Kostasspil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε φορα που θα βρέχει θα μένουμε χωρίς ίντερνετ? Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα. HOL έχω αλλά δε ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα. Υ.Γ. Το παρών νήμα δεν προσφέρεται για λαϊκισμό και για "άλλοι πεινάνε, είναι άστεγοι" κλπ. Τεχνικό είναι το ζήτημα που θίγω, όποιος θέλει να τρολλάρει παρακαλώ να κάνει μια μέρα υπομονή και αύριο όλο και κάποιο νήμα θα ανοίξει. Στω..
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δωστο βλάβη, αυτό που έχεις είναι δίκτυο
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ποια περιοχή; Εγώ Αθήνα (κέντρο) δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη HOL
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε φορα που θα βρέχει θα μένουμε χωρίς ίντερνετ? Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα. HOL έχω αλλά δε ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα. Υ.Γ. Το παρών νήμα δεν προσφέρεται για λαϊκισμό και για "άλλοι πεινάνε, είναι άστεγοι" κλπ. Τεχνικό είναι το ζήτημα που θίγω, όποιος θέλει να τρολλάρει παρακαλώ να κάνει μια μέρα υπομονή και αύριο όλο και κάποιο νήμα θα ανοίξει. Στω.. Το είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτό με τη hol σε κάποιες δυνατές βροχές...δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται μόνο με τη hol όμως!
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα Hol δύο χρόνια αλλά δεν συνάντησα αυτό το πρόβλημα, ούτε τώρα με την Forthnet. Υποθέτω ότι κάποιο καλώδιο δεν είναι επαρκώς προστατευμένο απο στις καιρικές συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε τον ISP σου.
Kostasspil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με τη Hol είχα πρόβλημα απ την αρχή με συνεχόμενα dc (όταν λέμε συνεχόμενα κυριολεκτώ, το ένα μετά το άλλο), αλλά άλλαξα πρίζα και σταμάτησαν. Το μόνο πρόβλημα είναι κάθε χρόνο όταν πιάνουν οι βροχές. Σε ποια περιοχή;Εγώ Αθήνα (κέντρο) δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη HOL Κορινθία είμαι
gokuthelegend Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά από το ΚΑΦΑΟ έρχεται ένα καλώδιο το οποίο μπαίνει σε ένα κουτάκι το οποίο βρίσκεται έξω από το σπίτι πάνω στον τοίχο. Από κει φεύγει άλλο καλώδιο και μπαίνει μέσα στο σπίτι. Στις βροχές λοιπόν, μαζεύεται υγρασία σε αυτό το κουτάκι με αποτέλεσμα να γίνεται βραχυκύκλωμα. Η μόνη σοβαρή λύση από όσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής, είναι να στεγανοποιήσεις κάπως αυτό το κουτάκι για να μην πιάνει υγρασία. Εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έχω έχω καταφέρει να πείσω το πατέρα μου να κάνει κάτι (αυτός αναλαμβάνει τα μερεμέτια του σπιτιου, θα έκανα κάτι μόνος μου αλλά το κουτάκι είναι ψηλά και πρέπει να πάρω σκάλα αλλά έχω υψοφοβία και δεν μπορώ να ανέβω).
veteranos123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με hol στον Πειραιά με τις πολλές καταιγίδες όπως και σήμερα δεν είχα κανένα θέμα (συγχρονισμένο 17899 το τσέκαρα την ώρα που έβρεχε) και έχω παρατηρήσει όταν βρέχει ο αδερφός μου έχει καλύτερο ping στο lol από όταν δεν βρέχει. Χωρίς βροχή έχει ~80ms ping και με βροχή ~70ms ping
InfernoN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με hol στον Πειραιά με τις πολλές καταιγίδες όπως και σήμερα δεν είχα κανένα θέμα (συγχρονισμένο 17899 το τσέκαρα την ώρα που έβρεχε) και έχω παρατηρήσει όταν βρέχει ο αδερφός μου έχει καλύτερο ping στο lol από όταν δεν βρέχει. Χωρίς βροχή έχει ~80ms ping και με βροχή ~70ms ping ΚΑΙ the chosen one internet, και μετα δεν με πιστευει
aGka8l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η το χαλύβδινο κουτι ή κάποια χωνευτη σου δεν είναι καλά προσταυμενα , δωστό βλάβη ο τεχνικός π θ ρθει θα σ πει περίπου π εντοπίζει την βλάβη , αν έχει κλιπσακια με σιλικόνη ίσως σε εξυπηρετήσει κ σ βάλει ή θα σ πει φώναξε ηλεκτρολόγο
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με hol στον Πειραιά με τις πολλές καταιγίδες όπως και σήμερα δεν είχα κανένα θέμα (συγχρονισμένο 17899 το τσέκαρα την ώρα που έβρεχε) και έχω παρατηρήσει όταν βρέχει ο αδερφός μου έχει καλύτερο ping στο lol από όταν δεν βρέχει. Χωρίς βροχή έχει ~80ms ping και με βροχή ~70ms ping Εγώ πάλι με nanostation που κλέβω από έναν τύπο, όταν έχει καλό καιρό έχω σάπιο σήμα. Όταν έχει αέρα και βροχές, το σήμα είναι top !
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 παλια είχα θέματα με τη βροχη. με το που ξεκίναγε και ψιχαλιζε κοβότανε το ιντερνετ αλλα μετα συνεχιζε κανονικα. εχω κανα 6μηνο τωρα που ειμαι οκ
aggelos.thess1995 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα παρολο που δεν εχω εκεινο το μηχανημα πως λεγεται που οταν πεφτουν αστραπες μειωνει τη πιθανοτητα να "καει" το μηχανημα...εχω για adapter τον Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n οσο για πακετο ιντερνετ εχω το 24αρι της Wind.Επειδη ειχε ενα θεματακι ο ρουτερ και επειδη ειχαμε παλια συνδεση στη Cyta χρησιμοποιουμε τον ρουτερ της Cyta (ειναι ενας που γραφει πανω ΖΤΕΦ ειναι ασπρος και δεν εχει κεραια)δε ξερω πως γινεται και ειναι συμβατος παντως ειναι καλυτερος απτον αλλον που ειχαμε της Wind εκεινος οποτε εριχνε εστω ψιχαλες βροχηςς εκανε Reboot μονος του..τι να πω μυστηρια πραματα ποτε δεν ημουν του hardware τοσο αλλα οσον αφορα τη βροχη που λες σιγουρα καπου στο hardware θα οφειλεται επειδη οταν πεφτουν αστραπες αυξανεται το φορτον πρωτονιων/νετρονιων στις κεραιες οποτε δεν ειναι το ιδιο ομαλο σαν σημα..ενας που συζητουσαμε μου ειπε πως στο Λονδινο της Αγγλιας εχουν οπτικες ινες που συνδεονται με υπογεια καλωδια οποτε η πιθανοτητα παρεμβολης του σηματος ειναι μηδαμινη,Και πιανουν 72 Mbps ενω εμεις ουτε καν 24,υποσχονται πως πιανουμε 24 αλλα συνηθως μεταξυ 16 και 20 πιανει ο μεσος χρηστης.Τωρα κατι λενε για το νεο VDSL οτι θα ειναι πιο γρηγορο..οτι θα ειναι θα ειναι..αλλα τα λεφτα του δεν τα αξιζει.Ειμαι της αποψης οτι εχουν οτι χρειαζεται για να επιτευχθει η ανωτατη ταχυτητα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο κοσμο (100 Mbps,στο Τοκυο της Ιαπωνιας)αλλα για ευνοητους λογους δεν το κανουν παγκοσμοιως!(ποιος θα εχει λεφτα να πληρωνει για 100 Mbps εδω εμεις πληρωνουμε 20€ για το πακετο σταθερης τηλεφωνιας και 24Mbps και ειναι σταθερα στα 18 Mbps)
sot20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μένα με Hol πιάνει 15Mbps και 0,72 αντίστοιχα με ping 16 ms. Αυτό ισχύει καθημερινά είτε έχει βροχή είτε όχι. Περιοχή Αθήνα.
aggelos.thess1995 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μένα με Hol πιάνει 15Mbps και 0,72 αντίστοιχα με ping 16 ms. Αυτό ισχύει καθημερινά είτε έχει βροχή είτε όχι. Περιοχή Αθήνα. ειδες; κεσυ 15 πιανεις...απ'οτι καταλαβα το "24" που διαφημιζουν μαλλον το κανουν για λαοπλανιστικους λογους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις