TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Επαναλαμβανω πως οταν τυχον υπαρχει καλυψη, τοτε ολα μπορει να ειναι εναντιον σου.. Στο παραδειγμα μου, σιγουρα (καπου πρεπει να) υπαρχει διαταγη ο φανταρος να περνειπαραπεμπτικο απο το ΚΕΝ, για την ιατρικη επιτροπη και εξεταση σωματικης ικανοτητας,οταν το ιατρικο του προβλημα δεν ειναι κατι που απλως το επικαλειται, αλλα και φανερο. Ακολουθει σε συντομευση, ενας πραγματικος υπερρεαλιστικος διαλογος στο ιατρειο:(Φ) = Φανταρος με μυωπια ικανη για +Ι4, ματογυαλομπουκαλα(!), plus ολες τις ιατρικεςγνωματευσεις Οφθαλμιατρειου μαζι του, δηλαδη μιλαμε για...εξοφθαλμη(!) περιπτωση(Γ) = γιατρος [γαματα...](Φ) -> Προκειται για τη μυωπια που εχω. Θελω παραπεμπτικο, ωστε για να παρω το Ι4 μου.(Γ) -> Τι? Ποιος ηλιθιος σου τα ειπε αυτα? Που το λεει αυτο?(Φ) -> Το αναφερει στον πινακα Σ.Ι., στα προβληματα οφθαλμων (Γ) -> Και γιατι το εχεις εσυ, αυτο το στρατιωτικο εγγραφο? Ποιος σου το εδωσε?(Φ) -> Δεν ειναι διαβαθμισμενο, αν θελετε μπορειτε να το δειτε.(Γ) -> Ε, καλα, τοτε να φορας τα γυαλια σου!(Φ) -> Γυαλια βλεπετε οτι φοραω παντα!(Γ) -> Ε τοτε δεν εχεις προβλημα!!(Φ) -> Κι ομως εχω, το λενε και οι γνωματευσεις ολες. Παραπεμπτικο, θα μου δωσετε για την επιτροπη?(Γ) -> Αυτα δεν μετρανε καθολου, απο εδω θα φυγετε ολοι κομαντα! Αν δεν σου αρεσει παρε αναβολη! Το παραπανω ειναι ενα μονο, απο τα (αρκετα) αντιστοιχα περιστατικα, που συγκρατει η μνημη μου καιδυστυχως υπηρξαν χειροτερα απο αυτο, κι οχι "αστεια", που δεν βγαζουν γελιο (λεμε τωρα) καθε αλλο.~ * ~ * ~Παντως ναι, το outing-δημοσιοποιηση ειναι και αυτο ενα μεσο αμυνας! [εκτος απο την αναβολη...] 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε περίπτωση που τον ρωτησουν από το ΓΕΣ ο ταψιαρχος θα πει εγώ φαντάρους ζήτησα, πόσους μήνες έχουν υπηρετήσει δεν είναι δουλειά μου να ξέρω. Και ο δικας θα κρυφτεί λέγοντας ότι έκανε λάθος ο αρχιλοχιας ή κανάς άλλος χαμηλοβαθμος.Το πρώτο που κοιτάνε είναι να βγάλουν την ουρά τους απέξω.Εκεί που δεν βγάζεις άκρη είναι να μιλήσεις στα ισα με τον δικά, θα σου πει καμία τόσο σάπια δικαιολογία που θα νομίζεις ότι υποτιμα την νοημοσύνη σου...
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παντως τις απειλες προς ολους μας τοτε του γιατρου και των υπολοιπων ΕΣ ρεμπεσκεδων"σε οποιον δεν αρεσει, να παρει αναβολη!", συγκρατησα και μετεφερα επισης σε ολους τουςεπομενους ως συμβουλη: "αν δεν την παλευεις, αναβολη". Γιατι δεν υπαρχει κανεις λογος,να κινδυνευσεις ουσιαστικα -υπαρχουν (ευτυχως λιγα) τετοια σεναρια, πχ δεν θες να μπλεξειςμε ΡΠ- η να τρελαθεις. Η υγεια [ακομη και η ψυχολογικη], καλυτερα (sic) να μην κινδυνευσει
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πονταρουν στο ότι ο άλλος έχει επενδύσει στο να τελειώσει αυτή τη βλακεια. Άλλος έφυγε από τη δουλειά του, άλλος ήρθε από το τάδε κατσικοχώρι, κτλ. Ειδικά όσο περισσότερο καιρό είσαι μέσα τόσο πιο δύσκολο είναι να αποφασίσεις για αναβολές γιατί δεν θες να το ξαναπερασεις. Ακόμη και μπλουζάκια να αγοράσεις για τα στρατα, τόσο περισσότερο επενδύεις στο να τελειώσεις τη φαρσοκωμωδια.
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Άρα που καταλήγουμε ξέρεις; στο ότι αυτό που γίνεται τώρα με εμένα δεν επιτρέπεται; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Σε στέλνουν απόσπαση, δηλαδή μένεις μόνιμα εκεί και βγαίνεις από τη δύναμη της μονάδας ή πηγαίνεις μόνο για υπηρεσίες 2-3 μέρες πχ;
gokuthelegend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα ακριβώς. Σε στέλνουν απόσπαση, δηλαδή μένεις μόνιμα εκεί και βγαίνεις από τη δύναμη της μονάδας ή πηγαίνεις μόνο για υπηρεσίες 2-3 μέρες πχ; Υποτίθεται ότι πας για υπηρεσίες για μερικές μέρες. Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει να με έχουν στείλει απόσπαση για ένα 24ώρο, αλλά και για 2.5 ολόκληρους μήνες.
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα ακριβώς. Σε στέλνουν απόσπαση, δηλαδή μένεις μόνιμα εκεί και βγαίνεις από τη δύναμη της μονάδας ή πηγαίνεις μόνο για υπηρεσίες 2-3 μέρες πχ; Αν δεν επιστρεφεις εντος της ημερας, τοτε το κανονικο = φευγεις απο τη δυναμη της μοναδας (δυναμολογιο) σου και γραφεσαι αλλου, τωρα το τι γινεται στην πραξη, δεν το καθοριζει ξερωγω το πρωτο γραφειο, αλλα διοικητες...
tz3s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αποσπαση για μια εβδομάδα Κια παίρνω υπηρεσίες στην άλλη μονάδα. Επίσης υπεύθυνη μονάδα για μένα θα είναι αυτή που πάω για αυτή τη βδομάδα.
FreakBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που φευγουμε για Κυπρο εκτος απο τις 4 μερες αδειας της ορκομωσιας παιζει να μας δωσουν παραπανω;;Επισης με τις αδειες των χριστουγεννων τι παιζει θα τις παρουμε κανονικα και ας ειμαστε μονο κανενα 10 ημερο στην μοναδα;;
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, μάλλον θα πάρετε το τρίτο γκρουπ των φώτων
fotaras13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που φευγουμε για Κυπρο εκτος απο τις 4 μερες αδειας της ορκομωσιας παιζει να μας δωσουν παραπανω;;Επισης με τις αδειες των χριστουγεννων τι παιζει θα τις παρουμε κανονικα και ας ειμαστε μονο κανενα 10 ημερο στην μοναδα;; Ναι δικαιούσαι κάτι παραπάνω ξέρω για Κύπρο μόλις βγει η μετάθεση σου όμως. Άδειες Χριστουγέννων, Πάσχα τις παίρνουν όλοι υποχρεωτικά όσοι υπηρετούν και ας έχουν και μια μέρα στη μονάδα. Το θέμα είναι ότι συνήθως οι παλιότεροι/βύσματα καβατζώνονται από τώρα ποιο γκρουπάκι από τα δυο θα πάρουν οπότε αναγκαστικά θα σε βάλουν αυτοί σε όποιο θέλουν χωρίς εσύ να διαλέξεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλά τους κάθεται, δεδομένου ότι πρέπει να παρουν και βδομάδα προσαρμογής που είναι επίσης υποχρεωτική και στο καπάκι εορταστικό γκρουπ...
FreakBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και κατι αλλο τα λεφτα θα μας τα δινουν στο χερι η πρεπει να ανοιξω τραπεζικο λογαριασμο γιατι μεχρι στιγμης δεν μας εχουν πει τιποτα
MikeJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 2 γκρουπάκια είναι φέτος, έχουν ανακοινωθεί... 17-28 το πρώτο και 30-11 το δεύτερο... Δεδομένου ότι οι παλιοί θα θέλουν το 2ο και εμείς οι νέοι θα πάρουμε το 1ο βλέπω να μην κλείνουμε ούτε εβδομάδα προσαρμογής στη μονάδα... Όσοι είναι για νησιά ξεκινάνε 11 από το κέντρο (το δικό μας τουλάχιστον στη Καλαμάτα) θα φτάσουν ουσιαστικά 12 και στις 17 φεύγουν για διακοπές...
the other one Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω η αεροπορία είναι 12μηνή αντί για 9μηνή; Κι αν ναι πιστεύετε πως αξίζει να πας αεροπορία έστω και με 3 μήνες στη πλάτη; έχει μεγάλη διαφορά; Επίσης πιστεύετε πως καλό είναι να πας με πτυχίο στο χέρι ή με 1-2 μαθήματα ακόμα έχω ακούσει καλά και κακά κι απ' τις 2 μεριές πχ αν είσαι φοιτητής παίρνεις bonus άδειες αλλά σου χρεώνουν κακή χρήση αναβολής και έχεις +1 μήνα ισχύουν αυτά; Το πτυχίο θα είναι πανεπιστήμιο πληροφορικής δε ξέρω κατά πόσο βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις