Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν δεν απατωμαι ειναι το ανωτερο μοντελο που εχει βαση φορτισης και γυρνάει εκει μονο του... Πολλοι είχαμε πάρει το απλό στα 20κατι ευρω και μπορω να πω οτι τα αξιζε με το παραπανω... Με το σκουπισμα της ανα 2 ημερες και ενα καλο το Σαββατο με ηλεκτρική εχεις παντα καθαρό σπιτι...

Δημοσ.

εαν δεν απατωμαι ειναι το ανωτερο μοντελο που εχει βαση φορτισης και γυρνάει εκει μονο του... Πολλοι είχαμε πάρει το απλό στα 20κατι ευρω και μπορω να πω οτι τα αξιζε με το παραπανω... Με το σκουπισμα της ανα 2 ημερες και ενα καλο το Σαββατο με ηλεκτρική εχεις παντα καθαρό σπιτι...

καλησπερα!!! επειδη θυμαμαι το θεμα το τοτε, αξιζει σαν αγορα βασικης σκουπας?? περναει απο παντου θελω να πω κτλ? επισης θυμαμαι κατι για πανακια απο κατω για να σκουπιζει κατι τετοια.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα!!! επειδη θυμαμαι το θεμα το τοτε, αξιζει σαν αγορα βασικης σκουπας?? περναει απο παντου θελω να πω κτλ? επισης θυμαμαι κατι για πανακια απο κατω για να σκουπιζει κατι τετοια.

σα βασικη σκουπα όχι... για καθε μερα/μερα παρα μερα και οσα βλεπει η πεθερα ναι...

παιρνει απο κατω swiffer και οτι σκονη δε τραβηξει τη μαζευει αυτό...

Προσοχη μονο αν εχετε ακριβα επιπλα γιατι τα κοπαναει οποτε καλύτερα να απεχετε

• Like 2
Δημοσ.

σα βασικη σκουπα όχι... για καθε μερα/μερα παρα μερα και οσα βλεπει η πεθερα ναι...

παιρνει απο κατω swiffer και οτι σκονη δε τραβηξει τη μαζευει αυτό...

Προσοχη μονο αν εχετε ακριβα επιπλα γιατι τα κοπαναει οποτε καλύτερα να απεχετε

Σε πατώματα με χαλιά κάνει δουλειά; Ή βλέπει το χαλί σαν εμπόδιο και φεύγει πριν ανέβει;

Δημοσ.

Σε χαλιά το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπει σαν εμπόδιο.Τις περισσότερες φορές θα ανέβει η μια πλευρά και θα σκαλώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Swiffer το πάτωμα περνάει. Θόρυβο έχει το μισό από τα κλασσικά σκουπάκια χειρός του εμπορίου+ το θολρυβο από το κοπάνημα στους τοίχους/έπιπλα.

Δημοσ.

Καποιος που την εχει ρε παιδια, να μας πει για τον θορυβο. Σαν τη θα μπορουσε να τον παρομοιασει?

εγώ την βάζω όταν φεύγω... γυρνάω και ειναι καθαρό το σπίτι ...

Δημοσ.

παιδια εβαλα το θεμα γιατι εχω το απλο μοντελο (του 20αρικου τοτε) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ΒΑζω απο κατω swiffer  και το σπιτι γινεται λαμπικο.Το μονο θεμα που εχει ειναι τα καλωδια και τα χαλια (σκαλωνει)>

Επισης ειδα οτι αυτη εχει και remote (το οποιο δεν ξερω τι κανει +βαση φορτισης (πολυ χρησιμη).ΛΟγικα γυρβαει μονη της μετα το σκουπισμα.

Αν δεν ειχα την απλη θ α τη χτυπαγα ανελεητα.....

Δημοσ.

παιδια εβαλα το θεμα γιατι εχω το απλο μοντελο (του 20αρικου τοτε) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ΒΑζω απο κατω swiffer  και το σπιτι γινεται λαμπικο.Το μονο θεμα που εχει ειναι τα καλωδια και τα χαλια (σκαλωνει)>

Επισης ειδα οτι αυτη εχει και remote (το οποιο δεν ξερω τι κανει +βαση φορτισης (πολυ χρησιμη).ΛΟγικα γυρβαει μονη της μετα το σκουπισμα.

Αν δεν ειχα την απλη θ α τη χτυπαγα ανελεητα.....

επειδη την ψηνω για βασικη απο γωνιες κατω απο ποδια τραπεζιου αναμεσα κρεβατια κομοδινα κτλ ετσι περιεργα σημεια πως τα πηγαινει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...