gsisr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω τα παρακάτω στατιστικά: Mπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω τη σύνδεσή μου σε επικοινωνία με τον ΟΤΕ;
Deponakias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εχουν κλειδωσει σε 10αρι profile(ισως ειχες δηλωσει παλιοτερα βλαβη με αποσυνδεσεις?).Εχεις υψηλο margin.Ισως αμα τους ζητησεις ενα profile 24 interleaved να πιασεις ενα 13-14 με σταθερη γραμμη(κοντα στο 9 margin). 1
gsisr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φιλε μου ακριβώς αυτό είχε γίνει. Να τους πάρω και τι να τους ζητήσω;
Deponakias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θα τους πεις να σου ελευθερωσουν την γραμμη και να σου βαλουν profile 24 interleaved.δεν ξερω αν παιζεις παιχνιδια(αν θες fastpath λογω ping) αλλα με το interleaved θα εχεις και καλυτερη ταχυτητα και πιο σταθερη γραμμη.Επισης εχουν κατι profile που εχουν target snr το 8 αλλα ειναι πατατες και εχουν βγαλει πολλα προβληματα με αποσυνδεσεις σε πολλους χρηστες οποτε δεν στο συνιστω.Για αυτην την περιπτωση σου προτεινω το profile που σου ειπα. 1
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ο οτε δινει 9 margin κανονικα απο Default και εγω βλεπω 11 margin τωρα.οποτε ζητα 9 margin.κανονικα ακομα και με 6 margin στην δικια σου γραμμη δεν θα πρεπε να εχεις θεμα.απλα δεν νομιζω οτι θα σου βαλουν 6 Margin στον οτε.
dhmak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, δεν είναι λίγο κουφό το modem να κλειδώνει κάπου στα 11mb και η πραγματική ταχύτητα downloading να είναι 9 και ;; Με μέτρηση στο Speedtest.net η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη. Που να οφείλεται αυτή η απόκλιση ;; Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιστοποιήσω την γραμμή ;; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από dhmak
jkoukos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τα λινκ δεν εμφανίζονται χωρίς εγγραφή, οπότε θα σου απαντήσω μόνο για τα νούμερα που αναφέρεις. Τα online speed test είναι αναξιόπιστα. Καλύτερα κάνε δοκιμή κατεβάζοντας ταυτόχρονα 2 μεγάλα αρχεία από γρήγορο ftp server. Η πραγματική ταχύτητα που έχεις, έχει φυσιολογική (και μέσα στα ορια) απόκλιση από την ονομαστική.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, δεν είναι λίγο κουφό το modem να κλειδώνει κάπου στα 11mb και η πραγματική ταχύτητα downloading να είναι 9 και ;; Με μέτρηση στο Speedtest.net η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη. Που να οφείλεται αυτή η απόκλιση ;; Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιστοποιήσω την γραμμή ;; επισης μην μετρας wireless.να μηνειναι αλλος συνδεδεμενος πανω.προσοχη σε Firewall .κατα τα αλλα οτι ειπε ο jkoukos.βαλε filezilla και κατεβασε κανα αρχειο απο Ftp ή βαλε κανα download manager. γρηγορα sites ειναι nvidia.com ,ati.com ,apple.com Τα λινκ δεν εμφανίζονται χωρίς εγγραφή, οπότε θα σου απαντήσω μόνο για τα νούμερα που αναφέρεις. Τα online speed test είναι αναξιόπιστα. Καλύτερα κάνε δοκιμή κατεβάζοντας ταυτόχρονα 2 μεγάλα αρχεία από γρήγορο ftp server. Η πραγματική ταχύτητα που έχεις, έχει φυσιολογική (και μέσα στα ορια) απόκλιση από την ονομαστική. πλεον φαινονται τα Links
jkoukos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τώρα που είδα τα Link, έχει αρκετά χαμηλό συγχρονισμό σε σχέση με τον φυσιολογικό. Για 11dB εξασθένηση και με 11 SNR, θα περίμενα περίπου 17Mbps και με 6 SNR στα 21Mbps. Τουλάχιστον εκεί παίζω εγώ με παρόμοια στοιχεία (13dB εξασθένιση). Βέβαια κάθε γραμμή είναι μοναδική αλλά θα έκανα έλεγχο της εσωτερικής μου εγκατάστασης. Καταρχήν βάλε μόνο του στην πρώτη πρίζα του σπιτιού το modem, αποσυνδέοντας πίσω από αυτήν τα καλώδια που πάνε προς τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Αν μπορείς κάνε τον ίδιο έλεγχο στον κατανεμητή της οικοδομής. Οι παραπάνω έλεγχοι θα δείξουν αν είναι δικό σου θέμα ή της γραμμής που έρχεται απ' έξω. Σε κάθε περίπτωση η (τωρινή) πραγματική ταχύτητα (9,71Mbps) είναι φυσιολογική (83%) της ονομαστικής (11,68Mbps).
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, δεν είναι λίγο κουφό το modem να κλειδώνει κάπου στα 11mb και η πραγματική ταχύτητα downloading να είναι 9 και ;; Με μέτρηση στο Speedtest.net η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη. Που να οφείλεται αυτή η απόκλιση ;; Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιστοποιήσω την γραμμή ;; Φυσιολογικό είναι και αυτό και συμβαίνει λόγω του overhead στα πακέτα δεδομένων. Μπακαλίστικα και πρόχειρα η πραγματική ταχύτητα είναι περίπου το 80-85% του συγχρονισμού.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 χοντρικα βγαινει 100 Kilobytes στο megabit εγω βλεπω.αλλα ναι το βασικο του προβλημα ειναι αυτο που ειπε ο jkoukos.οτι συγχρονιζει πολυ πιο χαμηλα απο οτι θα επρεπε για την αποσταση του.επισης να δει αν εχει βαλει φιλτρα παντου.να μην εχουν μπει φιλτρα αναποδα,να μην εχει πριζακια με πυκνωτη σαν αυτα που εχουν λογοτυπο οτε.να μην εχει καμια κουλουρα τηλεφωνικο μεχρι το ρουτερ και γενικοτερα οχι μεγαλα τηλεφωνικα.αν εχει συναγερμο θελει φιλτρο το ιδιο και για το φαξ
dhmak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Αναμοχλεύοντας την μνήμη μου, μετά τα γραφόμενα του jkoukos, όταν ήρθε ο τεχνικός της hol (το 2010 για να ενεργοποιήσει την γραμμή) στις μετρήσεις που έκανε, μου είπε οτι ως την πολυκατοικία δεν υπάρχει θέμα, εδώ μέσα, εσωτερικά της πολυκατοικίας, η καλωδίωση, έχει θέμα. Στο διαμέρισμα μία πρίζα τηλεφώνου έχω, στην οποία έχω συνδεδεμένο το modem και το ασύρματο τηλέφωνο. Η αλλαγή καλωδίωσης πόσο εύκολη να είναι ;;
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 a.συνηθως υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι καλωδιων απο κατανεμητη μεχρι το σπιτι πανω. β.πολλες φορες το θεμα δεν ειναι το ιδιο το καλωδιο αλλα λαθη που εχουν γινει.πχ συνδεδεμενο και το αναπληρωματικο ζευγαρι αλλα και το κανονικο. και αλλες φορες υπαρχει προβλημα στην οριζοντια καλωδιωση δηλαδη απο το κεντρικο πριζακι προς τα υπολοιπα.θελει δοκιμες. ειτε στο κεντρικο πριζακι ανοιγμα και αποσυνδεεις τα παντα και κρατας μονο το ζευγαρι που ερχεται απο τον οτε ή και δοκιμη στον κατανεμητη/χωνευτη κατω οτι απο τα δυο εχεις για να δεις ποσο συγχρονιζεις εκει που σου φερνει ο οτε την γραμμη.το λεω γιατι πολλες φορες λενε οτι φταιει η καλωδιωση και βαζουν κοσμο να αλλαζει καλωδιωση ενω αμα ξερει καποιος και το ψαξει μπορει να το φτιαξει.αν εχεις μια πριζα σε ολο το σπιτι λογικα ή θα υπαρχει ενα ζευγαρι συνδεδεμενο και ενα αλλο στον αερα ή θα πρεπει να υπαρχει μονο ενα συνδεδεμενο.αν υπαρχουν 2 συνδεδεμενα τοτε καποιος εχεισυνδεσει το αναπληρωματικο ή υπαρχει και δευτερο πριζακι στο σπιτι αν χρεαστει νεο ζευγαρι τοτε συνηθως το περνανε εξωτερικα.να ανοιχτουν ολα τα κουτακια για να περαστει πισω απο τον τοιχο δεν νομιζω να βρεις ατομο να το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα