Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποσό που διαθέτω ειναι 700-720 ευρώ

Η χρηση του υπολογιστη θα ειναι ΚΑΘΑΡΑ για gaming και οχι δεν θελω να κανω mining

Ειδικα προγραμματα που θα χρησιμοποιηθούν: δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω καπιο ''βαρυ'' προγραμμα πχ photoshop sony vegas κτλ κτλ

Στο συστημα μου δεν θελω να συμπεριληφθεί οθονη εχω μια samsung s22d390h με αναλυση 1920x1080

Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: ΟΧΙ 

Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): συγκεκριμενα εγω θα το ηθελα απο το skroutz 

Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:οχι ουτε απο το καταστημα ουτε απο εμενα θα το παω σε εναν ειδικο και θα το φτιαξει

Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?: οχι

Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?:  οχι 

Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): οχι 

Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?: οχι

Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/579202-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gamingautocadphotoshop/

Δες αυτο και αν θες κοψε απο τον ssd (παρε μηχανικο 1ΤΒ πχ) και βρες και ενα πιο φτηνο τροφοδοτικο αν δε θες να ξεπερασεις το μπατζετ.

Κοιτα απο σκρουτζομαγαζα για καλυτερες τιμες αφου δε θες να συναρμολογηθει στο καταστημα.

Μια αλλη λυση ειναι να πας σε fx 6300, αν θες να γλιτωσεις κι αλλα χρηματα. Αλλα ο 4460 ειναι καλυτερος στα παιχνιδια.

Δημοσ.

όταν λες gaming? τι είδος? τι απαιτήσεις έχεις? ρίξε μια ματια και εδώ.. αν δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλη κάρτα γραφικών,κόβεις από εκεί κανένα 70ari και βάζεις έναν ssd και είσαι μια χαρά. από skroutz κατεβαίνεις αρκετά σε κάποια πράγματα όπως η κάρτα που βγαίνει στα 150 εύρα

post-353689-0-70374000-1440096175_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...