν καλή ιδέα να σηκώσουμε ξεχωριστή συζήτηση για αυτό το θέμα). Προφανώς για να προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει πριν γίνει η αγορά από το κλειδάδικο να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν μεταφερθεί τα λεφτά όλων (τουλάχιστον 2-3 ατόμων) στο λογαριασμό όποιου το αγοράσει. Αν θέλετε αναλαμβάνω εγώ τη διαδικασία και την αγορά, μάλλον από G2A ή Instant Gaming. Θεωρητικά δεν θα είμαστε ευάλωτοι από κάποιον που θα θελήσει να αλλάξει το Steam password του λογαριασμού που θα φτιάξουμε (ή θα θελήσει να εκμεταλλευτεί με άλλο τρόπο την περίπτωση, πχ. να είναι συνέχεια online), αφού θα κρατήσω εγώ τα δικαιώματα για το σχετικό account.
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν θέλετε αναλαμβάνω εγώ την αγορά, μάλλον από G2A ή Instant Gaming. Θεωρητικά δεν θα είμαστε ευάλωτοι από κάποιον που θα θελήσει να αλλάξει το Steam password του λογαριασμού που θα φτιάξουμε (ή θα θελήσει να εκμεταλλευτεί με άλλο τρόπο την περίπτωση, πχ. να είναι συνέχεια online), αφού θα κρατήσω εγώ τα δικαιώματα για το σχετικό account. αγόρασε απ'όπου θελεις. σε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια ! στα 4 ατομα κλεινει το καρε, κατα τη γνωμη μου ~10€ ο καθενας ειναι μια χαρα για τη φετινη δοκιμη. (περισσοτεροι θα ειναι δυσκολος ο συντονισμος) !! προτιμω πειραιως για τη μεταφορα !
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Done. Για το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να μεταφερθούμε σε αυτή τη συζήτηση. 1
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Done (ξανά). Και για του λόγου το αληθές, ιδού το πρώτο video της σεζόν: Όχι ότι τα στιγμιότυπα λένε πολλά πράγματα, αλλά θα ήταν ντροπή και κακό σημάδι να χάναμε εντός έδρας από την τελευταία ομάδα στην πρώτη προσπάθεια για το challenge του αήττητου πρωταθλήματος. Τη γλυτώσαμε με γκολάρα στο 91'. Λόκερεν - Μουσκρόν 1-1, σημειώσατε χι. 2
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια κανενας αλλος ειναι μεσα για το τι εκαναν τα παιδια να ψηθει για κατι παρομοιο?
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Όχι ότι τα στιγμιότυπα λένε πολλά πράγματα, αλλά θα ήταν ντροπή και κακό σημάδι να χάναμε εντός έδρας από την τελευταία ομάδα στην πρώτη προσπάθεια για το challenge του αήττητου πρωταθλήματος. Τη γλυτώσαμε με γκολάρα στο 91'. Λόκερεν - Μουσκρόν 1-1, σημειώσατε χι. αυτο που εφαγες ειναι κακο σημαδι..... 1
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια κανενας αλλος ειναι μεσα για το τι εκαναν τα παιδια να ψηθει για κατι παρομοιο? Σε παραπέμπω σε αυτό το σχόλιο. 1
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε παραπέμπω σε αυτό το σχόλιο. τι στοχους εχεις με τη Λοκερεν ; πως προεκυψε ο βελγικος ερωτας, απο τις σοκολατες ; εφαγες κανενα γκολ, σουρερ καμιναδα γκολ ;
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μπα έτσι μου ήρθε, δεν έχω παίξει ποτέ Βέλγιο, δεν ήξερα καν ποιες ομάδες παίζουν στην πρώτη κατηγορία (εκτός από τις γνωστές Άντερλεχτ, Μπριζ, Γκεντ κλπ). Απλώς είπα να κάνω το challenge που είσαι πρώτος και αήττητος στην 20η αγωνιστική και πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα χωρίς καμία ήττα. Και έτυχε να διαλέξω τη Λόκερεν για να μην είναι overpowered η ομάδα και επειδή είχε ωραίο σήμα Κυρίως όμως για να δοκιμάσω πως πάει το παιχνίδι. Στην ελληνική γλώσσα είδα κάμποσα ορθογραφικά (τιμώρια αντί για τιμωρία), συντακτικά (περισσότερο πιθανό αντί για πιθανότερο) ή εννοιολογικά λάθη (μήκος βίντεο αντί για διάρκεια βίντεο), αλλά ούτως ή άλλως πάντα αγγλικά παίζω οπότε θα το γυρίσω. Για το gameplay και τα υπόλοιπα δεν έχω σχόλιο ακόμα. Μου άρεσε όμως ο τρόπος που δίνονται φέτος οι γρήγορες οδηγίες απ' τον πάγκο, με σχεδιαγράμματα, μπάρες κλπ. Στον πρώτο αγώνα βρεθήκαμε να χάνουμε μέχρι το 91', ευτυχώς που μπήκε αυτό το κωλόσουτο και δεν πήγε στράφι το challenge από την αρχή. ps: ε ρε και να 'χαμε μια βέλγικη σοκολάτα τώρα... και να μην μου είχε κόψει τα γλυκά η γυναίκα... 1
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Must-download: http://sortitoutsi.net/football-manager-2016/essentials
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Must-download: http://sortitoutsi.net/football-manager-2016/essentials στα λογκος γιατι εχει τον οσφπ πρωτο παραδειγμα ; πληρωμενοοοοοοοοοοοοοο ;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα