Bspus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=fn_al_tt_1 A chronicled look at the criminal exploits of Colombian drug lord Pablo Escobar. Νεα σειρα του netflix Κυκλοφορησε ολη η πρωτη σαιζον πριν λιγες μερες Εχω δει 2 επεισοδια και φαινεται πολυ καλοφτιαγμενη 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Είδα όλη την σεζόν πριν καμιά βδομάδα. Άψογο. Ηθοποία, σκηνοθεσία, σενάριο, όλα. In Netflix we trust. 3
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κορυφαία σειρά. Όλα είναι προσεγμένα στην εντέλεια. Δεν είναι απλά ένα biopic του Escobar. Σε βάζει πολύ βαθιά στη νοοτροπία που υπήρχε εκείνη την εποχή, στη διαφθορά, στο παρακράτος που είχε δημιουργηθεί στη Κολομβία. Προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με καταιγιστική δράση. 6
Haris San Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδα το πρωτο επισοδειο και φαινεται πολυ καλο ηδη απο τωρα! Θα επιστρεψω οταν το τελειωσω κιολας...
zvarthangalos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω ακούσει - διαβάσει πολύ καλά σχόλια όμως δεν έχω βρει υπότιτλους παρά μόνο για το πρώτο επεισόδιο.
king2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω ακούσει - διαβάσει πολύ καλά σχόλια όμως δεν έχω βρει υπότιτλους παρά μόνο για το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι το 5 έχουν βγει.
Haris San Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω ακούσει - διαβάσει πολύ καλά σχόλια όμως δεν έχω βρει υπότιτλους παρά μόνο για το πρώτο επεισόδιο. Υπαρχουν αγγλικοι για ολα προφανως και ελληνικοι μεχρι το 7 στο subs4series
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.toratora.gr/132989-narcos-giati-me-ton-carlos-escobar-eheis-dio-epiloges-plata-o-plomo/
Rabican Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εχω φτασει στο 6ο... απλα τα σπαει η σειρα. εξαιρετικη... δεν ξερω πως τελειωνει ο κυκλος, απλα ελπιζω να ολοκληρωνει την ιστορια του Εσκομπαρ και ο δευτερος κυκλος, σε φαση true detective/fargo, να εχει τελειως διαφορετικο story..
Bspus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, λογικα στη δευτερη τελειωνει την ιστορια του. Αν και απορω πως θα τους εχει μεινει αρκετο υλικο ετσι οπως τελειωσε η πρωτη. Ελπιζω να μην αρχισουν να προσθετουν πολλες ανακριβειες για να υποστηριξουν ολοκληρη σαιζον 1
genius_13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ , τι στο καλό θα δείξουν την δεύτερη σεζόν.
Skylined Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Loosly based on real events. Λίγο πολύ τα γεγονότα που παραθέτει είναι ακριβή, αλλά φαντάζομαιότι όλοι οι διάλογοι είναι δημιούργημα των σεναριογράφων. Πάντως ο ηθοποιός που τον υποδύεται μοιάζει κάπως με τον αληθινό Εσκομπάρ 1
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκετα καλη σειρα. Την στιγμη που εχασε τον ξαδερφο και consigliere του, ο Παμπλο εγινε full psycho. Κοιταχτε ποιοι τον περιτριγυριζουν στην φυλακη. ΥΓ: Ειχε φτασει σε ενα σημειο να βγαζει 60 εκ. δολλαρια την μερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα