Προς το περιεχόμενο

[Quick button] Xiaomi Mi Key @ Gearbest - $0.93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' ότι γράφει είναι το original Mi Key της Xiaomi. Σαν τιμή φαίνεται καλή:

http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_234924.html

Άλλα καταστήματα με ένα γρήγορο search:

Banggood: $1.99

Geekbuying: $1.99

Minideal: $3.99

Pandawill: $3.99

Vickmall: $6.99

Επίσης σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις 13GB points αν έχεις από άλλες παραγγελίες, κάτι που σημαίνει έκπτωση $0.26 και τελική $0,67.

Video:

• Like 7
Δημοσ.

Είχα πάρει ένα τέτοιο no name πάλι από gearbest, πάλι σε προσφορά, αλλά δουλειά δεν έκανε.

Θεωρώ πολύ άχρηστο το εν λόγω gadget.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος ο TS τσιμπισα και εγω ενα να δουμε ποτε θα ερθει ομως γιατι δν εχω ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι!

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους καταρχας μετα απο καιρο!

απλα να πω οτι το συγκεκριμενο gadgetακι οντως ειναι προσφορα αλλα εμενα κοντεψε να μου σπασει τα νευρα. εχανα κλησεις κτλ (ειχαμε αναφερθει στο παλιο θεμα για το ιδιο προιον)

Δημοσ.

Πως ακριβως το τσιμπατε ρε παιδια? εχετε υπολοιπο στο πεηπαλ?

Προσωπικά θα σου πώ ότι από prepaid Πειραιώς τραβάει κανονικά πλέον η paypal. Και να μην γινόταν αυτό εδώ και κανένα 20ήμερο υπάρχει τρόπος με την μέθοδο "request" να βάλεις λεφτά στο υπόλοιπο της paypal πανεύκολα.

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πώ ότι από prepaid Πειραιώς τραβάει κανονικά πλέον η paypal. Και να μην γινόταν αυτό εδώ και κανένα 20ήμερο υπάρχει τρόπος με την μέθοδο "request" να βάλεις λεφτά στο υπόλοιπο της paypal πανεύκολα.

Με χρεωστικη visa της Πειραιως παντως δεν μου εδινε την επιλογη καρτας στις εναλλακτικες πληρωμες. Μονο απο το balance.

Ευχαριστω και εγω τον Questioner. Για να δουμε αν θα δουλεψει.

Δημοσ.

Ωραιος ο TS τσιμπισα και εγω ενα να δουμε ποτε θα ερθει ομως γιατι δν εχω ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι!

Σε μένα σε 5 παραγγελίες, έχει κάνει 10-15 μέρες συμπεριλαμβανομένων των ΣΚ.

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους καταρχας μετα απο καιρο!

απλα να πω οτι το συγκεκριμενο gadgetακι οντως ειναι προσφορα αλλα εμενα κοντεψε να μου σπασει τα νευρα. εχανα κλησεις κτλ (ειχαμε αναφερθει στο παλιο θεμα για το ιδιο προιον)

Καλως τον! Ειχα ανησυχησει προσωπικα που εβλεπα να εχεις πολυ καιρο (4-5 μηνες) να συνδεθεις. Ηταν ευχαριστη λοιπον η παρουσια του avatar και της δημοσιευσης σου!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει ένα τέτοιο no name πάλι από gearbest, πάλι σε προσφορά, αλλά δουλειά δεν έκανε.

Θεωρώ πολύ άχρηστο το εν λόγω gadget.

Δεν θα το έλεγα τόσο άχρηστο το original xiaomi (εάν και εφόσον κάνει αυτά που διαφημίζει). Ειδικά για κάποιους σαν κι εμένα που δεν χρησιμοποιούν ποτέ το jack των ακουστικών, προσθέτει έξτρα λειτουργίες και προστατεύει από τη σκόνη.

Δημοσ.

Καλως τον! Ειχα ανησυχησει προσωπικα που εβλεπα να εχεις πολυ καιρο (4-5 μηνες) να συνδεθεις. Ηταν ευχαριστη λοιπον η παρουσια του avatar και της δημοσιευσης σου!

Να'σαι καλα Γιαννη καλως σας βρηκα και εγω. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...