Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έπεσαι στα χέρια μου ένα toshiba tablet με windows 8 έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει γενικότερα android σε tablet με windows?? έκανα μια προσπάθεια αλλά δεν τα κατάφερα όποιος το έχει καταφέρει ας γράψει εδώ να μας βοηθήσει  :-D  :-D

Δημοσ.

Με κανονικα windows ειναι ή με windows rt? Αν ειναι με το 2ο, δεν γινεται. Αν ειναι με το 1ο και εισαι αρκετα τυχερος ωστε να υπαρχουν λινουξοdrivers για αφη, ασυρματο, αισθητηρες κινησης κλπ, μπορεις να κανεις μια δοκιμη με το port του android για x86.

http://www.android-x86.org/

Σαν κατοχος ενος hp stream 8 με κανονικα windows, να αναφερω πως δεν του εχω βαλει android ή οτιδηποτε λινουξοειδες επειδη δεν υπαρχει driver για το ασυρματο του (realtek rtl8723bs).

Δημοσ.

είναι με κανονικό windows κατεβάζω το android κάνω bootable στικακι και εκκίνηση στο tablet με first boot device το usb?? τους drivers τους βρίσκω ξεχωριστά και τους ενσωματώνω εγώ η τους έχει το android ενσωματωμένους?? 

Δημοσ.

Αν δεν τους εχει ενσωματωμενους, η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις για να τους περασεις, οπως σε καθε λινουξοεγκατασταση, ειναι ο ορισμος του pain in the ass.

Πχ, για το ασυρματο του δικου μου που λεω παραπανω, υπαρχει ενας και αυτος ανεπισημος. Αλλα χωρις δικτυο, πως θα συνδεθω για να τον κατεβασω?

Δημοσ.

Τον κατεβαζεις σε άλλο pc και τον καις μαζί με το λογισμικό στο στικακι υποθετω όπως κάνουμε στα windows πχ για sata drivers αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας ενημερώσει!!

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι στο λινουξ... Εκει κανεις την εγκατασταση, τον κατεβαζεις, τον "χτιζεις" και τον περνας.

Συν το οτι θες και αλλα πραγματα για να τον "χτισεις", τα οποια οχι απλα δεν ξερω αν γινονται εγκατασταση στο android-x86, αλλα αν υπαρχουν καν! Δεν θα επεκταθω περισσοτερο γιατι ειναι linux-specific θεμα.

Υπαρχει και αλλο "προβλημα" με το android-x86. Εστω οτι το βαζεις σε ενα vmware για να δεις αν οντως εχει αυτα που λεω ΠΡΙΝ το εγκαταστησεις στο ταμπλετ. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξεις αν υπαρχει ο εκαστοτε driver, γιατι πχ δεν εχει τερματικο οπως εχει η καθε νορμαλ λινουξοδιανομη! Και ναι, εχω την απαραιτητη ανεση με το τερματικο για να δω οτιδηποτε.

Δημοσ.

Υπάρχουν όμως ένα σωρό terminal emulators, απλά κατεβάζεις το apk και το βάζεις στην κάρτα sd ή σε εξωτερικό usb/σκληρό(ότι αναγνωρίζει το τάμπλετ) και το εγκαθιστάς. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το adb shell εφόσον έχεις συνδέσει το tablet με το pc.

Δημοσ.

Αυτο με το adb shell μπορω να το κανω "δικτυακα", δηλαδη να συνδεθω στο android συστημα γνωριζοντας την ip του, σαν ssh πχ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι γίνεται, αλλά χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Δεν ξέρω αν το android-x86 περιλαμβάνει κάτι τέτοιο, αν ναι θα το βρεις στις ρυθμίσεις(adb over wifi ή κάπως έτσι θα λέγεται). Διαφορετικά θα βρεις αντίστοιχες εφαρμογές στο play store και πιθανότατα και τα αντίστοιχα αρχεία apk σε περίπτωση που δεν έχεις πρόσβαση στο play store από τη συσκευή με το android. Και στις δύο περιπτώσεις ενεργοποιείς το adb μέσω wifi και μετά από τη γραμμή εντολών στο pc δίνεις την εντολή "adb connect" ακολουθούμενο από τη διεύθυνση ip(εννοείται ότι έχεις εγκατεστημένο το adb στο pc).

Δημοσ.

Παιδια θελω και εγω να εγκαταστησω το android x86 στο ταμπλετ μου που εχει windows8.1 with bing. Το θεμα μου ειναι πως θα μπω στο βιος του για να κανω μποοτ το φλασακι;

Δημοσ.

Εχει περασει 1+ εβδομαδα απο το τελευταιο ποστ, οποτε λεω να ρωτησω το αυτονοητο.

Το δοκιμασε κανεις? Το καταφερε? Εδω δεν θελει καν να ξεκινησει στο vmware!

Δημοσ.

Εχει περασει 1+ εβδομαδα απο το τελευταιο ποστ, οποτε λεω να ρωτησω το αυτονοητο.

Το δοκιμασε κανεις? Το καταφερε? Εδω δεν θελει καν να ξεκινησει στο vmware!

Καλημερα.

Ειχαμε ενα παρομοιο θεμα με ενα αλλο παιδι(δεν ξερω τι εκανε).

Αν θες δες εδω:http://www.insomnia.gr/topic/580088-android-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7/#entry54281782

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...