Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Θέλω να εξασκήσω τα προφορικά αγγλικά μου σε κάτι που να είναι φάση δραστηριότητας ή κάποιο γκρούπ που να μαζεύετε και να συζητά για θέματα ανά ταχτά χρονικά διαστήματα.

Αυτά που έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής είναι να κάνω κάτι σε couchsurfing αλλά το σπίτι μου είναι 30 τμ οπότε δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα plausible σαν ιδέα ή να αρχίσω να παίζω κάτι online σε στυλ world of warcraft αλλά δεν θέλω να ΚΑΩ.

Όπως θα έχετε καταλάβει είμαι σε αδιέξοδο.

Κάθε πρόταση/συμβουλή θα εκτιμηθεί!
Ευχαριστώ Προκαταβολικά :-)

Δημοσ.

Γκομενα erasmus για ενα εξαμηνο και θα εισαι ΟΚ. Και την γλωσσα θα βελτιωσεις και θα περασεις και καλα....

• Like 1
Δημοσ.

Γκομενα erasmus για ενα εξαμηνο και θα εισαι ΟΚ. Και την γλωσσα θα βελτιωσεις και θα περασεις και καλα....

Μόνο μη μιλάει χειρότερα αγγλικά αυτή :P :D

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να εξασκήσω τα προφορικά αγγλικά μου σε κάτι που να είναι φάση δραστηριότητας ή κάποιο γκρούπ που να μαζεύετε και να συζητά για θέματα ανά ταχτά χρονικά διαστήματα.

Αυτά που έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής είναι να κάνω κάτι σε couchsurfing αλλά το σπίτι μου είναι 30 τμ οπότε δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα plausible σαν ιδέα ή να αρχίσω να παίζω κάτι online σε στυλ world of warcraft αλλά δεν θέλω να ΚΑΩ.

Όπως θα έχετε καταλάβει είμαι σε αδιέξοδο.

Κάθε πρόταση/συμβουλή θα εκτιμηθεί!

Ευχαριστώ Προκαταβολικά :-)

πολλοι ανθρωποι που κανουν couchsurfing εχιυν συνηθησει να κοιμουνται πισω απο θαμνους σ'ενα sleepingbag. Μια στεγη δεν θα τους χαλασει καθολου

Ή πας και αραζεις για καφε σε κανενα hostel, κατα πασα πιθανοτητα θα συναντησεις ενδιαφεροντες ανθρωπους που θα μιλανε Αγγλικα εντελως διαφορετικα απο τον official formal way

η βλεπεις ταινιες που εχεις ξαναδει πολλες φορες με αγγλικους υποτιτλους. Μετα χωρις καθολου υποτιτλους.

Αν ξερεις την ταινια απ'εξω βαλε διπλους υποτιτλους. (μαλλον δεν θα προλαβαινεις να διαβασεις)

παρε μια ταινια και κανε μονο σου (με λεξικα προφανως) μεταφραση. Μετα συνεκρινε τους δικους σου υποτιτλους με τους "ετοιμους"

to google translate εχει κουμπακι που ακους (στο περιπου...) την προφορα της καθε λεξης

καθορισε πχ μιση ωρα στο να "σκεφτεσαι" αγγλικα. Δηλαδη πως θα εξηγουσες τις σκεψεις και τα συναισθηματα σου αν απεναντι καθοταν ανθρωπος που καταλαβαινει αγγλικα

hard mode: δεν επιτρεπονται χειρονομιες ή slang

Δημοσ.

Μίλα μόνος σου, με οτι λεξιλόγιο ξέρεις.

Συν όλα αυτά που είπαν. Βρες κάποιον να μιλάς από εξωτερικό και δώστου.

Δημοσ.

Μίλα μόνος σου, με οτι λεξιλόγιο ξέρεις.

Συν όλα αυτά που είπαν. Βρες κάποιον να μιλάς από εξωτερικό και δώστου.

Τι εξάσκηση είναι αυτή ρε συ; :P :D

Δημοσ.

Τι εξάσκηση είναι αυτή ρε συ; :P :D

Αποδοτική. Αλλά βέβαια όπως προτιμά ο καθένας και τι τον βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευφάνταστες προτάσεις ειδικά αυτό με την ερασμίτισα γκομενα :P

Καλά το couchsurfing θα τα καλή επιλογή αλλά όπως είπα δεν έχω χώρο.

Γενικά ξέρω καλά αγγλικά και οι κατανόησή μου είναι σε καλό επίπεδο, εκεί που πάσχω σε κάποιο βαθμό είναι η ομιλία.

Αυτό το 9chat δεν το είχα υπόψη. καλό φαίνεται. θα το κοιτάξω σε βάθος τις επόμενες μέρες.

Δημοσ.

Και μην λέτε "εεεε" :P

Αν δεν βρίσκετε την λέξη, καλύτερα μείνετε σιωπηλοί μέχρι να ξαναμιλήσετε, ή κάντε "χμμ".

Δημοσ.

Και μην λέτε "εεεε" :P

Αν δεν βρίσκετε την λέξη, καλύτερα μείνετε σιωπηλοί μέχρι να ξαναμιλήσετε, ή κάντε "χμμ".

Γιατί τι έχει το εεεε; :)

Δημοσ.

Γιατί τι έχει το εεεε; :)

Απίστευτα εκνευριστικό, ειδικά όταν γίνεται συνέχεια σε μια μόνο πρόταση. Τουλάχιστον αν κάποιος δεν το έχει τόσο με τα προφορικά, ας το καμουφλάρει γιατί είναι κάπως άσχημο. Ειδικά στα επαγγελματικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...