Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡαγματικά δηλαδή , κάτι που έχει γίνει viral στα social media,δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει ο Καρβέλας.

Εφτιαξε ένα τραγούδι που δοξάζει τον Σατανά.

Δεν ξέρω πως να σχολιάσω ένα τέτοιο "τραγούδι" , ή για ποιο λογο να βγάλει κάποιος ένα τέτοιο τραγούδι

Δεν είμαι Χριστιανός , αλλα πραγματικά , πόση κόκα πίνει το ατομάκι? Ή μηπως πραγματικά , μαζί με την Βισση κανανε θυσίες στον Πανα?

Επίσης , είχε κάνει και την ροκ όπερα "Δαιμονες" το οποίο και το είχα δει στο θέατρο που μαμουσε!

Τι λαγνεία είναι αυτή του Καρβέλα με τον Σατανά?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απέλπιδα προσπάθεια τελειωμένου να πέσουν λιγο τα φώτα πάνω του 

μην ψαρώνετε μην ασχολείστε  - σβήστε το θεμα και παμε στο επόμενο παρακαλώ !

ευχαριστώ

• Like 15
Δημοσ.

Απέλπιδα προσπάθεια τελειωμένου να πέσουν λιγο τα φώτα πάνω του 

μην ψαρώνετε μην ασχολείστε  - σβήστε το θεμα και παμε στο επόμενο παρακαλώ !

ευχαριστώ

Maus for mod! :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Εφτιαξε ένα τραγούδι που δοξάζει τον Σατανά.

Είναι η πρώτη φορά που το ακούω, βασικά δεν το έχω ακούσει καν.. Να του ρίξω μια αυτιά ή θα χάσω τα αυτιάμ;

Δημοσ.

Σκεφτόμουν και εγώ να έγραφα thread για το τραγούδι αλλά περιορίστηκα να το βάλω στο θέμα με τα "τραγούδια που ακούμε τώρα" και να πω απλά οτι μας τρολλάρει κανονικά ο Καρβέλας. Γενικά έχει γράψει στο παρελθόν πολύ καλά κομμάτια και δεν μπορώ να πιστέψω οτι το γράφει σοβαρά αυτό, απλά ψάχνει να σπάσει την πλάκα του και να κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί του.

Θυμίζει Όζι δηλαδή; να πατήσω το play;

Πάτησέ το μωρέ, μουσικά δεν είναι άσχημο αλλά το περιεχόμενο των στοίχων εντελώς οτι να ναι, ανακρίβιες απλά για να φτιάξει στοίχους και να τους τραγουδήσει. Π.χ ο Πάνας δεν έχει σχέση με σατανάδες και δαιμονικά πράγματα, ήταν ημίθεος και δεν πήρε την ονομασία του από τον πανικό αλλά από την λέξη πανίδα.

Δημοσ.

Σάπιο μου φάνηκε από το λίγο που άκουσα skipαριστά

Μπροστά στο απόλυτο άσμα δεν πιάνει μια

edit: Καλά ναι, άλλη τραγουδάρα το από πάνω....είναι δυνατόν να μην υπάρχει το βίντεο κλιπ στο γιουτούμπι?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός κι ο Ρακιντζής, είναι οι στυλοβάτες τού ελληνικού μουσικού στερεώματος. Ντροπή σε όλους όσους τον κοροϊδεύουν... 

• Like 2
Δημοσ.

Πάτησέ το μωρέ, μουσικά δεν είναι άσχημο αλλά το περιεχόμενο των στοίχων εντελώς οτι να ναι, ανακρίβιες απλά για να φτιάξει στοίχους και να τους τραγουδήσει. Π.χ ο Πάνας δεν έχει σχέση με σατανάδες και δαιμονικά πράγματα, ήταν ημίθεος και δεν πήρε την ονομασία του από τον πανικό αλλά από την λέξη πανίδα.

Μετά φόβου Θεού λοιπόν και πίστεως σατανικής..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...