Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα MLS Premium 3G απο WIND.

petpapou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Πριν απο 1 μήνα αγόρασα το εν λόγω ταμπλετ απο ενα site με ιδιωτικές αγγελίες.

Μου φάνηκε νορμαλ η τιμή για 6 μηνών ταμπλετ.

230 αρχική 120 για αγορά με όλα τα παρελκόμενα του.

Ολο αυτό το διάστημα έβλεπα μεσα μια εφαρμογή να τρέχει με όνομα ΑΣΦΑΛΕΙΑ αλλά δεν ήξερα τι έπαιζε και τι είναι. Προσπαθησα να την ανοίξω αλλά μάταια και σταματησα να ασχολούμαι μαζι της.

εχθές λοιπόν, παω να την ανοίξω και μου εμφανίζει ένα μήνυμα απο την wind ότι η συσκευή ειναι κλειδωμένη και θέλει ενα κωδικό για να ξεκλειδώσει. Πηρα τηλ και μου είπαν οτι λόγω ανεξοφλητων λογαριασμών του ιδιοκτήτη κλείδωσε η συσκευή. Πήρα και την mls, και και μου είπαν ότι είναι απο την wind, δεν μπορουν να κανυν κάτι. Φυσικά,δεν βρίσκω τον πωλητή με τίποτα. ..

Σκέφτηκα να του κάνω reset μπας και πάρει μπροστά αλλά τουναντίον. Ενω πριν, με άφηνε να μπω για 1 λεπτο στο μενού, τώρα έχει μονο πλήκτρο επιστροφής κάτω. Μολις βάλω πιν και μοτίβο εμφανίζεται αυτό. ..

Καμια ιδέα κανείς, έχει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να μπει σε recovery , και να κανει hard reset , η εφαρμογη της wind που το μπλοκαρε πιστευω οτι θα ειναι εκει ακομα γιατι ηταν προεγκατεστημενη.... Ειναι μερος της ιδιας της ρομ.... Αν μπει recovery και κανει hard reset , μετα πρεπει να ψαχτει για root και απεγκατασταση ολων απο wind

• Like 1

Και να μπει σε recovery , και να κανει hard reset , η εφαρμογη της wind που το μπλοκαρε πιστευω οτι θα ειναι εκει ακομα γιατι ηταν προεγκατεστημενη.... Ειναι μερος της ιδιας της ρομ.... Αν μπει recovery και κανει hard reset , μετα πρεπει να ψαχτει για root και απεγκατασταση ολων απο wind

πολύ καλή λύση σε περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα 

Καλημέρα σε όλους σας.

Παιδια,έκανα ολα τα παραπάνω χωρις επιτυχία. Hard reset απο το μενού (με άφηνε να μπω για λιγο) μιας και με τον συνδυασμό πλήκτρων με παει σε μενού με κινέζικα!

Τώρα αναγκαστικά ψάχνομαι για ρομ.

Εδώ είναι το πρόβλημα. Οσο και να έψαξα, δεν βρίσκω κάτι... Έχετε εσείς κάτι να μου προτεινετε;

Δεν υπαρχει ρομ για μλς.... Βρες να το ρουταρεις και ξηλωσε μετα με καποια εφαρμογη σαν το link2sd , root unistaller etc, ο,τι αχρηστο απο wind υπαρχει

Για να γινει σωστο hard reset μονο με συνδυασμο πληκτρων για να μπεις σε recovery.... Μονο απο εκει θα κανεις hard reset.... Στο recovery μηπως μπορεις να δεις καπου την εκδοση και το ονομα του;;; Λογικα καπου σε μια γωνια πρεπει να το γραφει.. Ετσι μπορουμε να ψαξουμε για το που ακριβως στο μενου ειναι το hard reset..... Αν καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω.... Επισης καλο θα ηταν μια φωτο του ρεκοβερυ μενου εδω...

Δες εδω http://ofabo.com/2014/10/06/backup-restore-stock-rom-mediatek-device/.... Θα σε βοηθησει να παρεις μπακαπ της ρομ σου το οποιο θα ξαναφλασαρεις

• Like 2

Για να βοηθηθούμε όλοι μας καταφερα και εκανα hard reset με συνδιασμό πλήκτρων (βοήθεια απο ut).

Πήρα την εξής εικόνα:https://www.dropbox.com/s/dot3wagwq7di9l8/2015-08-16%2012.25.53.jpg?dl=0

και εδώ σας δείχνω και το μνμ της εταιρίας που το έχει κλειδώσει... https://www.dropbox.com/s/tvxclx2gnuq91yr/2015-08-16%2012.30.25.jpg?dl=0

Λόγω τιμής, έχω νευριάσει τόσο πολύ με την όλη ιστορία που θα το ξεκλειδώσω και θα το χαρίσω στα ανίψια μου να πάρω ένα άλλο!

Και απο την WIND δεν μπορουν να μου δωσουν πληροφορίες ουτε για να πληρώσω να ξεκλειδώσει όυτε και για τον ιδιοκτήτη! 

Ευκαιρία έψαχνα για μεγαλύτερο!

Ευχαριστώ ρε παιδιά για την βοήθεια!

Επίσης να πώ ότι μετα το hard reset, εμφάνισε για δευτερόλεπτα την εισαγωγή ρυθμίσεων του ταμπλετ (google account etc) και αμεσως μετα η οθονη της wind! 

Κανε αυτο που σου δινω στο παραπανω λινκ... Θα παρεις το image της ρομ σου και θα ξαναφλασαρεις. Μονο ετσι θα ξεκλειδωσει. Μετα ρουτ και ξηλωμα ολων της wind

Βγάζει αυτό: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 21233623 bytes) in /home/content/p3pnexwpnas01_data02/79/2226379/html/wp-content/plugins/better-wp-security/core/modules/backup/class-itsec-backup.php on line 214

Αλλά βρήκα googlarοντας αυτό που είναι το ίδιο μαλλον, ε;

http://1nigeria.org/how-to-backup-and-restore-stock-rom-in-a-mediatek-device/

και αυτό

http://www.mtkroms.com/2015/02/how-to-backup-and-restore-your-mtk.html

Ιδια αρθρα ειναι... Γκουγκλαρε και βρες τους drivers , το spflash tool και το mtkdroid tool.... Μετα κανε ο,τι λεει το αρθρο... Καλη επιτυχια..

Σόρρυ κιόλας, αλλά υπάρχει όντως νόμος που τους επιτρέπει να κλειδώνουν τη συσκευή ?

Εσυ παιρνεις την κυριοτητα του οχηματος σου αν δεν πληρωσεις και την τελευταια δοση;;; κατι παρομοιο...

Εσυ παιρνεις την κυριοτητα του οχηματος σου αν δεν πληρωσεις και την τελευταια δοση;;; κατι παρομοιο...

Mε αυτή τη λογική, μπορούν να κλειδώσουν και το δίκτυο, όπου μάλλον δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό...

Παιδιά, ξεκίνησα την διαδικασία αλλά μια παράμετρος που δεν αναφέρθηκε μιας και την θεώρησα δεδομένη... Δεν μπορώ να "Make sure  usb debug is checked under our settings menu." καθώς το μενού μου είναι απο hard reset και δεν με αφήνει να μπώ μέσα....! Το αποτέλεσμα είναι να μην αναγνωρίζει την συσυκευή μου το MTK Adroid Root

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...