Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά ότι λέει ο τίτλος. Για εγγραφή και λήψη απλά πατήστε εδώ: https://products.office.com/en-us/student?tab=studentsΝα σημειώσω ότι δοκιμάστηκε από εμένα πριν το καλοκαίρι και δεν δούλευε για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια (για τα σχολεία ίσχυε και για μαθητές) Δωρεάν ΝΟΜΙΜΗ και πάνω από όλα έχεις στο OneDrive 1Tb χωρητικότητα Καλορίζικο στου καινούριους μας και παλιούς μας φοιτητές. Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ισχύει ακόμα και για καθηγητές. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2015 από Billator 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία....εγώ τώρα που το έχω ξεχάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμη με δυο email του ΕΚΠΑ..Ενα φοιτητη και ενα καθηγητη και δε δουλευε με κανενα..Λεει δοκιμαστε σε λιγες μερες κ παλι η ελεγξτε το email.. Παιζει αν δεν εχει γραφτει κανεις απτη συγκεκριμενη σχολη να μη δουλευει και μετα απο λιγες μερες να βλεπουνε οτι εγινε η προσπαθεια και να ανοιγουν την προσβαση; Θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insome Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο που δεν υπάρχει έκδοση 2013 για το office 365. Καλύτερα αφαίρεσε το "Εκδοση 2013 φυσικά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 βρε παιδιά συγκεντρωθείτε.. δεν είναι για Ελλάδα. Εμείς έχουμε το msdnaa που παίρνουμε ότι έχει. Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι όταν ήμουν Αμερική έδιναν δωρεάν Office αλλά όχι Windows. Εδώ είναι ανάποδα, άρα μην τρελένεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 δεχθηκε κανονικα τα credentials μου αλλα οταν πηγα να δω ενα κενο εγγραφο word online μου εβγαλε προβλημα linux mint cinnamon με chromium ακυρο ,μετα απο λιγο δουλεψε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 σε εμένα δούλεψε. Thanks στο TS! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 σε εμένα δούλεψε. Thanks στο TS! Από ποια σχολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για ανοικτό πανεπιστήμιο δουλεύει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για ανοικτό πανεπιστήμιο δουλεύει; portal.office.com και κανε login με τα στοιχεια του email που σου εδωσε το εαπ Edit : Ακυρο αυτο που εγραψα ειναι αλλο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πιανει για καθηγητες αφου δηλωνω το mail του σχολειο και δεν το ξερει (το περιεργο ηταν να το η3ερε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα,ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον ts!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 βρε παιδιά συγκεντρωθείτε.. δεν είναι για Ελλάδα. Εμείς έχουμε το msdnaa που παίρνουμε ότι έχει. Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι όταν ήμουν Αμερική έδιναν δωρεάν Office αλλά όχι Windows. Εδώ είναι ανάποδα, άρα μην τρελένεστε. Λειτουργεί κανονικά για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το msdnaa δεν έχει βέβαια τα συγκεκριμένα office Και προφανώς για να φτιάχνω το topic είναι και για Ελλάδα. Συγκεκριμένα πέρυσι που βγήκε η προσφορά δεν δέχονταν κανένα ελληνικό email πανεπιστημίου. Τώρα τα δέχονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λήξει η "συνδρομή" τί γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λήξει η "συνδρομή" τί γίνεται; Αν εξακολουθείς να δικαιούσαι απλά δεν λήγει Κάνουν έλεγχο κάθε πόσο και αν ισχύει ακόμα το email συνεχίζεις να έχεις την υπηρεσία. How long can I use this plan for? You can use the plan until you graduate or are no longer enrolled at a school. Your student eligibility may be re-verified at any time. When your Office 365 Education plan expires: If you are using the full, installed Office applications, the Office applications will enter a reduced-functionality mode, which means that you can view documents, but you cannot edit or create new documents. Online services associated with the school email address—for example, Office Online and OneDrive—will no longer work. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα