Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Ποσό που διαθέτουμε :    900-1000e

2)Χρήση υπολογιστή :    Gaming ( DOTA2,Cs-GO κυρίως ) αλλά να μπορώ να παίξω και κανένα δυνάτο MMORPG.

3)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:    Γενικά δεν έχω γνώση αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ και με steaming.

4)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω την http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue22d5003-22-led-full-hd/prod2640005pp/

5)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

6)Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γιαννιτσά

7)Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ e-shop

8)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εχω δικό μου άνθρωπο για να μου το στήσει.

9)Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Y.Γ Θα ήθελα να μου πείτε εαν η οθόνη που διαθέτω κάνει(έστω και προσωρινά) για Gaming.
Αν δεν γίνεται να κρατήσω με την καμία την συγκεκριμένη οθόνη έστω για 2-3 μήνες, τότε θα περιοριστώ στα 800ευρώ για κουτί και 200 για οθόνη.
Το κουτί είναι αυτό που μ ενδιαφέρει πιο πολύ γι αυτό και θέλω να είναι όσο πιο καλό γίνεται.
Την οθόνη θα την αλλάξω αργότερα στην τελική

Δημοσ.

κατσε να σε ακουσει ο Millenium, να σου πω εγω...!

Χαχα ξέρω τις απόψεις του είχα κάνει κ τον ιούνιο ένα post αλλα με τα Capital control είπα ν περιμένω λίγο κ απο 700ευρώ τώρα πήγα στα 1000 :)

Ξέρω πως η οθόνη παίζει μεγάλο ρόλο αλλά παίζω competitive κ θέλω ν δώσω περισσότερη βάση στο κουτί, μπορώ ν βολευτώ μ αυτή την οθόνη για 2-3μήνες μέχρι ν αγοράσω άλλη ? Δεν είμαι και ο γιός του Κόκκαλη :P

Δημοσ.

Ή οθόνη θα σου κάνει ην διάφορα.700 ευρώ για κουτί.300 για gaming monitor στα 144hz.Αν το πας και τέρμα hard core competitive to csgo με όλα low σε 720p τοτε δεν το συζητάμε καν.

Ή οθόνη θα είναι η διάφορα στο gaming κομμάτι και όχι η gtx970.

Αναμένουμε και το φίλο mill να πει την γνώμη του.

Δημοσ.

Ή οθόνη θα σου κάνει ην διάφορα.700 ευρώ για κουτί.300 για gaming monitor στα 144hz.Αν το πας και τέρμα hard core competitive to csgo με όλα low σε 720p τοτε δεν το συζητάμε καν.

Ακόμα κι έτσι, περιμένω προτάσεις για σύνθεση, μην μένουμε μόνο στην οθόνη ^^

Δημοσ.

αν η οθονη σε ικανοποιει κρατησε την . παμε στα υπολοιπα

υπερπληρες συστημα με skylake που θα κρατησει χρονια . προτιμησα να μην βαλω ssd για να βαλω οτι καλυτερο μπορουσα . αν θες αγοραζεις ssd αργοτερα . αν παραγγειλεις μεσω skroutz θα βγει φθηνοτερο και θα μπορεσεις να χωρεσεις και ssd

http://postimg.org/image/m05iio095/

Δημοσ.

αν η οθονη σε ικανοποιει κρατησε την . παμε στα υπολοιπα

https://gyazo.com/9ef9602b97c1370623a3cb1d8b3e40e2 υπερπληρες συστημα με skylake που θα κρατησει χρονια . προτιμησα να μην βαλω ssd για να βαλω οτι καλυτερο μπορουσα . αν θες αγοραζεις ssd αργοτερα . αν παραγγειλεις μεσω skroutz θα βγει φθηνοτερο και θα μπορεσεις να χωρεσεις και ssd

Page not found !?

Δημοσ.

Μια χαρά τα λες και εσύ,ούτε εγώ είμαι ειδικός άλλωστε.Το μόνο που θα πω είναι πως διαβάζω για competitive/hardcore gaming με οθόνη των 150-200€+ όχι μόνο από τον TS αλλά και από άλλους και σκέφτομαι αν το έχουν ψάξει έστω λίγο,ή αν τρολλάρουν κλπ

• Like 1
Δημοσ.

https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php/basket_action/load_basket_extern/id/bc72bd2213b0b03d781ee023a03ad0ae43a504d52afb130a481

kalitera na paris apo edo 

ta eksoda ine 60 euro meso trapeza ta plironis kai erxonte se 10 meres aplos les tin diefthinsi pou menis

Ελληνικα την επομενη παρακαλω...Τα greeklish ειναι κατα των κανονων του forum και αγγλικα χρησιμοποιουνται σε συγκεκριμενους ορους μονο!

Οσο για την συνθεση 

Η οθονη που ηδη εχεις ειναι μια απλη full hd οθονη...τπτ το ιδιαιτερο,το θεμα ειναι οτι και 200 ευρο να διαθεσεις παλι τιποτε το τρομερο δεν θα αγορασεις!οποτε προταση μου δωσε 1000 ευρο στον πυργο να γινει θηριο και μαζεψε καμια 400αρα μετα για καλη οθονη 1440p...Γιατι αλλιως δεν κανεις κατι...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά τα λες και εσύ,ούτε εγώ είμαι ειδικός άλλωστε.Το μόνο που θα πω είναι πως διαβάζω για competitive/hardcore gaming με οθόνη των 150-200€+ όχι μόνο από τον TS αλλά και από άλλους και σκέφτομαι αν το έχουν ψάξει έστω λίγο,ή αν τρολλάρουν κλπ

Εγω παλι διαβαζω απο εδω και απο εκει για competitive gaming και μετα σκεφτομαι οτι ειμαιστε στην Ελλαδα και οτι το μονο ''competitive gaming'' που μπορει να θεωρηθει οτι εχουμε ειναι τα internet cafe/lan parties/μικρο τουρνουα και αντε και για το Pro σε κονσολες.

Για την οθονη πχ και συμφωνω και διαφωνω με αυτα που γραφονται παραπανω.

Ναι απο την στιγμη που το επιτρεπει το budget μπορει να αγοραζει πιο καινουργια οθονη,σε παραπανω ιντσες.

Ναι καλο θα ηταν να αγοραζες αλλη οθονη ειτε τωρα ειτε μετα,ομως...

Την οθονη που εχεις μπορει ανετα να την κρατησει αφου τουλαχιστον ειναι σχετικα καλες ιντσες και ειναι Full HD(εχουμε δει αρκετα ατομα να κρατανε Monitor με χαμηλοτερη αναλυση...)

Ο ανθρωπος λεει CS,Dota 2 και κανενα Mmo που και που.Το 144hz monitor που θα το ακριβοπληρωσει που ακριβως θα τον βοηθησει στα mmo και στην Dota 2????

Δημοσ.

Εγω παλι διαβαζω απο εδω και απο εκει για competitive gaming και μετα σκεφτομαι οτι ειμαιστε στην Ελλαδα και οτι το μονο ''competitive gaming'' που μπορει να θεωρηθει οτι εχουμε ειναι τα internet cafe/lan parties/μικρο τουρνουα και αντε και για το Pro σε κονσολες.

Ναι απο την στιγμη που το επιτρεπει το budget μπορει να αγοραζει πιο καινουργια οθονη,σε παραπανω ιντσες.

Την οθονη που εχεις μπορει ανετα να την κρατησει αφου τουλαχιστον ειναι σχετικα καλες ιντσες και ειναι Full HD(εχουμε δει αρκετα ατομα να κρατανε Monitor με χαμηλοτερη αναλυση...)

Ο ανθρωπος λεει CS,Dota 2 και κανενα Mmo που και που.Το 144hz monitor που θα το ακριβοπληρωσει που ακριβως θα τον βοηθησει στα mmo και στην Dota 2????

Sorry αλλα αλλο το competitive και αλλο το professional gaming,υπαρχει διαφορα.

Εσυ δηλαδη τι προτινεις ? Δωστε τα φωτα σας και καμια συνθεση ν παρω γνωμες μανκεζζζζ 

Δημοσ.

1)Ποσό που διαθέτουμε :    900-1000e

2)Χρήση υπολογιστή :    Gaming ( DOTA2,Cs-GO κυρίως ) αλλά να μπορώ να παίξω και κανένα δυνάτο MMORPG.

3)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:    Γενικά δεν έχω γνώση αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ και με steaming.

4)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω την http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue22d5003-22-led-full-hd/prod2640005pp/

5)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

6)Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γιαννιτσά

7)Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ e-shop

8)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εχω δικό μου άνθρωπο για να μου το στήσει.

9)Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Y.Γ Θα ήθελα να μου πείτε εαν η οθόνη που διαθέτω κάνει(έστω και προσωρινά) για Gaming.

Αν δεν γίνεται να κρατήσω με την καμία την συγκεκριμένη οθόνη έστω για 2-3 μήνες, τότε θα περιοριστώ στα 800ευρώ για κουτί και 200 για οθόνη.

Το κουτί είναι αυτό που μ ενδιαφέρει πιο πολύ γι αυτό και θέλω να είναι όσο πιο καλό γίνεται.

Την οθόνη θα την αλλάξω αργότερα στην τελική

Εγω θα προτεινα ακριβως αυτο που ζητας αγαπητε δηλαδη κουτι στα 900-1000ευρω και με την πρωτη ευκαιρια που θα δεις να τσιμπησεις και μια καινουργια οθονουλα.

Οσο  για αυτο που γραφεις περι Competitive υποτιθεται οτι το Competitive το κυνηγας κυριως επειδη εχεις βλεψεις για σοβαρα πραγματα,γιαυτο και αφιερωνεις και αναλογο χρονο σε αυτο(το μιλαω απο προσωπικη εμπειρια πχ σε Mmo).

Για παραδειγμα σε Mmo/Hearthstone αλλα και Moba παιχνιδια,μια χαρα competitive gaming μπορεις να κανεις με Monitor των 200ευρω.

Ενταξυ αν παιζεις αποκλειστικα fps παιχνιδια(Call of duty/BF4/CS GO)τοτε ναι καλυτερα να κοιταξεις πρωτα το Monitor και μετα Cpu/Gpu που να το σηκωνουν.

Μην ξεχνας οτι το βασικοτερο απο το ατομο που δινει συμβουλες ειναι να δωσει με βαση αυτα που θελει ο ενδιαφερομενος.

Δες πχ αλλα παρομοια θεματα με το δικο σου 

http://www.insomnia.gr/topic/583911-youtube-gaming-rendering-pc-900%E2%82%AC/

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάει για csgo competitive κυρίως μαζί με την dota.Ε κάπου θα του χρειαστεί κάνα hz παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...