Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε αυτα τα λευτα υπαρχουν εστο και κινεζικα (ακομα και ναυαρχίδες)όπως Huawei p8 , mx4 κτλπ..τι lumia και core βλέπω να προτινετε ...

Ακυρο νόμιζα μιλάμε για 300 $

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε βλέπω σημαντική διαφορά.

Makeran...οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες..συγκρινεις 186 ppi με 294, ασε που του grand ειναι σκετη tft ενω του 640 ips??Αν τα βαλεις διπλα διπλα κανουν μπαμ οι διαφορες...Επισης το 640 εχει πολυ καλυτερη καμερα, μπαταρια, καλυτερο τσιπακι...τι αλλο θελεις??Βασικα  μου κανει εντυπωση που δεν τα αναγνωριζεις ολα αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

Makeran...οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες..συγκρινεις 186 ppi με 294, ασε που του grand ειναι σκετη tft ενω του 640 ips??Αν τα βαλεις διπλα διπλα κανουν μπαμ οι διαφορες...Επισης το 640 εχει πολυ καλυτερη καμερα, μπαταρια, καλυτερο τσιπακι...τι αλλο θελεις??Βασικα  μου κανει εντυπωση που δεν τα αναγνωριζεις ολα αυτα..

Android. Το ξέρεις ότι το Lumia είναι η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία της Microsoft.

Δημοσ.

Android. Το ξέρεις ότι το Lumia είναι η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία της Microsoft.

Αndroid εεε ? Αφού ρο υποστηρίζεις τόσο πολύ, τότε θα ξέρεις ότι κολλάει της που##νας σε low-end συσκευές (άν ξέρεις τι είναι low-end) 

• Like 1
Δημοσ.

Αndroid εεε ? Αφού ρο υποστηρίζεις τόσο πολύ, τότε θα ξέρεις ότι κολλάει της που##νας σε low-end συσκευές (άν ξέρεις τι είναι low-end) 

Όχι δεν το ξέρω γιατί εμένα δε μου κολλάει. Επίσης άνοιξε τα μάτια σου το Grand Neo είναι Mid range.

Δημοσ.

Όχι δεν το ξέρω γιατί εμένα δε μου κολλάει. Επίσης άνοιξε τα μάτια σου το Grand Neo είναι Mid range.

Nαι mid-range με χαρακτηριστηκα low-end....  

• Like 1
Δημοσ.

Τι site είναι αυτά που μπαίνεις, δηλαδή PhoneArena δεν ή έστω GSMArena.

Γιατί είδες πουθενά σε αυτά τα sites να λέει ότι είναι low end?

Δημοσ.

Γιατί είδες πουθενά σε αυτά τα sites να λέει ότι είναι low end?

To τι είναι το καθορίζει η εταιρία, αν ο κατασκευαστής έχει βάλει τιμή μεσαίας κατηγορίας και το προωθεί ως mid-range παρόλο που τα specs ανήκουν σε low-end... τότε το λένε mid-range.

Δημοσ.

To τι είναι το καθορίζει η εταιρία, αν ο κατασκευαστής έχει βάλει τιμή μεσαίας κατηγορίας και το προωθεί ως mid-range παρόλο που τα specs ανήκουν σε low-end... τότε το λένε mid-range.

Αν αυτά τα specs είναι low end, άλλα κινητά με dual core τι είναι?

Δημοσ.

Αν αυτά τα specs είναι low end, άλλα κινητά με dual core τι είναι?

Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένα ?

Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένα ?

Samsung Galaxy J1, Sony Xperia M, Samsung Galaxy Trend 2 Lite, Nokia Lumia 435 κτλ.

Δημοσ.

Samsung Galaxy J1, Sony Xperia M, ,Samsung Galaxy Trend 2 Lite Nokia Lumia 435 κτλ.

Δες τι τιμές έχουν αυτά που ανέφερες......Samsung Galaxy J1 = 84€Sony Xperia M = Δε πωλείται πλέονSamsung Galaxy Trend 2 Lite = 67€Nokia Lumia 435 = 63€ 

Δημοσ.

Δες τι τιμές έχουν αυτά που ανέφερες......Samsung Galaxy J1 = 84€Sony Xperia M = Δε πωλείται πλέονSamsung Galaxy Trend 2 Lite = 67€Nokia Lumia 435 = 63€ 

Ε, ωραία αυτά είναι low end, το grand neo είναι mid range.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...