ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λέτε σε κοντινό σας πρόσωπα μόνο μέσες-άκρες από μια ιστορία, προκειμένου να μην γίνετε ρεζίλι ή να φανείτε κάπως; Εγώ έχω πει σε κοπέλα που γούσταρα ότι δούλευα σε μεγάλες εκδόσεις/βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν η μισή αλήθεια..., αυτό που δεν είχα πει ήταν ότι ήμουν το παιδί για τα θελήματα και τα κουβαλήματα... (υπόψη ότι έχω πτυχίο με το οποίο σε μια άλλη εποχή/σε μια άλλη χώρα θα δούλευα σε γραφείο του εκδοτικού) Σε φίλους έχω πει κατά καιρούς μισές αλήθειες για κοπέλες, π.χ. παράδειγμα είχα πάει σε κάμπινγκ που άραζε η παρέα, διακοπές με κοπελιά, αλλά με χώρισε πάνω στη φάση (βασικά ήμασταν και οι δυο ξενερωμένοι από πριν), μείναμε και οι 2 στο κάμπινγκ και μπροστά στους φίλους ήμασταν και καλά ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα δεν μιλιόμασταν, ούτε γ..σταν, και όταν επιστρέψαμε στην πόλη το'παιζα ότι "δεν γουστάρω άλλο, λέω να τη χωρίσω" (δεν μιλάμε για περιπτώσεις ολοκληρωτικών ψεμάτων σε αυτό το θρεντ, μόνο για μισές αλήθειες!) 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λέτε σε κοντινό σας πρόσωπα μόνο μέσες-άκρες από μια ιστορία, προκειμένου να μην γίνετε ρεζίλι ή να φανείτε κάπως; πληγωθεί? Ναι 1
xpapias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα σου πω οτι η τρίτη σου παραγραφος ειναι ολη μια προταση θα είναι σίγουρα η μισή αλήθεια. Η αλλη μισή είναι οτι το κείμενο σου δε διαβαζεται με την καμια. 3
defacer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η κοπέλα που γούσταρες ήταν "κοντινό πρόσωπο"? Pretty low bar. 1
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει λοιπόν το επαναδιατυπώνω για να μη σας τα βγαζω με το τσιγγέλι Υπάρχει κανείς που λέει μισές αλήθειες; και αν ναι σε ποιους; και για ποιους λόγους; Ελπίζω να μην είναι και αυτή οι παράγραφοι πολύπλοκη 1
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σπανια.Και ο λογος ειναι μην ακουσω γκρινια. Για παραδειγμα,αν δει το σχολιο το αποπανω η δικια μου,θα της πω "δεν το εννοουσα αγαπη μου,μπλα μπλα". 1
epipolaios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιες φορες η μιση αληθεια ειναι πολυ πιο καταστρεπτικη απο ενα ψεμα,ειδικα αν λαβει εκταση... Γενικα μισες αληθειες(ψεματα δηλαδη,με αλλα λογια ν αγαπιομαστε) ολοι λεμε,για τον εκαστοτε λογο 2
redhotstef Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν θελω να πω κατι λεω 67% αληθεια, 24% ψεματα και 16% μιλω με τα ματια.. 1
vsl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν θελω να πω κατι λεω 67% αληθεια, 24% ψεματα και 16% μιλω με τα ματια.. Και το υπόλοιπο 8%; 3
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δε μπορώ ούτε μισό ψέμα να πω. Με προδίδουν οι γοφοί. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν θελω να πω κατι λεω 67% αληθεια, 24% ψεματα και 16% μιλω με τα ματια.. Έλα πες την αλήθεια (όχι τη μισή), εσύ έκανες τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll που ''έπεσαν μέσα'' στις εκλογές. 5
silverado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Η μιση αληθεια δεν ειναι ψεμα.Η μιση αληθεια ειναι η προσπαθεια να αποφυγεις το ψεμα, οταν η ολοκληρη αληθεια δεν εξυπηρετει εσενα που την αναφερεις ή αυτον που την μαθαινει.Αν ολοι οι ανθρωποι ελεγαν μονο ολοκληρες αληθειες, το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε ανθρωπος στην γη εδω και χιλιετιες.Ο ανθρωπος ειναι γενικα ικανοτερος να αποδεχεται τις μισες αληθειες παρα τις ολοκληρες. 2
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ανθρωπος ειναι γενικα ικανοτερος να αποδεχεται τις μισες αληθειες παρα τις ολοκληρες. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. 4
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δε μπορώ ούτε μισό ψέμα να πω. Με προδίδουν οι γοφοί. Ανάποδα πάει..;ρ
Stefanos92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτός που λέει το μίσο ψέμα, ή την μισή αλήθεια.. και καταλάβει ότι έχει αντιληπτός, τι κάνει; Απλά σιγά σιγά ξεκόβει; Ή ζητάει συγγνώμη; Αυτό πρέπει να σκεφτεί κάποιος κατά τη γνώμη μου πριν πει το ψέμα. Γιατί μετά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αλήθεια να λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις