Προς το περιεχόμενο

pc ή ps4;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Διαθέτω 450 ευρώ.Να πάρω ps4 ή να μαζέψω άλλα τόσα για pc ;Έχω ήδη pc αλλά όχι για gaming(3 gb ram intel core 2 duo e7500 amd radeon hd 6500)Τι να διαλέξω;Παρακαλώ στις απαντήσεις σας αν μπορείτε να αιτιολογείτε την επιλογή σας γιατί με βοηθάει περισσότερο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τοσα χρηματα για αξιολογο Pc gaming δυστηχως δεν φτανουν. Μπορεις βεβαια να κανεις την αρχη ψαχνοντας αναγκαστικα στις αγγελιες για used πραγματα(κυριως επεξεργαστη i5 και μητρικη,και οι ram βολευει που πεσανε σε τιμες)αλλα για μια αξιολογη καρτα γραφικων θα ανεβει λιγο παραπανω το Budget.

Αν πχ μπορεις να βρεις i5 2300-2400-2500+μητρικη,8gb ram,Used 7970 καρτα γραφικων ή R9 280/280x+τροφοδοτικο και κουτι τοτε PC gaming εννοεται.

Αλλα θελει παρα πολλη υπομονη και αρκετο χρονο για ψαξιμο δυστηχως.

Αλλιως ps4 εννοειται που σιγα σιγα αρχιζει να εχει ψιλο μεγαλη βιβλιοθηκη και βρισκεις και παιχνιδια πλεον σε χαμηλες τιμης.

Δημοσ.

Μία ακόμη ερώτηση:Τι σου δίνει to playstation plus;

Δημοσ.

Γειά σας.Διαθέτω 450 ευρώ.Να πάρω ps4 ή να μαζέψω άλλα τόσα για pc ;

Τοσα χρηματα για αξιολογο Pc gaming δυστηχως δεν φτανουν.

Σε περίπτωση που δε το προσέξατε, το παιδί λέει να μαζέψει άλλα τόσα (δηλαδή ±900).

Τώρα για να σου πω τι να επιλέξεις, δε ξέρω. Εδώ δε ξέρω καλά-καλά τι θέλω εγώ. Έχω PS4 και PC στο οποίο μου λείπει μόνο μία καλή κάρτα γραφικών πλέον (4790k και του έχω μία 4870 πάνω  :lol:) και ώρες-ώρες σκέφτομαι να πουλήσω το PS, αλλά κάτι με σταματάει -κυρίως τα exclusives-.

Δημοσ.

Γειά σας.Διαθέτω 450 ευρώ.Να πάρω ps4 ή να μαζέψω άλλα τόσα για pc ;Έχω ήδη pc αλλά όχι για gaming(3 gb ram intel core 2 duo e7500 amd radeon hd 6500)Τι να διαλέξω;Παρακαλώ στις απαντήσεις σας αν μπορείτε να αιτιολογείτε την επιλογή σας γιατί με βοηθάει περισσότερο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να πάρεις pc και να μην βάλεις καν άλλα τόσα, αν είσαι οκ με το πως παίζει  το ps4 με 160€ παίρνεις g3258,μητρική με 40-50€ (ανάλογα τι χρειάζεσαι) και 8gb μνήμη και με τα ~300€ ρέστα παίρνεις και μια καλή gpu και θα παίζεις και πολύ καλύτερα από ότι το ps4.

Αυτά βέβαια αν έχεις ακόμα καλό τροφοδοτικό και κρατήσεις όλα τα άλλα από το pc σου αφού μπορείς να τα αλλάζεις ένα ένα όποτε (και αν) θες.

Δημοσ.

Αν μιλάς για 900€ σύνολο αν σου αρέσουν τα παιχνίδια του ps4 παίρνεις ps4 και σου μένουν και χρήματα για να φτιάξεις ένα φτηνότερο σύστημα χρησιμοποιώντας ίσως και κάποια parts από το υπάρχον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...