Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εχω ηλιαακο στο σπιτι αλλα κακα τα ψεμματα 4-5 μηνες τον χρονο ειναι "αχρηστος" Το να τον αναβεις με το ρευμα 200 λιτρα σε εξωτερικη θερμοκρασια μαλιστα χαμηλη ειναι προβλημα αν αυτο πρεπει να γινεται 2-3 φορες την ημερα λογω 5 ατομων στο σπιτι με διαφορετικα ωραρια και εχει μεγαλο κοστος σε καταναλωση ρευματος . Εγω για παραδειγμα καθε μερα στις 5:30 κανω λουσιμο μαλλιβν χειμωνα καλοκαιρι Ο ταχυθερμοσυφωνας θα ηταν μια λυση ισως αλλα μπορει να συνδεθει με τον νιπτηρα και την ντουζιερα Υπαρχει παταρι με ρευμα απο πανω απο το μπανιο Ευχαριστω.
dollyyy19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ενας 80λιτρος στο παταρι θα κανει δουλεια. 2
vaggelouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ενας 80λιτρος στο παταρι θα κανει δουλεια.80 λιτρα δεν με φτανουν ουτε για να ξυριστω 1
dollyyy19 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ελπιζω να μην εισαι περιφανος για αυτο... 5
vsl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω ταχυθερμαντήρα ρεύματος και μπαίνω για μπάνιο όποτε θέλω. Δεν έχω ανοίξει θερμοσίφωνα ποτέ μου.
Highlander Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω γκάζι στο σπίτι και ηλιακό. Όταν δεν έχει ήλιο, πατάω ένα διακόπτη και με ηλεκτροβάνα γυρίζει στο γκάζι και αντίστροφα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ενας 80λιτρος στο παταρι θα κανει δουλεια. Για 5 ατομα που δεν κανουν μαζι χρηση ζεστου νερου και δεν φτανει και νομιζω οτι θελει πολλες φορες αναμα. Εγώ έχω ταχυθερμαντήρα ρεύματος και μπαίνω για μπάνιο όποτε θέλω. Δεν έχω ανοίξει θερμοσίφωνα ποτέ μου. Που τον εχεις συνδεσει ?? Έχω γκάζι στο σπίτι και ηλιακό. Όταν δεν έχει ήλιο, πατάω ένα διακόπτη και με ηλεκτροβάνα γυρίζει στο γκάζι και αντίστροφα. Κι εγω εχω φυσικο αεριο αλλα καθε σωμα εχει δικο του μετρητη της siemens που μετραει θερμιδες καταναλωσης και το εχουν και τα υπολοιπα σπιτια αλλα σε θερμοσιφωνα δεν μπαινει αυτος ο μετρητης
Highlander Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πάτρα δεν έχουμε φυσικό αέριο, αλλά γκάζι. Έχω δεξαμενή. Ο καυστήρας λοιπόν, δίνει και ζεστό νερό σε χρόνο DT. Αν είχες καυστήρα θα ήταν μαγκιά.
panos2171 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καλοριφέρ με τι δουλεύουν; Εμείς έχουμε boiler και το χειμώνα απλά δεν λειτουργεί ο θερμοσίφωνας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καλοριφέρ με τι δουλεύουν; Εμείς έχουμε boiler και το χειμώνα απλά δεν λειτουργεί ο θερμοσίφωνας. Με φυσικο αεριο
kanesaxo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε γιάννη, μπερδεύτηκα. Ατομικό λέβητα φυσικού αερίου δεν έχεις; πως γίνεται να μην εχεις ζεστό νερό άμεσα και πάντα; 2
johnbond Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω ταχυθερμαντήρα ρεύματος και μπαίνω για μπάνιο όποτε θέλω. Δεν έχω ανοίξει θερμοσίφωνα ποτέ μου. Έχει καλή ροή νερού; και είναι όσο ζεστό θες;
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε γιάννη, μπερδεύτηκα. Ατομικό λέβητα φυσικού αερίου δεν έχεις; πως γίνεται να μην εχεις ζεστό νερό άμεσα και πάντα; Φαντάζομαι απλά θα έχουν αντικαταστήσει τον καυστήρα πετρελαίου με φυσικού αερίου στο λέβητα χωρίς να αλλάξουν την υπόλοιπη εγκατάστααση. Κι απλά έχουν "αυτόνομη" θέρμανση απλά με κοινό λέβητα. Και πληρώνει ο καθένας τα δικά του + κοινή χρήση. Έχει καλή ροή νερού; και είναι όσο ζεστό θες; Τσακίζει όχι απλά καλή και το νερό είναι λες κι έρχεται από ηλιακό. Ζεματάει. Το μόνο κακό; Θέλει πολύ μεγάλη ασφάλεια γιατί τραβάει πολλά amber συνεχώς. Σε έναν που είχα κοιτάξει ήθελε 35 Α!!!
opera Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας γείτονας επάγγελματιας στη ψύξη θερμανση έχει στη βεράντα λέβητα με μποτιλια πετρογκαζ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχω αυτο το συστημα φυσικου αεριου http://www.energycycle.gr/ και καθε σωμα γραφει μοναδες αναλογα με τις ωρες χρησης και την ενταση που το εχω που συγεντρωνει ασυρματα δεκτης στο κλιμακοστασιο και τις στελνει στην εταιρια που βγαζει καταναλωσεις , Υπαρχει κεντρικος καυστηρας και οχι αυτονομος Δεν μπορει να μπει τετοιος μετρηστης σε θερμοσυφωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα