Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και δε μπορώ να βρω εξήγηση έχω γίνει πολλές φορές στη ζωή μου ρόμπα. τι ρόμπα, κελεμπία θα έλεγα. και δε το κάνω επίτηδες Είπα λοιπόν να ανοίξω αυτό το θέμα όπου θα περιγράφει ο καθένας τέτοιες στιγμές. παιδιά γράψτε πραγματικά γεγονότα Ξεκινάω πρώτος με κάτι πολύ λάιτ. έχω κι άλλα..... καθόμουν μια φορά και σκάλιζα τη μύτη μου (το κάνω συχνά), έρχεται μετά απο λίγο ένα άτομο το οποίο το είχα γνωρίσει πρόσφατα, δε θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά του δινω το χέρι μου, ίσως χειραψία, ίσως να του έδωσα κάτι. δε πρόσεξα όμως ότι στο δάχτυλο είχε κολλήσει ένα κουκούδι απο τη μύτη. το βλέπει αυτός και κάνει ένα μπλιαχ και μαζεύεται και ήταν και άλλα άτομα δίπλα και βλέπουν το σκηνικό. 12
idomeneas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχει τύχει να σκαλίζω κι εγώ μύτη σε φανάρι. Μόλις τελείωσε η ανασκαφή ανακάλυψα ότι ο διπλανός με κοίταγε επίμονα και το φανάρι δεν έλεγε να ανάψει πράσινο.'Εχω καλέσει κόσμο σπίτι και εχω περάσει όλη τη μέρα να καθαρίζω. Ερχονται λοιπόν, περήφανη εγώ για το σπίτι που το βλέπουν πρώτη φορά, να λέω πως καθάριζα για ώρες αλλά το σπίτι λάμπει, ειναι πεντακάθαρο παντού, κλπ. Δεν υπολόγισα όμως ότι ο άντρας έκανε μπάνιο και ξυρίστηκε βιαστικά, οπότε είχε αφήσει τρίχες, οδοντόκρεμες, ζελέ, πετσέτα κάτω, ολο λασπωμένες πατημασιές (γιατι πατησε με αθλητικα στα βρεγμενα πλακακια) μιλάμε ήταν βομβαρδισμένο τοπίο. Ενταξει, φιλοι ειναι και δεν παρεξηγουν, αλλα τζάμπα τα μεγάλα λόγια. Αμα δουν τίποτα παμβρώμικο, λένε "α, μολις το καθάρισε η προκομμένη" 5
Centurion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά όταν ήμουν μικρός είχα βγει στο πάρκο να παίξω μπάλα. Όταν κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει να φορέσω σορτσάκι ήταν αργά. True story. 27
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω αισθανθεί πολλές φορές άσχημα. Οι σημαντικότερες ήταν δύο. Με ρωτάει ο καθηγητής στην 6η δημοτικού πότε ξεκίνησε η εθνική αντίσταση και εγώ λέω το 1821, χέστηκε στο γέλιο όλη η τάξη και το σχολίαζαν μαθητές και καθηγητής σχεδόν μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν άλλαζα σχολείο θα το έλεγαν μάλλον μέχρι και το τέλος του λυκείου. Το 2003 είχα πάει σε εκκλησία υπο την πίεση των δικών μου για να προσκυνήσω τον επιτάφειο ενώ δεν ήθελα, ήθελαν να περάσω γονατιστός κάτω από την εικόνα οχι απλά να σκύψω και βασικά ούτε χωρούσα να περάσω, αλλά επειδή δεν είχα όρεξη για γκρίνιες και κύρηγμα το έκανα. Πέρασα και όταν βγήκα σηκώθηκα βιαστικά και έπεσα κάτω 1 μέτρο πιο μπροστά, νευριασμένος πάω να σηκωθώ πάλι γρήγορα και μόλις στάθηκα στα πόδια χάνω την ισορροπία μου και ξαναπέφτω 1 μέτρο ακόμα, παραλίγο να χτυπήσω το κεφάλι μου σε ένα ξύλινο αντικείμενο με εικόνες και κεριά, με το ζόρι κρατήθηκα να μην αρχίσω το βρισίδι και τις χριστοπαναγίες και γίνω ακόμα πιο ρεζίλι. Με κοιτούσαν οι γριές εκεί και έλεγαν αχ το παιδί μήπως έπαθε κάτι, ήρθε και ένας παπας και με ρωτούσε μήπως χτύπησα. Εκείνο το περιστατικό ήταν μια από τις πολλές αφορμές αργότερα να γίνω φανατικά άθεος για ένα διάστημα ετών. 6
bluesattack Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά όταν ήμουν μικρός είχα βγει στο πάρκο να παίξω μπάλα. Όταν κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει να φορέσω σορτσάκι ήταν αργά. True story. Δηλαδη απο ποδοσφαιρο κατεληξε σε γαλλικο 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν ήμουν μικρός,1η γυμνασίου αν θυμάμαι καλά, πήγα και έκανα "φασαρία" σε ένα δισκάδικο γιατί νόμιζα ότι έλειπε ένα τραγούδι από το CD που είχα αγοράσει αντιγραφή Μάταια προσπαθούσε ο υπάλληλος να μου πει πως τα CD αντιγράφονται ολόκληρα, δε μπορούσε δηλαδή να αφαιρέσει κάποιο τραγούδι, εγώ ανένδοτος αφού στην κασέτα που άκουγα μέχρι τότε υπήρχε κανονικά Τελικά στο CD υπήρχαν 2 κομμάτια στο ίδιο track με παύση ενδιάμεσα, το κατάλαβα αργότερα και βέβαια δεν ξαναπάτησα στο δισκάδικο nsfw 2
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ειχα ξενο κοσμο σπιτι, το οποιο ειχε αποβαση απο 15 κατσαριδες.
Δημοφιλής ανάρτηση caution Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά φύγαμε από μπυραρία, νικημένοι, με μπύρες να περισσεύουν στα ποτήρια. Όλη η παρέα ένιωσε ντροπή εκεί την μέρα. Είναι η μέρα που δεν αναφέρουμε ποτέ. 40
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ξεράσει σε πιτσαρία. 3η δημοτικού πάνω στο θρανίο 1
Mozzie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 3η δημοτικού πάνω στο θρανίο https://www.youtube.com/watch?v=I2WwViZ4M7c 16
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά φύγαμε από μπυραρία, νικημένοι, με μπύρες να περισσεύουν στα ποτήρια. Όλη η παρέα ένιωσε ντροπή εκεί την μέρα. Είναι η μέρα που δεν αναφέρουμε ποτέ. Είπα θα βγω για μια μπύρα. Και το έκανα. 3
Razor_7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχαχ εχει γινει οντως αυτο ή ειναι τρολλια? Και ειναι και το λαϊτ,που να πεις και τα χαρντκορ... Εγω παντως ειχα παει σχολη και αργησα κανα 5', μπαινω αμφιθεατρο με κοιτανε ολοι. Συνηθισμενο αν και κοιτουσαν επιμονα, τελοσπαντων παω καθομαι χαλαρα εγω και εκει που κανω να βγαλω τις σημειωσεις απο την τσαντα βλεπω οτι ειχα σκιστει στο χερι και ετρεχε αιμα και η μπλουζα μου να εχει γινει σαν του χασαπη (ηταν και ασπρη).Εντωμεταξυ δεν ειχα καταλαβει τπτ μεχρι να φτασω(ουτε στο μετρο ουτε στο λεωφορειο). Ειμαι λιγο στα @@ μου γενικα αλλα εκεινη τη μερα ουτε καταλαβα ποτε σκιστηκα,ποτε λεκιαστηκα,τπτ... 4
doubtful Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=I2WwViZ4M7c δεν πειραζει δεν πειραζει.... εγω πεθανα στο γελιο! χαχα 3
JohnConstantine Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να δω ποιος θα πει πρωτος οτι τον κουδουνιζε και τον επιασαν. Θα ριξω πλ γελιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα