Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κωλοElephone που χάλασε ξαφνικά το touchscreen και πατιέται μόνο του.

Δεν διορθώνεται με αλλαγή rom και είναι hardware πρόβλημα απ ότι φαίνεται.

Είναι υπό εγγύηση οπότε ο μόνος τρόπος να μην πεταχτεί είναι να το στείλω για επισκευή.

Έχω τις εξής απορίες για την διαδικασία που ίσως κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα μπορεί να με κατατοπίσει:

1. Θα πρέπει να το στείλω στην εταιρία την ίδια ή θα το στείλω στο κατάστημα που το αγόρασα και θα τα κανονίσουν αυτοί για να το στείλουν στην εταιρία?
  2. Τα μεταφορικά υποθέτω πως τα πληρώνω εγώ. Ξέρω όμως πως το paypal εδώ και κάποιο διάστημα τα καλύπτει για τέτοιες περιπτώσεις. Ισχύει ακόμα και ποιά είναι η διαδικασία?
  3. Επειδή το πρόβλημα είναι παράξενο και πότε εμφανίζεται και πότε όχι, υπάρχει περίπτωση αν δεν εμφανιστεί εκείνη την ώρα που το ελέγχουν να μην κάνουν τίποτα και να το στείλουν πίσω πάλι με το πρόβλημα?
  4. Πόσο καιρό θα πάρει όλη η διαδικασία μέχρι να το ξαναέχω στα χέρια μου?
Δημοσ.

1. Μιλα με το καταστημα

2. https://www.paypalobjects.com/webstatic/en_GR/mktg/consumer/pages/returns/Formulaire_CEE.pdf

3. Βιντεο με το προβλημα, ζητησε τους οταν το επισκευασουν πριν στο επιστρεψουν να δοκιμασουν οτι νομιζεις οτι θα εμφανισει προβλημα.

Πολυ σημαντικο, τους το εστειλε πισω καινουργιο με θεμα σηματος, του το εφτιαξαν, και του εστειλαν με θεμα μικροφωνου

4. 2 περιπου μηνες με αποστολη για επισκευη

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με το κατάστημα, τους έστειλα και video και γενικά συνεννοηθήκαμε. Θα το στείλω αύριο.

Σχετικά με το paypal, καλύπτει τα μεταφορικά περιπτώσεων και σαν την δική μου ή είναι μόνο για επιστροφές προιόντων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...