smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με την νέα τροποποίηση , επιτρέπεται η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με μηνιαίο limit 500 euro. Άρα για να αγοράσουμε με paypal πρέπει να το φορτώσουμε. Χρειαζόμαστε 2 λογαριασμούς paypal , 1 λογαριασμό τον κανονικό μας με συνδεδεμένη την κάρτα που έχει τα χρήματα ή των λογαριασμό ή την prepay και έναν 2ο λογαριασμό χωρίς κάποια σύνδεση με κάρτες. Για να φορτώσουμε χρήματα στο paypal και να αγοράσουμε χρησιμοποιόντας τον 1ο λογαριασμό πάμε στο "send money" βάζουμε το email του 2ου λογαριασμού μας και το ποσό. Επιλέγουμε send money to my family και με μια μικρή επιβάρυνση που εμφανίζει, στέλνεις τα χρήματα μέσω του τραπεζικού λογαριασμού ή της χρεωστικής κάρτας ή prepay κάρτας στον 2ο λογαριασμό paypal. Σε 2 λεπτά περίπου ο 2ος λογαριασμός έχει φορτωθεί με τα χρήματα κα μπορείς να ψωνίσεις από το ebay ή οποιδήποτε store χρησιμοποιεί paypal. (το alliexpress δεν χρεισιμοποιεί paypal άρα δεν μπορεί να χρεωθεί λογαρασμός εκεί). Μηνιαίο όριο 500 ευρώ μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό. Καλές αγορές....
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αλλος το ανακαλυψε αλλος θελει την δοξα, και εκτος αυτου υπαρχει και αλλος που ανοιξε ακριβως το ιδιο θεμα και θελει και αυτος μεριδιο στην δοξα σαν εσενα
smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αλλος το ανακαλυψε αλλος θελει την δοξα, και εκτος αυτου υπαρχει και αλλος που ανοιξε ακριβως το ιδιο θεμα και θελει και αυτος μεριδιο στην δοξα σαν εσενα Πίστεψε δεν διάβασα καθόλου άλλα post απλά χθές και σήμερα που αγόρασα κανονικά είπ[α να βοηθήσω. Anyway δεν με ενδιαφέρει η δόξα..
kuzko21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Νομίζω πως το παιδι έγραψε κάτι διαφορετικό από τον τρόπο του re4male που διαβάζουμε αυτές τις μέρες... Μένει να δουμε αν λειτουργεί κιόλας...
snarp7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 This payment cannot be completed because your credit card has been declined by your credit card issuer. Please use a different credit card or complete this payment by adding funds to your PayPal balance using your bank account (it takes 2-3 days). Άκυρο για μένα με MasterCard Alpha Enter Χρεωστική
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παιδιά μην αναλωνόμαστε με τα ιδια και τα ιδια... Η ουσία ειναι μία, ο re4male ανακαλυχε το κόλπο και ο akpe εγραψε τον αρχικο οδηγό. Το καλύτερο ειναι να γίνει το αντιστοιχο μύνημα pin στο αντίστοιχο θέμα... Ηδη απο το πρωι εχουν σκασει μουρη 2 θέματα-"οδηγοί" ανευ ουσίας
smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Άκυρο για μένα με MasterCard Alpha Enter Χρεωστική Με χρεωστική της πειραιώς θα μπορείς δουλεύει
kuzko21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παιδιά μην αναλωνόμαστε με τα ιδια και τα ιδια... Η ουσία ειναι μία, ο re4male ανακαλυχε το κόλπο και ο akpe εγραψε τον αρχικο οδηγό. Το καλύτερο ειναι να γίνει το αντιστοιχο μύνημα pin στο αντίστοιχο θέμα... Ηδη απο το πρωι εχουν σκασει μουρη 2 θέματα-"οδηγοί" ανευ ουσίας Ο ΟP λέει όμως μεταφορά από pp σε pp όχι από "mail" σε pp , αν λεει κάτι αυτό...
snarp7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με χρεωστική της πειραιώς θα μπορείς δουλεύει Δεν έχω ρε man. 20 χρόνια πίσω..
smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ρε man. 20 χρόνια πίσω.. Εάν καίγεσαι για να αγοράσεις, επειδή ξέρω τι είναι να περιμένεις στείλε pm να σε εξυπηρετήσω 1
snarp7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εάν καίγεσαι για να αγοράσεις, επειδή ξέρω τι είναι να περιμένεις στείλε pm να σε εξυπηρετήσω Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Η αλήθεια είναι πως δεν καίγομαι αλλά έχω σκαλώσει εδώ και 1,5 μήνα και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να αγοράσω ό,τι γουστάρω, όποτε και από όπου γουστάρω. Θα επικοινωνήσω με το μαγαζί μπας και γίνεται bank transfer και μπορεί να επανέλθω. Thanx anyway!
smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Η αλήθεια είναι πως δεν καίγομαι αλλά έχω σκαλώσει εδώ και 1,5 μήνα και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να αγοράσω ό,τι γουστάρω, όποτε και από όπου γουστάρω. Θα επικοινωνήσω με το μαγαζί μπας και γίνεται bank transfer και μπορεί να επανέλθω. Thanx anyway! Δεν θα μπορείς με bank tranfer σε μαγαζί... μόνο σε ιδιωτικό λογαριασμό, αλλά είναι ρίσκο. Παρακαλώ..
snarp7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν θα μπορείς με bank tranfer σε μαγαζί... μόνο σε ιδιωτικό λογαριασμό, αλλά είναι ρίσκο. Παρακαλώ.. Γίνεται όλο και καλύτερο!
smartdigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γίνεται όλο και καλύτερο! Τότε γιατί ταλαιπωρήσε? Πήγαινε αύριο πρωί άνοιξε ένα λογαριασμό πειραιώς , βγάλε μια χρεωστική σε 10 λεπτά, βάλε το χρήμα και πηγαινε ψώνησε. Απλά πράγματα.
Losser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τότε γιατί ταλαιπωρήσε? Πήγαινε αύριο πρωί άνοιξε ένα λογαριασμό πειραιώς , βγάλε μια χρεωστική σε 10 λεπτά, βάλε το χρήμα και πηγαινε ψώνησε. Απλά πράγματα. Δεν μπορείς να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα