Ratata Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Οπως ανεφερα και στον τιτλο θελω να μου προτεινετε μια μητρικη για τον παραπανω επεξεργαστη κατα προτιμηση asus ή gigabyte max 150 ευρω . Ευχαριστω
John-lamia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 www.e-shop.gr/asus-z170-pd3-retail-p-PER.524413 Είναι μια ακόμα στα 149€ άλλα καλύτερα να επενδύσεις σε ψητρα παρά σε μητρική.
SpirosKerkyra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μην βιαστείς να αγοράσεις ακόμα, και ειδικά από το κιτρινομάγαζο με τις καπελο-τιμες του
Ratata Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πανω κατω ηθελα να δω τι τιμες παιζουν . Με μια nepton 240m θα ειμαι καλυμμενος ? Αα και επισης οι ram θα ειναι ενταξει στα 1866 ή θα θελουν λιγο παραπανω μιας και ο επεξεργαστης ειναι λιγο "βαρυς" ?
Mikri Nefeli Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Οπως ανεφερα και στον τιτλο θελω να μου προτεινετε μια μητρικη για τον παραπανω επεξεργαστη κατα προτιμηση asus ή gigabyte max 150 ευρω . Ευχαριστω To θεμα ειναι τι θελεις εσυ απο τη μητρικη σου. Μια pcie,4 ραμ σλοτ,δυο pci,τι; Θα κανεις oc; Θελεις να ειναι πρασινογαλαζια,για να παει με τις κουρτινες; Επιλογες υπαρχουν,και πολυ καλες και σε λιγοτερα χρηματα. Οι αναγκες σου να σε απασχολουν. Μνημες παρε τις φθηνοτερες που θα βρεις,και με 1600 θα εισαι μια χαρα. 1
BabisTs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αα και επισης οι ram θα ειναι ενταξει στα 1866 Να προσέξεις αν θα υπάρχει και συμβατότητα της μητρικής που θα διαλέξεις με ddr3 ram βλέπω που έχεις!
Ratata Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 BabisTs Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο συστημα γι αυτο ρωταω. Μεχρι στιγμης εχω αγορασμενο κουτι , σκληρους To θεμα ειναι τι θελεις εσυ απο τη μητρικη σου. Μια pcie,4 ραμ σλοτ,δυο pci,τι; Θα κανεις oc; Θελεις να ειναι πρασινογαλαζια,για να παει με τις κουρτινες; Επιλογες υπαρχουν,και πολυ καλες και σε λιγοτερα χρηματα. Οι αναγκες σου να σε απασχολουν. Μνημες παρε τις φθηνοτερες που θα βρεις,και με 1600 θα εισαι μια χαρα. Εννοειται οτι θα κανω oc μιας και ο επεξεργαστης ειναι ξεκλειδωτος , με 4 ram slots για μελλοντικη αναβαθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα