voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 edit: Μόλις έφτιαξε από το πουθενά!! Δεν νομιζω οτι εφτιαξε απο το πουθενα. Απλα κανωντας αυτο που σου ειπα ηθελε και τον χρονο του την "ωριτσα" . Καλη συνεχεια. 1
liakos18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα reset στα Windows 7 ενός Asus Zenbook από το recovery partition και αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Από το λινκ για το άλλο θέμα που δόθηκε ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". AYTH EIΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 100 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Όταν δοκιμάζω το αυτοποιημένο Fix it της Microsoft παίρνω ακριβώς το ίδιο μήνυμα με τον topic starter: Κατέβασα ένα fix it για το windows update και μου βγάζει το ακόλουθο και αν το ξανακάνω βγάζει πάλι το ίδιο που σημαίνει ότι το πρόβλημα που προηγουμένως έφτιαξε το ξαναφτιάχνει;! Καμία ιδέα για το πως να το φτιάξω; Δες Πηγή: αυτό.. Διορθώνει τα αρχεία του windows update. Από το παραπάνω λινκ που δίνει ο Δημήτρης πέρα από το αυτοματοποιημένο που όπως είπα μου δίνει το παραπάνω μήνυμα δοκίμασα και τη manual διαδικασία χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να σημειώσω βέβαια ότι στη λίστα με τις πολλές εντολές για τα .dll δεν πετύχαιναν όλες οι εντολές. Σε κάποιες έπαιρνα σφάλματα του τυπου "το module ταδε.dll could not be loaded, make sure it's valid DLL or OCX file" ή κάτι τέτοιο. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Έχω ψιλοαγανακτήσει!
dancer_69 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν κανένα μήνα. Έκανα 3 διαδοχικές καθαρές εγκαταστάσεις αλλά το πρόβλημα παρέμενε, κολούσε στο searching for updates...Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα σχετίζεται με την τελευταία έκδοση του update agent. Πάντως, αφού δε βρήκα άκρη και το άφησα έτσι, μετά από λίγες μέρες έκανε αυτόματα αναζήτηση και εγκατέστησε ένα σωρό ενημερώσεις. Φαίνεται λοιπόν ότι το πρόβλημα υπάρχει όταν χειροκίνητα πατηθεί το κουμπί ελέγχου για ενημερώσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προχθες έβαλα τα 7 στο λαπτοπ. Την πρωτη φορά που έκανα ελεγχο για ενημερώσεις 'εψαξε' για κανα λεπτο και εκλεισε το παραθυρο. Με την δευτερη προσπάθεια δούλεψε κανονικά και μετα από ~40 λεπτο βρήκε τις ενημερώσεις. Το θέμα είναι ότι από μόνο του δεν κάνει 'ελεγχο ενημερωσεων παρα μόνο αν κάνει ο χρήστης.
liakos18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προχθες έβαλα τα 7 στο λαπτοπ. Την πρωτη φορά που έκανα ελεγχο για ενημερώσεις 'εψαξε' για κανα λεπτο και εκλεισε το παραθυρο. Με την δευτερη προσπάθεια δούλεψε κανονικά και μετα από ~40 λεπτο βρήκε τις ενημερώσεις. Το θέμα είναι ότι από μόνο του δεν κάνει 'ελεγχο ενημερωσεων παρα μόνο αν κάνει ο χρήστης. Έψαχνε για 40 λεπτά δηλαδή; Η αλήθεια ειναι πως δεν περίμενα τόση ώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στο περίπου μπορεί να ήταν και λιγότερο, το άφησα να ψάχνει και έφυγα.
ilias_97 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα που το σκέφτομαι και εγώ το πρόβλημα έφτιαξε μόλις το άφησα χωρίς να ψάχνει για updates και άλλαξα τη ρύθμιση έτσι ώστε να ελέγχει αυτόματα...δοκίμασε και αυτό μήπως φτιάξει!
doctorized Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα από χτες. Δοκίμασα τα όσα προτείνονται εδώ χωρίς να αλλάξει κάτι. Να έχουν πρόβλημα όλοι οι υπολογιστές το κόβω χλωμό. Δεν μου το βγάζετε από μυαλό ότι κάτι παίζει με την Microsoft. Τώρα που προσπαθώ να τραβήξω ενημερώσεις είναι πρωί στην Αμερική. Μήπως κάτι παίζει με την μετάβαση υπολογιστών σε Windows 10; Με άλλα λόγια, μήπως η Microsoft έχει μπουκώσει με τα 10αρια ή μήπως το κάνουν επίτηδες για να μας αναγκάσουν όλους να βάλουμε 10αρια;
liakos18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά έστρωσε! Ήθελε το χρόνο του μαλλον!
doctorized Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά έστρωσε! Ήθελε το χρόνο του μαλλον! Κι εμένα το ίδιο. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι όντως κάτι παίζει με το φόρτο στους servers της Microsoft. Μάλλον δίνουν προτεραιότητα σε όσους κατεβάζουν τα 10αρια οπότε όσοι έχουν 7αρια ή 8αρια παίρνουν.... να μην πω τι!!!
pontios16 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φταίνε τα windows, Η microsoft άλλαξε τον τρόπο που κάνει τα updates και είναι άθλιος Site: Διάβασεεδώ τι με απάντησε ο τελευταίος! και αυτή είναι η αλήθεια τελικά...
GreekMonkey Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες έκανε update και εδώ και μια ώρα έχει κολήσει η οθόνη στο Failure configuring Windows updates. Reverting changes. Do not turn off your computer. Ούτε το ποντίκι κουνιέται. Να κάνω restart;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Σβηστο και ξανα βαλτο μπρος. Παλια στα 7 κατα την εγκατασταση των update κολλησε στο σημειο με το 'σταδιο 1 απο 5', οταν ξανανοιξε συνεχισε απο εκει που ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα