Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Προσπαθώ να αγοράσω κατι απο το ebay και μου λεει place order και συνδέομαι μεσω του paypal να πληρώσω , το θέμα ειναι οτι θέλω να πληρώσω μεσω των χρημάτων που εχει στο balance ενω αυτο παει να τραβήξει απο την κάρτα που δεν έχει χρήματα , το θέμα ειναι ομως οτι δεν μου εχει καπου να μου πει απο που να πάρει χρήματα ....

Δημοσ.

Πολυ περιεργο. Συνηθως πρωτα κοιταει αν εχει το balance και μετα χρεωνει την καρτα.

Μηπως ειναι άλλο νομισμα η αγορά και άλλο αυτο που εχεις στο balance?

Δημοσ.

Η αγορά γίνεται σε $ και φυσικά μεσα στο paypal εχω euro αλλα πάντα ετσι ψώνιζα με την κάρτα δεν έκανα καποια αλλαγή

Δημοσ.

Ναι και σε $ να ηταν παλι θα εκανε την αλλαγή και θα τραβουσε απο το balance.

Το άλλο που σκεφτομαι ειναι πως ισως να μη φτανει το υπολοιπο που εχεις, μιας και η ισοτιμια του paypal ειναι λιγακι διαφορετικη

Δημοσ.

33 $ ειναι αυτο που θέλω να αγοράσω και εχω μεσα 30 euro

Παίρνω πάντως στο paypal συνέχεια transfer from credit card denied οποτε αυτο σημαίνει οτι απο εκει προσπαθεί να τραβήξει χρήματα

Δημοσ.

Βλεπω πως αρκει και θα σου περισεψει κιολας

2mettmf.jpg

Στο τελευταιο βημα που ειναι να πατησεις το confirm payment δε σου δινει επιλογη να διαλεξεις απο που να πληρωσεις; Νομιζω εδινε

Δημοσ.

Όχι το μονο που μου εχει ειναι place order μου λεει να κανω connect στο paypal και αυτοματα παει να παρει χρήματα

Μήπως επειδή εχω σαν primary currency euro και οχι $ ?

Δημοσ.

Όχι το μονο που μου εχει ειναι place order μου λεει να κανω connect στο paypal και αυτοματα παει να παρει χρήματα

Μήπως επειδή εχω σαν primary currency euro και οχι $ ?

Μπα οχι, δε νομιζω. Και γω σε ευρω εχω το primary currency και κανω κανονικα αγορες ειτε σε $ είτε σε λιρες.

Περιμενε να κανω μια δοκιμαστικη αγορα να δω αν το βγαζει

Δες στο σποιλερ

2pqszlw.jpg

Πρεπει να σου βγαζει αυτη την επιλογη και μετα διαλεγεις απο που να τραβηξει το ποσο πληρωμης, οπως εδω:

149mijo.jpg

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τετοια επιλογή

Στο payment method αν το επιλέξω εχει μονο την κάρτα και τιποτα αλλο δεν μου δίνει αλλες επιλογές

post-40279-0-42373700-1443455071_thumb.jpg

Δημοσ.

33$ δολλάρια για μετατροπή σε 30€ λογικά είναι οριακά. Ειδικά μαζί με το κάτι παραπάνω που κρατάει πριν οριστικοποιηθεί η συναλλαγή. Γι' αυτό και πιστεύω ψάχνει στην κάρτα. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Απίστευτο πραγματικά δηλαδή τα χρήματα που έχω στο balance ειναι άχρηστα ....

γιατι ειναι αχρηστα ?οταν θα κανεις την αγορα αυτοματα απο το balance τραβαει και αν δεν υπαρχει εκει μετα παιρνει απο καρτα 

Δημοσ.

παραξενο φιλε, πρωτη φορα το βλεπω αυτο, εχω κανει τοσες παραγγελιες τον τελευταιο μηνα και μου τραβαει χρηματα απο balance, εννοειτε οτι εχω και στην καρτα χρηματα , αν δεν θελεις το balance που εχεις σου αγοραζω εγω καποιο ποσο αν θελεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...