Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαγική εικόνα

gigabyte 980ti Xtreme στο ίδιο παιχνίδι απο το συγκριτικό που ποσταρίστικε

bf3_2560_1440.png

Και η Μsi 1070 8g

bf3_2560_1440.png

Aρα αν κλοκάρουμε και την 980τι 1,45 και όχι παραπάνω που πάει ανετότατα 1,50 τότε.........

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαγική εικόνα...Aρα αν κλοκάρουμε και την 980τι 1,45 και όχι παραπάνω που πάει ανετότατα 1,50 τότε.........

Custom 980ti vs custom 1070 είναι στα ίδια....oc custom 980ti vs oc custom 1070 είναι ένα 10% μπροστά η 980ti.

Πές με 780Ti VS 970. Ίδια ιστορία πάνω κάτω.

Στα ίδια σε custom out of the box υλοποιήσεις οι δύο τους (970 vs 780ti) απλά εκεί στα max custom clockia της έριχνε στα αυτιά η 970 της 780ti (λόγω καλού oc headroom που έχει όλη η σειρά 900 series).

Μάγκες απο ότι είδα ο Heatspreader αγόρασε την  GTX1080!! Ελπίζω να μας πεί εντυπώσεις.

Το ίδιο και ο συμφορουμίτης galanos...Αναμένουμε κανα bench....

Ο Heatspreader έχει ανεβάσει http://www.insomnia.gr/topic/612583-msi-gaming-x-gtx-1080-8gb/

Στις 7 (ουχί του μακαρίτη) παρουσιάζουν την 1060 με πρώτη διαθεσιμότητα μια βδομάδα μετά. Η 3-άρα στα 2.5 αρχική τιμή και η 6-άρα στα 3 κατοστάρικα. ΄Αντε να δούμε ποιός θα αντέξει την επερχόμενη σφαγή μεταξύ των κασκολοπατέρων....

• Like 7

Στις 7 (ουχί του μακαρίτη) παρουσιάζουν την 1060 με πρώτη διαθεσιμότητα μια βδομάδα μετά. Η 3-άρα στα 2.5 αρχική τιμή και η 6-άρα στα 3 κατοστάρικα. ΄Αντε να δούμε ποιός θα αντέξει την επερχόμενη σφαγή μεταξύ των κασκολοπατέρων....

Δεν ήταν να παρουσιαστεί Σεπτέμβρη η 1060?

Αν ειναι κατι που μου αρεσει πραγματικα(οσο κακο και να ακουγεται)στις ακριβοτερες καρτες ειναι οτι δεν υπαρχουν αυτες οι μπουρδες με διαφορετικες εκδοσεις Vram.

Αν ειναι κατι που μου αρεσει πραγματικα(οσο κακο και να ακουγεται)στις ακριβοτερες καρτες ειναι οτι δεν υπαρχουν αυτες οι μπουρδες με διαφορετικες εκδοσεις Vram.

Τόσα λεφτά σκας σε αυτές τις κατηγορίες (perfomance/enthusiastic).... να σε παίζουν και με την vram κάπως παράλογο θα φαινόταν...δεν τους επικροτώ κιόλας και οι δύο εταιρείες αμφότερες στο παρελθόν έχουν δείξει πως δεν είναι και αγγελούδια :devil:  

Μην ξεχνάτε ότι η 1080 τα πάει πολύ καλά και στο vr.. Γιαυτό κάποιος μπορεί να πει ας πάρω 1080 Αντι 1070... Εγώ προσωπικά την πήρα και για το vr.. Και για το μόνιτορ..

https://www.computerbase.de/2016-06/geforce-gtx-1060-amd-radeon-rx-480-anfang-juli/

Δεν γράφει τίποτα το συγκλονιστικό σε σχέση με όσα ανάφερα ήδη εκτός του ότι γιοκ mGPU με την 1060 (και καλά κάνουν).

Επίσης:

https://forum.beyond3d.com/posts/1926988/

Νομίζω έκανε ένα μικρό λαθάκι με το μέγεθος του 106 αλλά ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Κατά τα άλλα 100% αξιοπιστία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...