vendettaAa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Εαν είμαι off topic συγνώμη και να μεταφερθεί οπου του αρμόζει.θα ήθελα την βοήθεια σας για το εξής θεμα. Συγνώμη για το σεντόνι αλλα θελω να ειμαι κατατοπιστικός οσο μπορώ. Πως ξεκίνησε η ιστορία..-Φίλε κώστα(εγω) θα κανεις format στο παλιο pc μου ρε συ?-Έγινε Αντωνιο . Έρχετε σπιτι ο η/υ συνδέω καλλώδια κλπ κλπ ξεχνάω ομως το πληκτρολόγιο. Το ανοίγω για πρώτη φορα μπαίνει αμέσως στα bios ενώ αυτος μου είχε πει οτι έχει λογισμικο μεσα, τέλοσπαντων παω να κανω restart δεν δουλεύει το button οπότε κανω δουλεία απο το power button ανοίγω πάλι το συστημα δεν αναγνώριζε το πληκτρολόγιο οπότε παω και πάλι στο power button το κλείνω το ανοίγω και μετά το χαος.. Ο υπολογιστής ανοίγει για 3-4 sec και επειτα κλεινει.Οταν λεω ανοιγει δουλεύουν τα ανεμηστιράκια δεν μπαίνει στα bios καν. Ενέργειεσ που έχω κάνει...Αυτό που είδα ηταν οξειδώσεις στις βίδες της μητρικής και στο εξωτερικο μεταλικο τις κάρτας γραφικών(Δεν ξερω πως λεγεται.. ).. δοκιμάζω αλλο τροφοδοτικό (να πώ ομως οτι είναι παλιο και 20 watt πιο μικρό απο αυτο που φοράει το pc)...κανένα αποτέλεσμαβρήκα φουσκωμένο πυκνοτή τον άλλαξα....κανένα αποτέλεσμα. αλλάζω μητρική με μια μεταχειρισμένη δικιά μου..κανένα αποτέλεσμα.. restart to bios απο την μητρική εχω κάνει.Παιδιά εχω σπάσει το κεφάλι μου.. δεν θέλω να πω στο φιλαράκι να αγοράσει τσάμπα τροφοδοτικό αλλα μονο εκέι παει πλέον το μυαλό μου. Οποια βοήθεια ευπροσδεκτη . καλώς σας βρήκα και πάλι. με εκτίμηση Κώστας. edit: τώρα θυμήθικα οτι έχω δοκιμάσει και πιο μεγάλο τροφοδοτικό για την ακρίβεια είχε πάνω 400 W και δοκίμασα ένα 380W και ένα 500 W το 500 δούλευε πιο παλια σε ένα αλλο pc.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2015 από vendettaAa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα