jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Aten-Ra αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τους πινακες σου θα δεις ότι ο ι3 είναι ποιο γρήγορος από τον Α8 , διαβάζεις τι μας δείχνεις? Επίσης υπάρχουν δεκαπλάσια BENCHς που δείχνουν τον 4330 πολυ ποιο γρήγορο σε σχέση με τον Α8. επισης είναι ατεκμηρίωτο ότι ο 4170 είναι ποιο αργός από τον 4330 , τεκμηρίωσε το γιατί εγώ ξέρω άλλα.
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα, Πρώτον, ο A8-7650K είναι πιο φτηνός από τον Core i3 4170 Δεύτερον είπα ότι αφού ο A8-7650K είναι ξεκλείδωτος και μπορεί να πάει άνετα στα 4.3GHz είναι πιο γρήγορος από τον Core i3 4330 αρα και από τον 4170 στα benchmarks που έτρεξα. Ακόμα και στο Cinebench που είναι Intel Optimized. Τρίτον είπα ότι ο 4330 και ο 4170 έχουν ίδια απόδοση, δεν είπα ότι ο 4170 είναι πιο αργός. 2
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το να καθεστε και να γεμιζετε σελιδες με αδιαφορα σχολια,γιατι δεν ρωτατε πρωτα τι εννοει ο ts οταν λεει ελαφρυ gaming???Τι παιχνιδια δηλαδη κοιταζει και το γραφει αυτο?? Γιατι αν θελει κατι το πιο ψαγμενο μπορει πχ να κοιταξει και σε πιο φθηνο 2πυρηνο και να αγορασει μια ξεχωριστη καρτα γραφικων τυπου gtx 750 ή R7 260x. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρακάτω θα δείτε το οικονομικό σύστημα που έφτιαξα για απλή χρήση και ελαφρύ gaming. Διαθέσιμο για κριτική. CPU INTEL CORE I3-4170 3.70GHZ LGA1150 - BOX MOBO Gigabyte GA-B85M-HD3 RAM CORSAIR CML4GX3M2A1600C9B VENGEANCE LP 4GB (2X2GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL PSU CORSAIR CX500 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 500W CASE BITFENIX NEOS MIDI TOWER WHITE/SILVER SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3 HDD TOSHIBA DT01ACA050 500GB SATA3 Το γεγονος οτι ο ts κοιταζει σε 4gb ram με κοστος 37ευρω οταν μπορει να αγορασει 8gb ram με 43ευρω δεν βλεπω να το σχολιασε κανενας απο τους γνωστους κυριους που αρχισανε παλι να γραφουν τα δικα τους. Ναι Aten Ra ο ανθρωπος λεει για απλη χρηση οτι θελει ενα υπολογιστη και εσυ κατσε και γραψε για overclock που δεν θα ασχοληθει,ομορφα παλι εντος θεματος...δεν εισαι 8
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Από πότε η απλή χρήση απαγορεύει το Overclocking ?? Και αν δεν του χρειάζεται τόσο επεξεργαστική δύναμη από τον επεξεργαστή γιατί ψάχνει για Core i3 4170 και δεν πάει σε Celeron ?? 1
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Από πότε η απλή χρήση απαγορεύει το Overclocking ?? Και αν δεν του χρειάζεται τόσο επεξεργαστική δύναμη από τον επεξεργαστή γιατί ψάχνει για Core i3 4170 και δεν πάει σε Celeron ?? Απο την στιγμη που ο αλλος θελει απλα ενα υπολογιστη να κανει την δουλεια του και δεν θελει να μπλεξει σε overclock(συνηθως λογω του φοβου μην ''καει'' τιποτα).Γιατι πηγε σε i3 ???Γιατι ηταν ο ακριβοτερος που μπορουσε να βαλει στα χρηματα αυτα και μιας και δεν εβαλε και καρτα γραφικων. Επισης αφου αναφερει οτι κοιταζε και σε παιχνιδια πηγε με την λογικη να βαλει δυνατο επεξεργαστη. Η μαλλον και να θελαμε να ξερουμε δεν τον αφησατε να μιλησει καθολου,να πει εστω τι παιχνιδια παιζει αρχισατε να γεμιζετε posts το topic .... Παει και αυτο το τοπικ... Να και η χαρακτηριστικη απαντηση για την καταλληξη του θεματος. 3
pnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά (κυρίως ο Aten-Ra), χωρίς παρεξήγηση, μήπως έχετε χάσει επαφή με το τί σημαίνει "απλή χρήση"; Κανένας από τους απλούς χρήστες δεν έχει ιδέα κάν τί είναι το oc. Υπερβολές είναι αυτά που διαβάζω τόσο για το oc όσο και για άλλα θέματα που διαβάζω ακραίες προτάσεις για πανάκριβες οθόνες για απλό gaming κ.λπ. Δεν είναι έτσι ο απλός κόσμος γύρω μας. Ως προς το θέμα τώρα, ο i3 είναι μια πολύ καλή λύση για το μέσο χρήστη σήμερα. Η igpu δεν είναι για πολλά από gaming, αλλά αν κάποιος θέλει πολλά στο gaming ούτως ή άλλως δεν θα πάει σε apu από amd. Θα πάρει ξεχωριστή κάρτα και τελείωσε. Ειπώθηκε αυτό το απλό πράγμα πολλές φορές παραπάνω αλλά εξακολουθούμε να καταστρέφουμε το κάθε θέμα με καταστάσεις vs (και ποπ-κορν και στο βάθος... κλείδωμα). 4
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, μήπως έχετε χάσει επαφή με το τί σημαίνει "απλή χρήση"; Κανένας από τους απλούς χρήστες δεν έχει ιδέα κάν τί είναι το oc. Υπερβολές είναι αυτά που διαβάζω τόσο για το oc όσο και για άλλα θέματα που διαβάζω ακραίες προτάσεις για πανάκριβες οθόνες για απλό gaming κ.λπ. Δεν είναι έτσι ο απλός κόσμος γύρω μας. Ως προς το θέμα τώρα, ο i3 είναι μια πολύ καλή λύση για το μέσο χρήστη σήμερα. Η igpu δεν είναι για πολλά από gaming, αλλά αν κάποιος θέλει πολλά στο gaming ούτως ή άλλως δεν θα πάει σε apu από amd. Θα πάρει ξεχωριστή κάρτα και τελείωσε. Ειπώθηκε αυτό το απλό πράγμα πολλές φορές παραπάνω αλλά εξακολουθούμε να καταστρέφουμε το κάθε θέμα με καταστάσεις vs (και ποπ-κορν και στο βάθος... κλείδωμα). Μα γιατι το λες αυτο ρε συ Δες πιο πισω που οι συμφορουμιτες αναφερουν λεξεις οπως Benchmarks,L3 cache,optimized κλπ σε ατομο που θελει απλα να παιζει κανενα παιχνιδακι και να βλεπει καμια ταινια.. 1
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που ο αλλος θελει απλα ενα υπολογιστη να κανει την δουλεια του και δεν θελει να μπλεξει σε overclock(συνηθως λογω του φοβου μην ''καει'' τιποτα).Γιατι πηγε σε i3 ???Γιατι ηταν ο ακριβοτερος που μπορουσε να βαλει στα χρηματα αυτα και μιας και δεν εβαλε και καρτα γραφικων. Επισης αφου αναφερει οτι κοιταζε και σε παιχνιδια πηγε με την λογικη να βαλει δυνατο επεξεργαστη. Η μαλλον και να θελαμε να ξερουμε δεν τον αφησατε να μιλησει καθολου,να πει εστω τι παιχνιδια παιζει αρχισατε να γεμιζετε posts το topic .... Να και η χαρακτηριστικη απαντηση για την καταλληξη του θεματος. Πρώτον δεν είδα να λέει ότι δεν θέλει OC. Κατά δεύτερον εγώ είχα αντιπαράθεση με τον jgeorgiou, η συζήτηση που έχουμε είναι μεταξύ του Core i3 και του A8-7650K, άρα On-topic. Εγώ εξέφρασα την άποψη μου και πρότεινα τον A8-7650K και μετά την τεκμηρίωσα με διάφορα benchmarks. Μόνο καλό βλέπω από όλη την ιστορία, ο ts είδε και δεύτερη επιλογή με όλα τα καλά και τα κακά της. Αν εσένα δεν σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις είναι άλλο πράγμα. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτον δεν είδα να λέει ότι δεν θέλει OC. Κατά δεύτερον εγώ είχα αντιπαράθεση με τον jgeorgiou, η συζήτηση που έχουμε είναι μεταξύ του Core i3 και του A8-7650K, άρα On-topic. Εγώ εξέφρασα την άποψη μου και πρότεινα τον A8-7650K και μετά την τεκμηρίωσα με διάφορα benchmarks. Μόνο καλό βλέπω από όλη την ιστορία, ο ts είδε και δεύτερη επιλογή με όλα τα καλά και τα κακά της. Αν εσένα δεν σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις είναι άλλο πράγμα. Το γεγονος οτι πχ δεν ειδες τα 4gb ram οταν μπορει να αγορασει πχ 8Gb ram στα ιδια περιπου χρηματα δεν θα το σχολιασω. Επισης απο την στιγμη που λεει για απλη χρηση(που δηλαδη και ενας Intel G+καρτα γραφικων) τον καλυπτει και με το παραπανω σε τι ακριβως τον βοηθανε οι αντιπαραθεσεις που γραφεις????ΕΙδικα με τον τροπο που γραφονται????Νομιζεις πχ οτι ο ts θα κατσει να διαβασει αυτα που γραφτηκαν στην προηγουμενη σελιδα περι cpu benchmarks κλπ???Ελεος δηλαδη. 3
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το γεγονος οτι πχ δεν ειδες τα 4gb ram οταν μπορει να αγορασει πχ 8Gb ram στα ιδια περιπου χρηματα δεν θα το σχολιασω. Επισης απο την στιγμη που λεει για απλη χρηση(που δηλαδη και ενας Intel G+καρτα γραφικων) τον καλυπτει και με το παραπανω σε τι ακριβως τον βοηθανε οι αντιπαραθεσεις που γραφεις????ΕΙδικα με τον τροπο που γραφονται????Νομιζεις πχ οτι ο ts θα κατσει να διαβασει αυτα που γραφτηκαν στην προηγουμενη σελιδα περι cpu benchmarks κλπ???Ελεος δηλαδη. Άρα ο Α8-7650Κ που είναι φτηνότερος και με 100% παραπάνω απόδοση στα παιχνίδια από τον Core i3 4170 είναι καλύτερη επιλογή. Δεν σε είδα να το εξηγείς αυτό στον ts.
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα ο Α8-7650Κ που είναι φτηνότερος και με 100% παραπάνω απόδοση στα παιχνίδια από τον Core i3 4170 είναι καλύτερη επιλογή. Δεν σε είδα να το εξηγείς αυτό στον ts. Ειδες παραπανω να αναφερω πουθενα οτι προτεινω i3??Εγω εγραψα οτι το καλυτερο ειναι Intel G+καρτα γραφικων,τυπου R7 260 ή Gtx 750. Επεισης πιστεψε με αλλα αν κοιταζε και σε Amd συστημα ή τον ενδιεφερε θα το ρωταγε. Προφανως και τα Apu συστηματα της Amd τα πανε καλυτερα στα παιχνιδια απο την ενσωματωμενη της Intel δεν χρειαζεται να παραδεχτω κατι που ειναι γεγονος. 2
Gentleman88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 o A8 7650K είναι πολυ ποιο αργός στο 99,999% των εφαρμογών στα 3d παιχνίδια ειναι ποιο γρήγορος αλλα είναι ανούσιο γιατί πάλι τα παιχνιδια αυτά ούτε έτσι είναι playable! δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει έναν ποιο αυργό επεξεργαστή που θα καίει τριπλάσιο ρεύμα και θα αναγκαστεί να δώσει λεφτά για να πάρει καλή ψύκτρα. Τυχαία κάνω παράθεση αυτό. Τελικά κάθισα και διάβασα όλα τα posts πιο πολύ για να δώ τι έχετε να πείτε, γιατί το σύστημα το έχω αγοράσει εδώ και 2 βδομάδες. Για άλλη μια φορά θα πώ ότι το pcακι είναι για απλή χρήση. Με λίγα λόγια , το pc το έφτιαξα για την κοπέλα μου με budget τα 450 ευρώ. Να τρέχει γρήγορα το λειτουργικό και προγράμματα όπως office, adobe, web browsers και όταν αράζω εγώ σπίτι της να μπορώ να παίξω κανένα παιχνιδάκι 5ετιάς. Δεν ξέρω πολλά απο amd αλλά απο ένα φίλο που επενδύει εκεί έμαθα ότι γενικά πρέπει μαζί με την CPU να δώσεις και 50+ euro για ψύξη. Θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου και με έναν φτηνότερο ίσως cpu αλλά είπα να δώσω "βάρος" εκεί για να μην χρειαστώ και κάρτα γραφικών και επειδή από ότι έχω δει έχει καλό value for money για Intel, της οποίες εγώ της προτιμώ γενικά. Ίσως οι AMD για gaming μόνο να είναι καλύτεροι , δεν το ξέρω. Όσο για τον SSD επειδή τον έχω δουλέψει και εγώ και ήμουν ικανοποιημένος και έπρεπε να κόβω από παντού για να βγει , επέλεξα τον συγκεκριμένο. Ξέρω ότι όλοι θα μου λέγατε "Δώσε και παραπάνω δώσε κάτι και θα δεις ..." αλλά το budget με το ζόρι το έφτασα εκεί. Το δικό μου σύστημα φαίνεται πάνω-κάτω στην υπογραφή μου. Δώστε πόνο και για αυτό άμα θέλετε.
sotos gtx 650 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 φιλε καλησπέρα δεν έκατσα να διαβάσω ολο αυτο το χάλι γιατι ο καθενας τσακώνετε με τον αλλο αυτο που ήθελα να σου πω ειναι πως τον επεξεργαστή τον εχει ο αδερφός μου του το εχω φτιάξει εγω το pc σαν επεξεργαστής ειναι πολυ καλος δεν κολλαε αι δεν εχει θεμα σε τιποτα και με την καρτα την μανισια παιζει 720p το advance low 40-45 avg intel hd 4400
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μιας και έπεσα στο θέμα,είπα να το ξεθάψω και να ρωτήσω για τον επεξεργαστή. Του πατέρα μου το pc φοράει τον Q6600/ kingston 8gb(2x4) ddr3(δεν θυμάμαι τα mhz)/ ati 5770 1gb/ έναν μηχανικό 750αρη seagate(άπιαστος σχεδόν όλος ο χώρος ) /PSU coolermaster GX 650W .. (αν και υποπτεύομαι ότι μάλλον φταίει ο σκληρός..) Είπα να κοιτάξω για μια γενική μικρή αναβάθμιση που θα μείνει όπως έμεινε ο q6600 από το 2007,(γιατί κάθε τόσο ασχολούμαι με το pc αυτό και λίγο πολύ μου χουν σπάσει τα νεύρα .) Η χρήση που κάνει είναι: ένα πρόγραμμα για την δουλεία του να τρέχει(τρομερά ελαφρύ-για κάποιο λόγο όμως θέλει VGA) να παίζει bridge περιήγηση στο net+emails+eradio Skypecalls να φέρνει βόλτες στο fb να παίζει τα flash games που χει το fb να βλέπει youtube videos και live streaming αγώνες microsoft office όπως word & excell και pdf αρχεία που του στέλνουν πλέον όμως πάνω από 6-9μηνο,το pc τα μασάει.. Αργεί να bootαρει,ακόμα και μέσα στα windows κάνει έναν κάποιον χρόνο(κοντά λεπτό με 2λεπτο σίγουρα) μέχρι να ναι έτοιμο για χρήση. Αν πω να μπω στο control panel αργεί λίγο η πλοήγηση μέχρι να το ανοίξει. Κάποιες φορές δεν παίρνει σήμα η οθόνη και πρέπει να κλείσει το tower από το κουμπί και να περιμένει λίγο και με 2-3 προσπάθειες να έχει εικόνα ξανά.(τα καλώδια παίξιμο δεν βοήθησαν) Ο firefox αργεί υπερβολικά,ειδικά με 2 tabs ανοιχτά σέρνεται το pc,κάποιες φορές κρασάρει ο ίδιος,ή τα plugins( ο flash ή ο shockwave) και το μόνο addon είναι ο addblocker..Και δυστυχώς το παιχνίδι του bridge(BBO) πλέον πήγε στον browser με αποτέλεσμα να μην τραβάει καθόλου με αυτό ανοιχτό και το fb μαζί(έτσι τα θέλει)..Έκανα refresh τον firefox,αλλά και πάλι αν και βελτιώθηκε κάπως η απόδοση αργεί και κολλάει όταν τρέχει το site του BBO,το skype και το fb από κάτω.. Πόσο μάλλον όταν βάλει να ακούσει καμία μουσική από το spotify ή κάποιο web radio. Δοκίμασα τον opera,πολύ πιο ελαφρύς από τον firefox,υπάρχει μια κάποια καθυστέρηση και πάλι,όμως δεν θέλει να τον χρησιμοποιεί,ούτε να τον βολευτεί..Οπότε ξανά πίσω στον firefox. Και γενικά υπάρχει αισθητά αυτό το "lag" στα πάντα ότι κάνει το pc Το pc φοράει αυθεντικά windows 10 pro 64bit,φορματ τελευταία φορά έγινε τον Αύγουστο που μας πέρασε,με την πεποίθηση ότι θα ξεπεράσω τα προβλήματα που ανέφερα..(και μαζί αντικατέστησα τον HDD) Οπότε σκέφτηκα την εξής αγορά: ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H81M-DGS R2.0 RETAIL CPU INTEL CORE I3-4170 3.70GHZ LGA1150 - BOX SSD SANDISK SDSSDA-240G-G26 PLUS 240GB 2.5'' SATA3 VGA GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GT710 GV-N710D3-2GL 2GB DDR3 PCI-E RETAIL σύνολο~293€-λόγω 17% φπα εδώ (ξεπέρασα το διαθέσιμο ποσό) ram θα κρατήσω αυτές που έχω ήδη,και ο σκληρός που είναι μέσα θα τον κρατήσω σαν εξωτερικό.Όπως και κουτί και fans,πέρσι τα πήρα. VGA επέλεξα την 710 αν και υποδεέστερη της 5770,το πρόβλημα με το χάσιμο του σήματος με προβληματίζει.. και για να χω έστω κάποιο driver support(για την 5770 δεν βγάζει η ΑΤΙ πλέον),φοβάμαι μη κάνει κάνα update το πρόγραμμα και τον πίει μετά..Όπως ανέφερα και πριν το πρόγραμμα της δουλειάς, δεν μπορεί να εμφανίσει εικόνες ή να εμφανίσει σωστά κάποιες τιμές, εάν τρέξει με onboard vga(της cpu)-το δοκίμασα στο pc μου. Και διάλεξα με μη-παθητική ψύχη για να μην μπλέξω το καλοκαίρι με θερμοκρασίες,γιατί το δωμάτιο του ζεσταίνεται αρκετά ήδη. Εκτός και βρούμε λύση στο θέμα με το σήμα που χάνετε και κρατήσω την 5770 και γλιτώσω κάποια χρήματα .. Θα κοιτάξω πόσο χώρο ακριβώς χρησιμοποιεί τώρα το pc και αν είναι παίρνω 120gb ssd? τα watt ελπίζω να φτάνουν Ψάχνω δηλαδή να φτιάξω έναν υπολογιστή για τελείως απλή χρήση ή γραφείου χρήση,χωρίς να βγαίνει η πίστη του άλλου στο περίμενε να ανοίξει κάποια εφαρμογή ή αν πει να τρέξει παραπάνω εφαρμογές να κολλάει το σύμπαν. Για αρχή έχω να πω: Δεν θα κάνει ούτε εκείνος OC,ούτε και γω θα κάνω ποτέ. Παρακαλώ απαντήστε μου,ώστε να δω αν αξίζει να πάρω τον Intel Core I3-4170 Εαν πάρω τον i3 4170 θα χω αντάξιες επιδώσεις με τον q6600 που σημαίνει τζάμπα πήγαν τα λεφτά; ή θα δω βελτίωση αισθητή; Αυτό το lagαρισμα στα πάντα θα φύγει; Θα μπορεί ας πουμε να τρέξει 4 tabs μαζί που θέλουν full flash player support και μαζί youtube videos με το html5; Θα μπορεί να τρέχει το skype μαζί με τον firefox και το spotify μαζί ή πάλι κλάφτα Χαράλαμπε φάση; Γενικότερα θα το χει με το multitasking ο cpu αυτός ή θα κολλάει πάλι; Πάντα όλα να γίνουν σε σύγκριση με τον Q6600 Δεν θα παίξει κάποιο παιχνίδι πέρα από τα flash games. Χρήση γραφείου και μόνο,γενικά είναι καρφωμένος στο pc κοντά 24/7! Θα αντέξει τα χρόνια όπως ο q6600,θα βγεί σκυλί;Γιατί σκυλί και μόνο μπορούμε να λέμε τον q6600 πλέον. Κοιτάω τα benchmarks,και αφήνει πολύ πίσω τον q6600,παρότι 4πυρνος και με 8mb cache ενώ αυτός εδώ είναι 2πυρινος με 4threads και 3mb..Να μου πείτε βγήκε και 7-8( ; ) χρόνια μετά,άλλες τεχνολογίες. @ Gentleman88 πως είναι σε απόδοση τελικά; ή όποιος άλλος τον έχει. ευχαριστώ!
blitzNikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη: Περίπου διπλάσια αποδοση με τη μισή κατανάλωση ρεύματος... Αν, μάλιστα, συνυπολογίσεις και το όφελος από τη χρήση sata3 και usb3 δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα