Liakos10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάντως το sharkoon drakonia στα ~30ευρώ είναι αξιοπρεπέστατο και καλής κατασκευής. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό όταν το έπιασα στα χέρια μου. Το είχα ενάμιση χρόνο. Βέβαια αντιμετώπισα ένα προβληματάκι στην ροδέλα και το έχω στείλει πίσω στο eshop (είναι εντός εγγύησης). Άρχισε να κολλάει και να μην πιάνει μερικές φορές αλλά για να το έπαθε εντός εγγύησης παίζει απλά να έτυχε στο δικό μου. Πέρα από αυτό όμως δούλευε άψογα και όλα ήταν κομπλέ σαν την πρώτη μέρα, ούτε έτριζαν πράγματα ούτε άλλα χαζά, ακόμα και η ροδέλα που έχει πρόβλημα στο κλικ της είναι στιβαρή όπως ήταν. Τώρα όμως δεν υπάρχει στο eshop πλέον και μου στείλανε σήμερα μήνυμα ότι πιστώθηκαν 30 ευρώ στον λογαριασμό μου. Εγώ θέλω το ίδιο πώς θα γίνει; Μπορώ να τους ζητήσω τα λεφτά για να το πάρω από αλλού; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από Liakos10
La_MoRt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δε παίρνεις λεφτά από αυτά τα καταστήματα θα σου δώσουν πιστωτικό δυστηχώς αλλά χρήματα στο χέρι δε παίζει. 1
bill987 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δε παίρνεις λεφτά από αυτά τα καταστήματα θα σου δώσουν πιστωτικό δυστηχώς αλλά χρήματα στο χέρι δε παίζει. Κανονικά παίζει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω στο eshop, πριν λίγες μέρες μου χάλασαν τα logitech z313 που είχα πάρει από crazysundays στα 28,90 με ειδοποίησαν μετά από 2 μέρες ότι πιστώθηκε το συγκεκριμένο ποσό, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω! Την επομένη μου τα έδωσαν και τα ξανα αγόρασα από kotsovolo με ένα καπελάκι των 7€ !
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το e-shop δινει τα λεφτα πισω κανονικοτατα! Ακομα κι οταν ζητησα λεφτα πισω για ενα tv-tuner (που ειχε 3 χρονια εγγυηση και το ειχα στειλει λιγο πριν τα 3 χρονια οποτε δε δικαιωμουν χρηματα μιας και αν θυμαμαι καλα ο νομος μιλαει για 2 χρονια), δεν εφεραν αντιρρηση μεχρι που ρωτησαν το λογιστηριο και ειπαν οτι εχει περασει παρα πολυς καιρος οποτε οχι. Αλλα σε αλλες 2-3 περιπτωσεις εχω παρει τα λεφτα μου πισω.
La_MoRt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα όσες φορές μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο μου είπαν ότι δε γίνεται και ότι θα κοπει πιστωτικό στο όνο μα μου για να αγοράσω κάτι άλλο. Βέβαι αυτό είχε γίνει πολύ πάλια οπότε δε ξέρω μπορει και να έχουν αλλάξει τη πολιτική τους σε αυτό το κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα